Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló. a motorom papírjaival gondok vannak. ezzel szívok egy hete
szia marci.mi újság?nem tettél fel képeket!mi zu érdekel még a motor?
Még megvan az FZR... ha házhoz mész érte, akkor szerintem 15.000 HUF-t simán alkudhatsz...
sajna nem meloztam egész hétvégén..kicsit elvagyok most havazva....
föl kell öltözni.... ám..én is pont ezért nem alszok már a parkban....
Sziasztok :)
Pénteken elmentem bulizni, és a parkolóban 2 körlámpás NSR 125 R-t láttam :) 1 dolog bosszantott: 50-esként használták :/
amúgy ha minden jól megy, akkor a következő szezont cicalámpással kezdem *.* széles utat, azoknak, akiknek van idejük hajtani a vasat :))
Én nem motorozok, fázom már ilyenkor...
Üdv!
Látom mindenki motorozik !Helyes.
Imi, elhozod az FZR-t hétvégén?
engem érdekel minden cucc.
jó éjt
Ha tetszik neki is az NSR, akkor bármit meg tudtok beszélni... a motorosok nem b...sszák át egymást...
Na léptem, reggel meló.
Jóéjt!
mindenképpen. csak ugye itt most közbeszólnak különböző anyagi dolgok. okosan papíroznánk, és ebbe nem biztos hogy Bandi belemegy
Azért majd írd meg, hogy mi van...!
ha nem csühög, csattog, kerreg, kattog, csörög, zörög, akkor lehetséges. de majd elválik lesz e lehetőségem elmenni, nem kell-e dolgoznom
Na mi van Marci, lesz business?
Helló.
Macskalámpás NSR-hez szükségem lenne egy első sárvédőre, ha esetleg van valakinek eladó szóljon. Ezen kívül egy plexi is kellene, hol lehet a legolcsóbban venni nem tudja valaki? Köszi előre is.
jó éjt
majd teszegetek fel a hétvégén, mert most nincsenek nálam képek
no ha gondolod megtekintheted.csak mondom az időpont kérdéses.megbeszéljük.most lépés aludni mert 4kor indul a 12 kerék.esetleg rakhatnál fel még képet a műszerezettségről ha nem gond.remélem tudunk üzletet kötni.jó éjt
igen, az lenne
no mit tudsz?ideiglenes kivonás tavaszig?
ezt a dolgot szeretném kicsit halasztani, meg is van a módja

igen, különolajozású. tökéletesen működik
de saját olajozású?készülj fel az átírás nyolcvan körül van
2 ütemű, 4 liter alatt egy picivel

természetesen mindent hivatalosan szeretnék intézni