Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kettőből össze tudsz rakni sok munkával egyet, akkor már jó volt az alapgép:)
Mi a véleményetek a fellelhető körlámpás NSR-ekről?Mennyire vannak karbantartva?Sajnos sok olyat látok amihez összekukázták az alkatrészeket, és egyre többet bontanak inkább minthogy megjavítsák rendesen.Szomorú
ba20d 35/35
a helyzetjelzőt nem tudom pontosan de 5W-os
Hellosztok! Az lenne a kérdésem hogy 96-os macska làmpàs nsr-be milyen izzók kellenek? ( refi, tomp, helyzet.)
ntn, koyo... minden más kompromisszum nélkül kuka. weiseco ha van. wössner, prox, vertex. ja... Honda Genuine parts. gecijó márka csak kevesen ismerik
Koyo, FAG csapágy
Sziasztok.

Olyat kérdeznék, hogy milyen márkájú csapágyat ajánlatos beletenni a blokkba ami tartós, illetve dugattyúban is ez lenne a kérdésem.

Köszönöm ; )
Parilla.hu-n elég jók vannak, és az áruk sem rossz, szerintem (nekem majd onnan lesz minden felszerelés) :) csak az a baj, hogy Kecskeméten van.. És nem tudom, hogy van-e posta :(
Köszi :)
az összes univerzális jó rá. más motorét ne vedd meg, csak ha csavaros, mert ha pl gumiágyas azt nem fogod tudni szépen felrakni
ottvan a hirdetéseim között nézd meg! és ha érdekel hivj fel elmondok mindent
Indexeket honnan tudok rá rendelni? valakinek van tippje? esetleg rendelt már valahonnan olyat ami jól áll az nsr-en? mert a gyári elég otromba :D
Xenon szett mennyi?
Üdv van eladó őnindítóm komplett első fék(felső munkahenger karral fékcső fékmunkahenger grimeca), xenon szett a hirdetéseim között megtalálod olcsobban is odaadom! első lánckerék lánvédő kipufogótartó és homemade hátsó lábtartó(csak fel kell szerelni). van hátsó borítás is meg egy sérült plexi baloldali lábtartó. kb ennyi ha érdekel 06 húsz kettőnegyvenhárom9958
Sűrgős lenne :)
Na megvettük :D, öcsémnek lett egy nsr-e, 150 ezerre alkudtam le, és megvan a forgalomba helyezéshez a külföldi papírja, de most még 50-es ként lesz használva. Szerintem ennyiért megérte, mert a motor kívülről hibátlan.
érti má'
Ércse má' a kolega úr, hogy ugyan neked válaszoltam, a kontinuitás kedvéért, de nem neked szólt:)
ez nekem tiszta, elhiheted Zolibá
A teljesítmény csökkentő ezmegazokat nem dísznek teszik bele, ez tény.
Hanem például azért, hogy az adott piacon megfeleljen az uralkodó kresz vagy biztosítási szabályoknak.
Persze, hogy ksiebbet, mert a nyitott (abb) változat áttételét el sem vinné.
felső tartományban pontosan azt csinálja powerrel mint nélküle:)
Ettől lenne kisebb benne a lépcső.

Fojtott motorban azért nem érezni a lépcsőt még annyira sem, mert a fojtás értelemszerűen a csúcsteljesítméynt érinti :)

Magyrul, olyan gyenge felül is mint középen, csak fordulatban elkinlódik valameddig.

(döglött tehénben (dt) például a fordulat emelkedésére nem nyílik, hanem csukódik a power ez az egyik fojtás benne. Na így tényleg hót egyenletesen megy. Ileltve nem megy:)
lehet lánckerék, mert fojtott nsr-ekre kisebb első lánckereket tettek. azért nem érzed a húzást mert nem 30 lóerő van a motorba csak 10
Lánckerék nem lehet, mert akkor legalább húzna jobban ha nem megy végre sokat, de ez annyit tud mint egy 125-ös etz. de kívűlröl mint egy 1-2 éves motor olyan.
karbi, elektronika, kipufogó, lánckerék