Minden alkalommal, napsugár költözik a szívembe amikor a modern kor elidegenedett társadalma valahogy mégis a felszínre sodor, egy kicsiny mikroközösséget, amelyben szabadon, alá és fölé rendeltségi viszonyoktól mentesen szabadon kommunikálhatnak az emberek egymással, mindannyiuk szórakoztatására.
Ennek értelmében rendkívüli módon örömömre szolgált, hogy beszélgettünk.
Ember Te normális vagy tanulj meg olvasni! igazi paraszt vagy ezek szerint nem volt gyerek szobád!Azt hiszem vagy is tudom neked nincs is barátnőd de nem kell aggódnod mert nemsokára jön úgy is a mikulás és kérhetsz tőle! kis KÖCSÖG
igazából légyhűtésnél, ha nagyon hideg van, simán túlhűtheti az áer a hengert menet közben.
Ezel azzért nehezebb valamit kezdeni, mint mondjuk a nehezen melegedő vizesen kitakarni a hűtő egy részét..
A kolegának mondom: a vizelethűtésű motrokon van termosztáp, így a hőháztartáűsuksokkal stabilabb mint a légyhűtésesé.
dúsítani. vízhűtésesnél nem kell gyertyát cserélni. igazából szelesnél sem, de tapasztalat szerint hidegben berakhatja azt a gyertyát, amit melegben nem. ha minden rendesen bevan állítva akkor nem
Nemigen.
ha indulás előtt rendesen bemelegíted, hidegben is ugyn az a gyertya kell bele, mivvel a hengerben lényegileg azonos hűfokon ég a zacc minusz húsz fokban és plusz 40 ben is, márpedig a gyertyát alapvetően az égéshez választod, nem a külső hőmérséklethez.
Az már más kérdés, hogy aki hidegben is motrozik, annak illenék utánakarburálni.
Melyik NSR? JC20 vagy JC22? Valaki régebben már rakott fel ide, ha van időd, lapozz vissza.
A kábelek futása miért érdekel? Az a kérdés, hogy melyik kábel hova/mihez csatlakozik, vagy a futásirányuk?
Sziasztok :) remélem tudtok nekem segíteni..... szükségem lenne a Honda NSR 125-ös kapcsolási rajzára és ha tudnátok fényképet küldeni hogyan mennek a vezetékek a tank alatt elöre is köszi
Szasztok. Keresek törött, üzemképtelen papiros Honda NS 125-öt. A lényeg a rendezett papirok+ az árra. Megcsuktam az enyém, és ki lett vonva a forgalomból.Most az enyém lesz a donor
Ennek értelmében rendkívüli módon örömömre szolgált, hogy beszélgettünk.
Ezel azzért nehezebb valamit kezdeni, mint mondjuk a nehezen melegedő vizesen kitakarni a hűtő egy részét..
A kolegának mondom: a vizelethűtésű motrokon van termosztáp, így a hőháztartáűsuksokkal stabilabb mint a légyhűtésesé.
ha indulás előtt rendesen bemelegíted, hidegben is ugyn az a gyertya kell bele, mivvel a hengerben lényegileg azonos hűfokon ég a zacc minusz húsz fokban és plusz 40 ben is, márpedig a gyertyát alapvetően az égéshez választod, nem a külső hőmérséklethez.
Az már más kérdés, hogy aki hidegben is motrozik, annak illenék utánakarburálni.
Olvasom a hsz-t hogyaszongya:
"megoldottam, kerestem egy villamossárga szerelőt.."
Mondom miv'a? Nekifutottam újra:
megintcsak villamossárga szerelő.
úgy kb harmadikra lett értelme, betünként silabizálva D:)
Melyik NSR? JC20 vagy JC22? Valaki régebben már rakott fel ide, ha van időd, lapozz vissza.
A kábelek futása miért érdekel? Az a kérdés, hogy melyik kábel hova/mihez csatlakozik, vagy a futásirányuk?
Szia Imi!
Hideg van, hogy itt vagy végre?