Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ühüm...öregszel...
Lehet, hogy most nem leszek népszerű attól, amit írni fogok, de a régiek ismerhetnek annyira, hogy pont leszarom...
Szóval, ahogy olvasgatom itt a "kopaszok" írásait, hozzászólásait, van hogy sírni tudnék... de minden alkalommal felmerül bennem a kérdés: hány évesek lehettek?!? Az is lehet, hogy öregszem már, rigolyás kezdek lenni és egyre türelmetlenebb, de akkor is... ez nem csak valami átb...szás?
Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy létezik nsr-re csomagtartó konzol, vagy olyan amit fel lehet rá szerelni ( akár módosítva is ) ? Tudom, hogy ez nem túramotor, de hátha valakinek van ötlete/tapasztalata. Nyáron nagyon sokfelé mennénk, több napra is és nem 100-200km-re, így próbálok valami megoldást találni a csomagproblémára.
Vagy marad a gumipókozás?
a szükséges szerszámok....
ns125-mbx125-késői mtx125 blokk hót ugyan az, tehát bármelyikét megtalálod, az jó.
Manuál=Leírás!
Szia!
Már írtunk egymásnak és abban mondtad, hogy 22KW szerepel a forgalmiba. 11KW-t keresek. De még nagyon vacilálok NSR, vagy CBR. Kétütemű 70-es Derbi GPR motorom van. Nem panaszkodom minden hova elvitt, és elvisz még mindig, de azért figyelni kell rá rendesen. Most lehet inkább menni-menni-menni szeretnék vele.
De azért köszi.
Nekem van egy elado, ha erdekel.
Szepseghibai vannak, de muszakilag jo.

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Ezt légyszíves fejtsd ki. erről még nem halottam. mi az a manuál?
keress manuált hozzá.
kuplung felőli dekli alatt van? Az a kis láncos kiegyenlítő tengely? ami a főtengelyről kapja a hajtást? Azt ki is szokták kötni a mókerek. az lehet a gond?
Rosszul van öszerakva a kiegyenlítő tengő
Motorost keresek aki elvinne motorozni , cserébe tankolnák mocidba. elérhetőségem az adatlapon. Komolyan írtam.
Sziasztok. Van egy nagy bánatom.hozzám került egy honda ns 125 f. minden működik, egy nagy gondja van, amire nem tudok rájönni mitől van. berezeg a motor mint állat. 2 km után már lezsibbad a kezem. nem is érzem hogy fogom a kormányt. olyan mint egy oriási rezgő telefon. állóhelyzetben nem érezni annyira, illetve magas fordulaton sem. Valami szillent gond lehet? a blokk átadja a váznak valahogy a rezgését nem? vagy valami más?
ok holnap megnézem :)
nézd meg a gyertya színét
Az vajon mitől lehet, hogy 1,2,3-as sebességekben még kipörög teljesen de utána egy darabig megy mondjuk 9000-ig és onnan nem húz tovább? Én úgy érzem mintha nem húzna teljes gázt hiába húzom a kart tövig.
Tudtok valami jó oldalt ahol alkatrészeket árulnak hozzá ?
Macskalámpásra jó állapotú visszapillantókat keresek!
Valakinek vannak esetleg bontva?

carving.amilo@gmail.com
12es kulcs..a váltó alatt ha nincs akkor kifurod a blokkot,kifolyik az olaj ...aztán a lyukba tekersz egy csavart....
Most ilyen hidegben ha megyek vele fel sem melegedik, a hőmérő alig van a kék sáv felett.
Egy jól beállított motor, még 40 fok melegben is csak huhog, ha hidegen hirtelen húzol neki egy nyelet.

Ilyan hidegbenmeg páne.
köszi
KezdőHondás köszi!