Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

külsőleg nem 1 csúnya darab. az hogy keveset megy nemtom miért lehet.
De ha folytással csak 110-et megy akkor csak nem gond ha valamennyi foyltás ki van véve, mert a gyári 8,1 kw az édes kevés, akkor vehetek etz-t is :)
biztos van. de szerintem a mérnökök nem dísznek rakták bele a gyárba. kép vagy link van a motorról?
El kell vinni 1 olyan embert akinek volt már ilyen motorja meg ért is hozzá kipróbálja átnézitek tüzetesen mértek 1 kompressziót ha engedi a tulaj(nemtom mennyinek kell lennie) ha főtengely csapágyas azt lehet érezni meg hallani is rajta. futóműve fékek legyenek jók induljon pöc röff menjen rendesen és akkor okés ja és mikor oda érsz első indítás előtt fogd meg a pufót a hengernél ha meleg akkor már előtte járaták =lehet hidegen nehezen indul.
De a hiba lehetősége benne van a használtmotor vásárlásba.
És nincs véletlenűl erről valami magyar leírás, hogy a fojtásokat hogyan lehet eltávolítani?
az órát oda lehet tekerni ahova akarod
Ja ez macskalámpás 96-os. de minden tiszta gyári rajta, csak nem tudom bele merjek e vágni, mert ha meg dugó, hajtókar cserés akkor az sokba lesz. meg a 45 ezer km elég sok.
váz szám ha jól tudom a jc 20 az a dupla kerek lámpás széria, a jc22 az a macskalámpás újabb konstrukció elvileg a blokk majdnem ugyanaz csak folytásban különböznek de ebbe nem vagyok biztos
én úgytudom hogy a pówer szelepnek az a dolga hogy alacsony fordulaton meg legyen a nyomaték de felső tartományban meg pörögjön. Eddig ahány motort próbáltam mindbe érezhető volt hogy mikor nyit a szelep. elég erőteljesen.
Mik ezek a jc22 meg 20? ez látható? meg cserélhető? és ha igen, mennyiért? Bocs a sok kérdésért!
De amikor nyit a power akkor jobban kell húzzon nem? mert volt 125-ös dt-m az powernél állt kerékre.
nekem az nsr-em is svájci volt forgalmi szerint, de mikor nyitott a pówer megindult mint az állta. én 140et mentem vele de még ment volna csak elfogyott az út... a környéken 3 nsr volt 1 raiden 1 jc22 és az enyém jc 20 de akik próbálták aztmondták az enyém ment a legjobban
A power arra volna való, hopgy ne legy ne nagy változás D:)
Olyan volt a motor, hogy kb folyamatosan húzott ahol a powernek működni kéne ott se volt nagy változás, nem indult meg úgy ahogy kéne. De akkor szerintetek inkább fojtás, mint hogy már simán szar?
H olcsósin adják, eseglet érdemes elgondolkozni rajta, hogy elhozod..
Viszonylag egyszerűen ki lehet iktatni ezeket a foJtásokat . Általában kipufogó, légyszűrő max más cdi szintjén fojtanak,tehát nem másik henger szinten.
Dzsony, meg lehetne tudni melyik motor volt?Mert én is NSR vásárlás előtt állok.
meg kell nézni a csavarokat, ha szakszerűen is volt szerelve, nyitó irányban le vannak törve a csavarok élei. meg kell nézni mennyit forog a motor, de ha svájci volt akkor szarrá van fojtva
Hellósztok! Lenne egy kérdésem, ma próbáltam egy nsr125-öt, és elég gyenge volt, 100 at mentem vele, azt se érte el olyan hamar, többet nem is nagyon tudtam mert nem volt a közelbe olyan út, a svájci forgalmiba 8,1 kw-van. honnan tudjam hogy folytás miatt ilyen, vagy azért mert dugócserés? ja és 45 ezer km van benne, de azt nem lehet tudni hogy volt e felújítva.
egyik sem. nem megyen rá
Sziasztok az NSR 125 Power szelepének a motorján alul mi az a lyuk ? mert én ugy néztem hogy egy cső kellene rá mennyen de nem tudom melyik ?
franciák
ezek vagy finnek, vagy oroszok:)
a mai világba ki tudja....