Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a külföldi papírjai alapján(olasz) írhatták be a teljesítményt. az pedig 29 le. ott fojtat,an gépek vannak és nem kell cicózni a teljesítménnyel
Köszönöm, és esetleg lehet elírásra hivatkozni? mert ugye itt a motorok 11 re vannak korlátozva. gondolom mikor behozták kintről nemtudták mi az a jc22 ( mint ahogy én sem)
olyanoktól akik bontanak nsr-t
az jc22, és ez a modellt mutatja... macskalámpás. a körlámpás jc20. jó ismerős kell hozzá, hogy átírják a forgalmiban
alapjárati keverék csavar, kettő, kettő és fél, alapjárati fordulatszám ameddig a fordulat nem lesz 1.400+/-100.... fojtások kipufogóban(leömlő), karburátor, elektronika, első lánckerék
Üdv. Kinéztem magamnak egy macskalámpás nsr-t. Magyar okmányokkal rendelkezik, de a forgalmiban 22kw-t szerepel. Nekem csak A1-es jogsim van. Az érdekelne, hogy hogyan lehet az, hogy más nsr csak 11 kw os ? Valahogy le lehet minősíteni? .
A vázszámon olyan szerepel hogy : LC22 gondolom ez vonatkozna a teljesítményre. Ha valaki jártam ilyesmibe kérem segítsen
sztem megkapta a teljesitményadó csekket
Honda nsr kerekeket keresek! Elsőt, hátsót lehetőleg tengellyel fogaskerekekkel és tárcsákkal! Mindenképpen csak a vékony küllős érdekel!

Köszi a válaszokat!
Sziasztok. Van egy honda nsr-em az érdekeln, h pontosan hogy lehetne beállítani a karburátorját? És még annyi. Hogy hol vannak benne a fojtások? /És hogy lehet őket kiszedni, valamilyen módon?
Egy olyan kérdésem lenne hogy első féknyereghez hol tudok csúszkát szerezni és tömítést ?
Mi történt?
hujjujj. mi a gáz?
Üdv! Úgy néz ki S.O.S. el kell adnom a vasat.
Meghúzod a szarvát?
hátőőőő lehet megsértődött majd holnap kiengesztelem
Lehet, hogy megsértődött, amiért egyhétig letetted...
Vagy... elváltottad a sebességeket végig?!?
csak hogy ki ne lógjak a sorból... 1 hét állás után mentem egy kört..de valahogy 60-70 fölé nemigazán akart menni...csak lejtön-lefelé...
Köszi, lehet hogy ma nekiesek, ha úgy állok idővel, és türelemmel...
Nem gondolnám, hogy a különolajozástól lett tele a karter..

Amúgy simán ki kell rugdalni belőle.

De ha nagyon nem bírsz magaddal, akkor kivett gyertya meleltt főrógéppel megforgaod a főcit, és a karbin át féktisztítót nyomatsz bele
(nyélgáznál)

Pezse ésszel, mer ttöükre kiszárítani sem köllene.
...hogy ez eddig miért nem jutott eszembe... ?
gyufával...
Jut eszembe, csakhogy ne unatkozzatok szakik... igaz nem NSR, de ti biztosan tudjátok a megoldást, mint minden más kérdésemre is.
Szóval van egy 2000. évjáratú Honda Tact AF16 robogóm. Nem indul be, mert túl sok olajat kap és leköpi a gyertyát. Valamelyik nap szétszedem, mert ez ugye nem tartható állapot (főleg nálam).
Ha le is kötöm a különolajozást, hogyan tudom minél hamarabb "kiszárítani" a hengerben felgyülemlett szutykot?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Igaz, csak gondoltam a hideg téli estéken kicsit megélénkül a fórum, mint ilyenkor általában.
Bár a télnek még nincs vége, úgyhogy lehet, hogy lesz még itt élet a tavaszi dömping előtt.