Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne agóggyá, majd tavsszal jönnek a szétfagyott hengerek, nem induló motorok satöbbik, és akkor felélénkül a fórum:)
Bizony
Nagyon el van tűnve mindenki... Hol vagytok?
Vagy mindenki csak leskelődik?
Biztos voltam benne, hogy leskelődsz!
tudom nem igazán jó hely a hirdetésre, de mivel volt nsr-em és a bukó nsr-hez is passzol így ide is megírom: http://www.kepesmotor.hu/zart_... Eladóóó
Figyelek ám!
...én meg megkérdezem tőletek... általában azonnal írjátok is a megoldást, úgyhogy sokkal gyorsabb, egyértelműbb, és még keresgetnem sem kell a manualban...
(de mindig letöltöm a manualokat is... csak azért, hogy meglegyen. )
Nem akarok én senkit sem sehova sem nevelni, át meg pláne nem:)

CSak elmeséltem, hogy én nem stresszelem magam, henm megnézem mi a kotta oszt aszerint jáccom.
nekem castrol magnatec van benne, semmi gond nincs vele.
van 1 nsr raidenem egyben 85 e vagy fődarabjaiban ,pőc -rőf.30-9840195
Köszönöm a segítséged! Most, hogy letöltöttem a manaulját, igaz a körlámpásét mint kiderült, megtaláltam ezt a fajtát, de így hogy kompatibilis nincs gond, csak gondolom nekem felfogatás nincs hozzá, ezért volt a sárvédőre kokecolva.

emzoli22357:

Igazad van, de amit Márton írt, na én is olyanféle vagyok sajnos, de próbálok ezen változtatni
Azért hozzátenném, hogy a motor robbantott rajzát azt nézegetem folyamatosan, hogy azért tudjam mit szedek szét és hogyan rakjam össze, már csak hogy mentségemre szóljon...
Sok ismerős basztatott telefonon, hogy a félig szétrobbantott motorján mithogyhová, de tapasztalatból tudom, hogy aki alapból nem ilyen, azt nem lehet átnevelni.
ez cicáé. neked a körlámpásé van rajta. noproblem, funkcionális. cicának a tank alatt a műanyag lapon van a helye a többi cuccal együtt. asszem power motor, power elektronika van rajta, de nem emlékszem... a karbi fölött
Nemtom.. Mikor én kapok egy imseretlenmotort, akkor rendszerint pár órát a gép meleltt töltüök mauál kereséssel, pont ezrt, hogy az alapvető dolgokkal tisztában legyek.

mennyi olaj kell az akárhova, hol van a gülüfütyü satöbbi.
Itt kerestem rá előtte, mint alkatrész, de itt bizony nem az a fajta szerepel. http://www.cmsnl.com/honda-nsr...
Zolibá, te sem várhatod el, hogy mindenki szakrajzot olvasson. A hétköznapi felhasználó ritkán rendelkezik gépészeti ismeretekkel.
hajtóműbe motorolaj való, nem 2t olaj. ugyanis a hajtóműben található olaj el van szeparálva, nem ég el. más tulajdonságokkal rendelkezik mint a 2t olaj. szóval mégeegyszer
castrol actevo 4t 10w40 a hajtóműbe. jobb oldal, fekete kupak, 7 dl
castrol power 1 racing 2t a különolajozásba. cicalámpásnál a tank alá, nem a víz tartályba
Ismeretlenmotornál clszerű azzal indítani, hogy keresel egy manuált..
Márton 013 ez a Castrol evo 10w40 ez hajtómüolaj v motorolaj mert néztem neten és motorolajt irnak de ha ez jo bele én elhiszem
ez gyári. cica vagy kör?
Köszi az infót srácok!
Vagy ami nekem van az nem is a gyári? Rajzon nem épp így néz ki, mint az enyém. Nekem ilyen van:
Sziasztok!

Meg tudja mondani valaki, hogy gyárilag hol van a fesz. szabályzó helye? A sárvédőmre volt felmaszekolva, de most vettem egy újat és ha nem fontos nem lyuggatnám ki
Üdv. Közöttünk Nekem is külön olajzású én is castrol power 1 racing 2t olajat használok :) Sok balesetmentest hozzá
castrol act evo 10w40 a hajtóműbe
castrol power 1 racing 2t a különolajozásba