Most nincs sok időm, mert van program bőven, de majd jövök nemsokára. :)
Bár nem motor, de hátha valakit érdekel: Opel Astra 1.6 GL, 1992. évj., eléggé lepukkant, de működik. Műszaki 2014. május 30-ig van rajta, vonóhoroggal rendelkezik. Munkásautónak való, ára 150.000 HUF. Komoly érdeklődőnek kis alku belefér. Esetleg robogót 50.000 HUF-ig beszámítok, de akkor az ár fix. Érdeklődni az adatlapomon található e-mail címen lehet, képeket tudok küldeni.
Köszi, hogy elolvastátok!
Meg tudja valaki mondani, hogy hány cm-es vízcső való az NSR-re?
A motor jelenleg nincs a közelben, szóval egy olyan emberre hagyatkoznék aki ezt megosztaná velem. ;)
Sziasztok!
Kategória váltás miatt elajándékozom (a te részed az átíratás, és a papír megírása:) )Honda NSR mocimat! Karácsonyig lehet jönni érte, 1 év műszakival + sok alkatrésszel! (ajánlott utánfutót hozni!)
Elérhetőség az adatlapon
Esztétikailag van egy két hiba pl a tank is be van horpadva:) Motorikusan ugytünik rendbe van :) Külsöleg lehet rajta alakitani:) Ha nem 50-esként használt akkor elég jó ár érte :D
Sziasztok!
Szükségem lenne a képen megjelölt alkatrészre vagy annak a pontos méretére.Most költöttem egy vagyont a blokkra és emiatt nem tudom
összerakni .
nekem 3éve sikerült jót kifogni. de azóta sokat amortizálódtak mocik a csóróság okán. de egyébként 70 pénzért rendbe lehet szedni egy motort motorikusan. ha a futóműre is rámegy az ember, meg a fékekre, akkor 100.000 pénz
Helyzet? Minden OK? Motorod?