Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Marci! E-mailen leírod, hogy pontosan mi a probléma a papírokkal? Megkérdezem, hátha tudnak segíteni a barátaim...
Persze csak ha akarod...
megse szólaltam....
Kár lenne hidd el
Nyugimá:)
CSak ha érdemtelenül túldicsérnek akor illik kicsit ellenkezni:)
szerintem rendezetlen papírokkal nem szívesen cserélnél. felgyújtom, elásom, beszántom, a helyét meg behintem sóval
Halihó! Eladó egy körlámpás NSR bontva vagy akár egyben is :)
Tényleg Marci... cseréltek?
szia marci!fzr?
...a f...szom fog nektek bármit is megköszönni innentől kezdve...
Pedig a szüleimtől tanultam, hogy meg kell köszönni mindent, amit kapunk... Ti meg szépen kiölitek belőlem... Na szép, b...szhatom a neveltetésemet...
na ugylátom jobb ha
teszek egy lavórt a monitor alá...elázik minden
Nem fényezlek, de ez az igazság... tényleg azóta merek motorikus részekhez nyúlni, mióta ezt leírtad nekem, ennyi. Köszönöm... és ez nem fényezés, csak qrvára hálás vagyok, b...szd meg, ugyanúgy, mint Csokinak, Marcinak, Zsandárnak, Endrének, Iminek, és mindenki másnak, aki eddig segített!
Nekem ez sokat jelent...
Sziasztok :) Német papíros motort mennyiért lehet magyarra lepapíroztatni? O.o
Szivesen, csak ne fényezzé má ennyire, nem vagyok én ezüst étkészlet D:)
Hello!

Mekkora akksi van a gyári nsr be? (amper )

180as malossim van, és nem tudom mekkora akksi kellene, hogy megbirja forgatni az önindító..

Köszönöm!
mi van itt? élet?
Sosem felejtem el, mennyire megnyugtattál, amikor írtad... akkor nyúltam először karburátorhoz, és tök nagy nyugalmat és magabiztosságot adtak a mondataid... Mindig mondtam, hogy elmentettem és megtartom... Hogy lássátok, valóban nem kamu, itt van:
"Szóval fogsz egy kinyomtatott manuált, szép nyugodtan leülsz, és elhatározod, hogy nem fogod magad felbaszni semmiképpen.
HA valami nem megy elsőre, azt nem kudarcként, hanem a tanulási folyamat részeként éled meg.

Szerelési folyamat:
Beteszel a hűtőbe egy sört.
(ezt majd akkor iszod meg, ha sikerült a reparálás:)
Fogsz egy sámlit, tiszta nem szálazó -szöszölő rongyot, valami tiszta tálcaszerűséget amire majd az alkatrészeket teszed, egy csavarhúzót, meg egy féktisztító sprét.
Leszereled a karbi szétszedését akadályozó burkolatokat.
Lemosod a karbit és környékét benzinnel, vagy féktisztítóval.
kezet mosol.
(redvás kézzel nem nyúlkálunk karburátorba)
Fogsz egy csavarhúzót, egyik kézzel lefogod a suberház fedelét, a másikkal meg szépen kicsavarod a két csavart.
A subert rugó nyomja kifelé.
HA felszabadult a fedél, kihúzod bovdenestül a vázon kívülre az egész xart.
Mielőtt szétválasztod a bovdentől a cuccokat, tanulmányozod, mi, milyen sorrendben van összerakva.
Le is lehet fényképezni.
A rugó ellenében , a bovdent a suber felé a nyomod, ha alulról nézed, látni ahogy kiakad a bovdenvég és szétjön az egész.
Kihúzod a subertűt, és a rajta lévő lemezt a kíván rovátkába átakasztod.
Ha a kúposodó vége felé rakod, többet kap középen, ha az ellenkező irányban teszed odébb akkor kevesebbet.
Féktisztítóval lefújkálod az összes baszást, szárazra törlöd.
Sokkal könnyebb szárazon összerakni mint olajosan.
A megfelelő sorrendben összerakod az egészet, végül a rugó ellenében, visszafűzöd a bovdent.
Nem kezdesz el őrjöngeni ha szétugrik, másnak is szét szokott, még x10 év gyakorlattal is.
Ha az összerakás nem megy, mert rájössz, hogy valami nem úgy áll ahogy kellene, akkor is nyugi, ez is előfordul mással is.
HA jól összeállt, nagyon vékonyan beolajozod a subert, és a tájolópöcök helyzetének megtalálása után, visszarakod, csavarozod az egészet.
Nem egy ördöngősség, kis türelem kell hozzá."
Még egyszer köszönöm Zoli!
Amikor nem indult, akkor nem voltam boldog, de ideges sem.

Amúgy pont azt csináltam, amit neked is javasoltam annó, csak a kávéfőzésnél kicsit hosszabb ideig gondolkoztam:)
Oszt ténylegesen teljesen véletlenül ugrott be, hogy vélhetően kofolyt belőle a benzin, és tényleg.

Ha ott, amikor nem indult felhergelem magam, biztos szerelgettem volna egy darbig, mire rűjövök mekkora betonrépa vagyok:)
Ez is finom... milyen balf...sz emberek vannak...
Amikor olvastam a gyújtogatós részt, azt hittem valaki innen a fórumról, hogy rám terelje a gyanút... de én keményebben fogalmazok, azt hiszem ezt már tudjátok...
Na ennyire pihentagyú nem vagyok Facebook-on osztotta meg egy ismerősöm onnan csórtam.Énmeg azt hittem Te raktad fel,ez is gyújtogatást emleget és azonnal Te jutottál eszembe
...na b...szd meg, én is találtam egyet... Itt a másik f...szkalap:
link

De ettől vagytok NAGYOK, mert ilyen alapvető dolgokra nem gondoltok...
Gondolom nem voltál ideges...