Amúgy maximum 200ezret tudnék rászánni a cicalámpásra. Annyi össze jön tavaszra, ha minden jól megy :)) és nyáron nem simsonnal szeretnék eljutni a szentkúti motorostalálkozóra :DD
(elég leharcolt szegénykém külsőre, világítás nem vastagon van rajta, de a motorja bika :D )
Jellemzően nem kell hengert cserélni, az iylen tortúrát főleg a dugó sinylimeg.
Ha a gazdi süket, és a döglődő motort satufékezősre akasztja, azt a forgattyú sem szokta megköszönni
Ha jó áron veszed, akkor beleférhet a generál is... Csak nehogy drágább legyen a hús, mint a leves...!
Amúgy: "challenge accepted" - kihívás elfogadva...
Ma utoljára beindítottam a Kawasakit... qrva jó a hangja még mindig, már hiányzott...
De nekem már hideg van a motorozáshoz, úgyhogy idomok le, kipuffok le, aztán lassan kezdődik a szabás-varrás...
(elég leharcolt szegénykém külsőre, világítás nem vastagon van rajta, de a motorja bika :D )
Ha a gazdi süket, és a döglődő motort satufékezősre akasztja, azt a forgattyú sem szokta megköszönni
Csere érdekel 125/50 speed(gyorsaságira)...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
149.000ért kínálja a srác, és még van rajta 9 hónap műszaki. Csak a motorgenerál kellene neki nagyon
Amúgy: "challenge accepted" - kihívás elfogadva...
Ma utoljára beindítottam a Kawasakit... qrva jó a hangja még mindig, már hiányzott...
De nekem már hideg van a motorozáshoz, úgyhogy idomok le, kipuffok le, aztán lassan kezdődik a szabás-varrás...
tavasszal Vele kezdem a szezont, ha minden jól megy :))