Nemcsak meló, hanem az anyagiak számolása.. Kifeküdt a telefonom is, azt is venni kellene még. Plusz a moci,meg arra az alkatrészek, és persze a felszerelés (minimum bukósityak, és kesztyű)
kettéflexelem...... igazából semmit, csak kitakarítottam mert szorult egy picit érzésem szerint. de a patron szar. 34 kiló alatt kellene 1 cm-t összeülnie, de 65 kilómmal 0,6 cm-t ült össze szóval valami nem egyenes. de szétszedni meg nem lehet a bunkó olasz fajtáját
Szevasztok!
Ha valakinek esetleg lenne ns 125 R-hez bal oldali hasidom és ülés mögötti (hátsó lámpa) feletti ki müanyag idomja az kérem jelezzen!
Egyébként az R-hez és az F-hez is van egy konténer alkatrészem!
Sziasztok!
125R -hez keresek első fekete sárvédőt. Ha valakinek van elfekvőben írjon! Illetve kérdésem, hogy milyen hasonló típusok sárvédője megy fel rá, ha nem találnék pont ehhez valót?
Előre is köszi!
a vége az az, hogy ha tavaszra meglesz még, akkor cserélném, ha nem akkor nem. az én motoromból szerintem egy MAMI kupa nevezésre alkalmas motor lesz... eddig úgy néz ki. túl sokat kellene foltozni, hogy közútra jó legyen, most megy csak egy marék szöget ér
a Penta motornál szerelem a kocsikat :)
Helyzet?
meg nem sokat csillapít csak rugózik.
nem lehet szétszedni?
Ha valakinek esetleg lenne ns 125 R-hez bal oldali hasidom és ülés mögötti (hátsó lámpa) feletti ki müanyag idomja az kérem jelezzen!
Egyébként az R-hez és az F-hez is van egy konténer alkatrészem!
125R -hez keresek első fekete sárvédőt. Ha valakinek van elfekvőben írjon! Illetve kérdésem, hogy milyen hasonló típusok sárvédője megy fel rá, ha nem találnék pont ehhez valót?
Előre is köszi!
...tényleg Marci, mi van az FZR-rel? Cseréltek?