Helló! szétszedett állapotban van,várja az új szívét !:) TEszek majd fel képet hogy az idióta testvérem hogy nyüzte me ga hengert-dugót,de a lelki terrorra készülj mert csunya látvány :D .
Innen a fórumról és facebook-ról ismerem ,láttam fb.-n hogy Ő eladta az NSR-t és Cbr-t vett .Ő valóban nem nyírta, szerintem jól jártál ezzel a mocival.Vigyázzatok egymásra
KezdőHondás igen eltaláltad egy Andrea nevű lánytól vettem a motort ;)Hódmezővásárhelyről :)Nagyon vigyázok rá és hát remélem hogy még sok kilómétert megyünk eggyüt :) :) Ne talántán ismered a Hölgyet vagy a motort?
Szia. Nem egy Andrea nevű csinos lánytól vetted véletlenül?
Ha nem nyírod sok örömet fog szerezni a moci,nekem régebbi NSR van de szerencsére semmi gond vele
Köszönöm Idén augusztus végén sikerült megvennem azóta lenyomtam vele már kb 2000-2500 kilómétert nagyon megvagyok vele elégedve:)a leghosszab tra eddig a Bükkben volt ami 370 km körül lehetett de nagyon jól vizsgázott ezen az úton Elég megkímélt álapotban jutottam hozzá mert előttem egy lány hajtotta aki elmondása szerint nem nyúzta csak munkába járt vele úgyhogy sikerült egy jó állapotú motort vennem :):)És remélem még sok kilómétert lenyomok még vele Hát csak ez is az időjárás és a benzin árak függvénye :):) Széles utat addig is
ha minden igaz lassan rendeződnek a dolgok. a biztosító kiszívta vérem. elméletben rendben lesz a dolog. de ezért sem voltam. munka, papírozás, munka, barátnő. az FZR egyszerűen fel sem merült. olyan hátralékokat számláztak ki, hogy majdnem leszoptam magam. majd mondtam az ügyintéző hölgyikének, hogy "remélem édesanyjuk temetésére kell a pénz". elkezdtek kapkodni, dátumozni és rendbe lett minden..... talán
A rugóstagot, hogy lehetne keményebbé tenni?
Van olyan kapható rugóstag ami passzol is a vázba? Ha igen, akkor lehet ilyet venni?
Az NSR rugóstagján van egy csavar. Az milyen célt szolgál?