Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10.21 óta vagyok ott :D hétfőn és kedden szoktam bennt lenni :))
Na ne! Évekig oda hordtam a suzukijaimat szervizelni régi tip.swift utána egy 4x4 es sx4-t .Mióta vagy ott?
Még sajnos nem jutottam el oda... :s de télire be van tervezve :)
a Penta motornál szerelem a kocsikat :)
Én is számolnám ha lenne mit Vettél már NSR-t?
Nemcsak meló, hanem az anyagiak számolása.. Kifeküdt a telefonom is, azt is venni kellene még. Plusz a moci,meg arra az alkatrészek, és persze a felszerelés (minimum bukósityak, és kesztyű)
Én is belesek de túl nagy a csönd ezért is írtam Semmi új, meló és meló és néha még motorozás
Vagyok... minden nap benézek...
Helyzet?
Na bakker! Elvitte őket a cica
Szia.Szólnak bizony.És a rendőr is megörül mert kap tőled egy pár ezrest
Sziasztok :) ha itthon csinálok motorra LED-es nappali menetfényt, akkor azért szólnak műszakin? O.o
Értem, köszi.
Nincs, csak az "ns" tipushoz van!
nem. összesajtolt az egész ház
Macskalámpás NSR-hez is vannak alkatrészeid?
nekem meg pont fordítva van, leveszem sztenderről aztán igen összeül.
meg nem sokat csillapít csak rugózik.
nem lehet szétszedni?
kettéflexelem...... igazából semmit, csak kitakarítottam mert szorult egy picit érzésem szerint. de a patron szar. 34 kiló alatt kellene 1 cm-t összeülnie, de 65 kilómmal 0,6 cm-t ült össze szóval valami nem egyenes. de szétszedni meg nem lehet a bunkó olasz fajtáját
Szevasztok!
Ha valakinek esetleg lenne ns 125 R-hez bal oldali hasidom és ülés mögötti (hátsó lámpa) feletti ki müanyag idomja az kérem jelezzen!
Egyébként az R-hez és az F-hez is van egy konténer alkatrészem!
ezzel mit akarsz csinálni?
Sziasztok!
125R -hez keresek első fekete sárvédőt. Ha valakinek van elfekvőben írjon! Illetve kérdésem, hogy milyen hasonló típusok sárvédője megy fel rá, ha nem találnék pont ehhez valót?
Előre is köszi!
kitartok, hiszen ez a szakmám. de köszi a lelkesítést
sajnálom... de azért ne keseredj el, fel a fejjel!
a vége az az, hogy ha tavaszra meglesz még, akkor cserélném, ha nem akkor nem. az én motoromból szerintem egy MAMI kupa nevezésre alkalmas motor lesz... eddig úgy néz ki. túl sokat kellene foltozni, hogy közútra jó legyen, most megy csak egy marék szöget ér

...tényleg Marci, mi van az FZR-rel? Cseréltek?
Köszi a segítséget :))
Estére feloldódtak a gátlásaim.