Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen. 1 az 1ben
értem :)
Hengerszett, és a vízpumpa jó rá? :D
nem találtam. de igazából a cdi-be kellene futnia
majd megnézem.
kapcsolási rajzon nincsen rajta?
Szevasz!
Sok jó igen.
sziasztok :)
NSR 125 R -hez jó a NSR 125 F alkatrészek? O.o
sűrgős segítséget szeretnék kérni. köszönöm előre is :)
Valaki érdekel Honda NSR 125/50 kockalàmpàs ? Minden működik rajta esztétikai hibài vannak mint pld szakadt ülés!
Se időm,se energiám nincs hozzá. nem nagy baja van,legszivesebben megcsinálnám,de a körülnények nem engedik..
NEM csak egyben !
meg tudnád nézni, hogy hová van bekötve? ha egyszer épp le lesz bontva a motorod
gázos
nekem be van kötve és működik
hol van abban gáz?
szerintem ezek csak olajosak
Nem lenne hülyeség, ha egy nem hozzáértő ül a motorra, de én olyat biztos fel nem engedek az enyémre :)
Ekkora a baj? :O
hivatalosan csak behúzott kuplungnál engedné indítani, mint egy átlag motornál
Alkatrészt nem adsz el róla? Nekem kellene 1-2 cucc.
ELADÓ' 100.000ft ! Le van öltöztetve,hengerszett,vizpumpa kell rá! jobb-bal oldalán csuszott. szétszedett állapotban van.
Ahaa, tehát elvileg nem behúzott kuplungnál nem enged indítani. Akkor nem is kínlódok vele, jó volt ez eddig is így :)
Köszi az infót!
az a mikrokapcsoló indításgátló lenne de nem találkoztam olyan nsr-el amin be lenne kötve
Sziasztok!

Meg tudja valaki mondani, hogy az a kis kapcsoló, ami a kuplungkarnál van az alu házban, az mi célt szolgál?
Felújítás alatt áll a gépem ( tavaszra brutál lesz :) ), és mikor leszedtem láttam h a gombja már majd csontig kopott, nem is tudja szakítani az áramkört ( mert alaph. zárt ha minden igaz ).
Még egy kérdésem lenne, nem tudtok egy jó bontót, vagy nincs valakinek bontás alatt a gépe, mert kellene 1-2 alkatrész ( macskalámpás).
Előre is köszi!
mindenkié leersztett már ennyi év után. gyárilag csak a cicalámpásé keményíthető, de ott is csak a rugó előfeszítés állítható. a csillapítás nem állítható. a csavar felett van egy "DO NOT REMOVE" felirat ha minden igaz. a gáztartályt ott lehet leereszteni, illetve feltölteni, de ez házilag nem megoldható
hétvégére fagyot mutatott....éééés akkor jövök...
saját...és mások érdekében...jobb ha cseréled..ne kókányolj..
sziasztok

Szeretnék egy kis segítséget kérni van egy régi nsrem aminek a hátsó lánckerék felfogató részéröl lenyalódott a menet és így folyamatosan lelazul. Találkoztatok már ilyennel? van rá valami megoldás vagy venni kell uj kereket?