Köszönöm, és esetleg lehet elírásra hivatkozni? mert ugye itt a motorok 11 re vannak korlátozva. gondolom mikor behozták kintről nemtudták mi az a jc22 ( mint ahogy én sem)
alapjárati keverék csavar, kettő, kettő és fél, alapjárati fordulatszám ameddig a fordulat nem lesz 1.400+/-100.... fojtások kipufogóban(leömlő), karburátor, elektronika, első lánckerék
Üdv. Kinéztem magamnak egy macskalámpás nsr-t. Magyar okmányokkal rendelkezik, de a forgalmiban 22kw-t szerepel. Nekem csak A1-es jogsim van. Az érdekelne, hogy hogyan lehet az, hogy más nsr csak 11 kw os ? Valahogy le lehet minősíteni? .
A vázszámon olyan szerepel hogy : LC22 gondolom ez vonatkozna a teljesítményre. Ha valaki jártam ilyesmibe kérem segítsen
Sziasztok. Van egy honda nsr-em az érdekeln, h pontosan hogy lehetne beállítani a karburátorját? És még annyi. Hogy hol vannak benne a fojtások? /És hogy lehet őket kiszedni, valamilyen módon?
Jut eszembe, csakhogy ne unatkozzatok szakik... igaz nem NSR, de ti biztosan tudjátok a megoldást, mint minden más kérdésemre is.
Szóval van egy 2000. évjáratú Honda Tact AF16 robogóm. Nem indul be, mert túl sok olajat kap és leköpi a gyertyát. Valamelyik nap szétszedem, mert ez ugye nem tartható állapot (főleg nálam).
Ha le is kötöm a különolajozást, hogyan tudom minél hamarabb "kiszárítani" a hengerben felgyülemlett szutykot?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Igaz, csak gondoltam a hideg téli estéken kicsit megélénkül a fórum, mint ilyenkor általában.
Bár a télnek még nincs vége, úgyhogy lehet, hogy lesz még itt élet a tavaszi dömping előtt.
A vázszámon olyan szerepel hogy : LC22 gondolom ez vonatkozna a teljesítményre. Ha valaki jártam ilyesmibe kérem segítsen
Köszi a válaszokat!
Vagy... elváltottad a sebességeket végig?!?
Amúgy simán ki kell rugdalni belőle.
De ha nagyon nem bírsz magaddal, akkor kivett gyertya meleltt főrógéppel megforgaod a főcit, és a karbin át féktisztítót nyomatsz bele
(nyélgáznál)
Pezse ésszel, mer ttöükre kiszárítani sem köllene.
Szóval van egy 2000. évjáratú Honda Tact AF16 robogóm. Nem indul be, mert túl sok olajat kap és leköpi a gyertyát. Valamelyik nap szétszedem, mert ez ugye nem tartható állapot (főleg nálam).
Ha le is kötöm a különolajozást, hogyan tudom minél hamarabb "kiszárítani" a hengerben felgyülemlett szutykot?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Bár a télnek még nincs vége, úgyhogy lehet, hogy lesz még itt élet a tavaszi dömping előtt.