Mi a véleményetek a fellelhető körlámpás NSR-ekről?Mennyire vannak karbantartva?Sajnos sok olyat látok amihez összekukázták az alkatrészeket, és egyre többet bontanak inkább minthogy megjavítsák rendesen.Szomorú
Parilla.hu-n elég jók vannak, és az áruk sem rossz, szerintem (nekem majd onnan lesz minden felszerelés) :) csak az a baj, hogy Kecskeméten van.. És nem tudom, hogy van-e posta :(
Üdv van eladó őnindítóm komplett első fék(felső munkahenger karral fékcső fékmunkahenger grimeca), xenon szett a hirdetéseim között megtalálod olcsobban is odaadom! első lánckerék lánvédő kipufogótartó és homemade hátsó lábtartó(csak fel kell szerelni). van hátsó borítás is meg egy sérült plexi baloldali lábtartó. kb ennyi ha érdekel 06 húsz kettőnegyvenhárom9958
Sűrgős lenne :)
Na megvettük :D, öcsémnek lett egy nsr-e, 150 ezerre alkudtam le, és megvan a forgalomba helyezéshez a külföldi papírja, de most még 50-es ként lesz használva. Szerintem ennyiért megérte, mert a motor kívülről hibátlan.
A teljesítmény csökkentő ezmegazokat nem dísznek teszik bele, ez tény.
Hanem például azért, hogy az adott piacon megfeleljen az uralkodó kresz vagy biztosítási szabályoknak.
felső tartományban pontosan azt csinálja powerrel mint nélküle:)
Ettől lenne kisebb benne a lépcső.
Fojtott motorban azért nem érezni a lépcsőt még annyira sem, mert a fojtás értelemszerűen a csúcsteljesítméynt érinti :)
Magyrul, olyan gyenge felül is mint középen, csak fordulatban elkinlódik valameddig.
(döglött tehénben (dt) például a fordulat emelkedésére nem nyílik, hanem csukódik a power ez az egyik fojtás benne. Na így tényleg hót egyenletesen megy. Ileltve nem megy:)
Lánckerék nem lehet, mert akkor legalább húzna jobban ha nem megy végre sokat, de ez annyit tud mint egy 125-ös etz. de kívűlröl mint egy 1-2 éves motor olyan.
a helyzetjelzőt nem tudom pontosan de 5W-os
Olyat kérdeznék, hogy milyen márkájú csapágyat ajánlatos beletenni a blokkba ami tartós, illetve dugattyúban is ez lenne a kérdésem.
Köszönöm ; )
Sűrgős lenne :)
http://www.nsr125.com/derestri...
Hanem például azért, hogy az adott piacon megfeleljen az uralkodó kresz vagy biztosítási szabályoknak.
Ettől lenne kisebb benne a lépcső.
Fojtott motorban azért nem érezni a lépcsőt még annyira sem, mert a fojtás értelemszerűen a csúcsteljesítméynt érinti :)
Magyrul, olyan gyenge felül is mint középen, csak fordulatban elkinlódik valameddig.
(döglött tehénben (dt) például a fordulat emelkedésére nem nyílik, hanem csukódik a power ez az egyik fojtás benne. Na így tényleg hót egyenletesen megy. Ileltve nem megy:)