Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már alig várom...
Az biztos
jön a tél.. és itt a forumon,mindenki szerelni fog esténként...
Amúgy maximum 200ezret tudnék rászánni a cicalámpásra. Annyi össze jön tavaszra, ha minden jól megy :)) és nyáron nem simsonnal szeretnék eljutni a szentkúti motorostalálkozóra :DD
(elég leharcolt szegénykém külsőre, világítás nem vastagon van rajta, de a motorja bika :D )
Értem :) kb mennyiből lehet kihozni úgy, hogy menjen? :)
Nem vettem meg,én hirdetem!:)
Jellemzően nem kell hengert cserélni, az iylen tortúrát főleg a dugó sinylimeg.
Ha a gazdi süket, és a döglődő motort satufékezősre akasztja, azt a forgattyú sem szokta megköszönni
Amúgy ha megragad a dugattyú, ott elég a hengert cserélni, vagy mindent kell? O.o
Akkor te vetted meg :D megelőztél :p
Jó estét.
Csere érdekel 125/50 speed(gyorsaságira)...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Meg kellene egy vizpumpa fedél,és a vizpumpa lapát is a kis ventilátor féleség
Hali! Gilardoni 1 hengerszett kellene nekem nsr 125 re . 97.-évj.!
Nem olyan biztos az,vagy ha igen akkor kicsit több lessz az ára mivel ma szétszedtem és elkezdem felújitani! :)
Az is lesz :) főleg úgy, hogy 200.000ft-os a limitem.. Egyenlőre. 120-130-ra le fogom alkudni
Én biztosan megpróbálnék kicsit faragni az árból, mert ha full generált csinálsz, minőségi alkatrészekkel, akkor az sem lesz kevés pénz...
A jelentését tudtam, csak az írását nem. :/
149.000ért kínálja a srác, és még van rajta 9 hónap műszaki. Csak a motorgenerál kellene neki nagyon
Megszüntették?
a biztosításomat kavarták meg. azóta újrakötések mennek meg levelezgetések, a személyes bejárkálást nem is említem
Ha jó áron veszed, akkor beleférhet a generál is... Csak nehogy drágább legyen a hús, mint a leves...!
Amúgy: "challenge accepted" - kihívás elfogadva...
Hát igen. :p egy generál kell neki :/ de challenged acepted :D (helyesírási hibákért bocsi)
Külsőre nem rossz...
Mi a baj Marci?
Sziasztok!

Ma utoljára beindítottam a Kawasakit... qrva jó a hangja még mindig, már hiányzott...
De nekem már hideg van a motorozáshoz, úgyhogy idomok le, kipuffok le, aztán lassan kezdődik a szabás-varrás...
mi a gond?publikus?
Szerintetek? :)
tavasszal Vele kezdem a szezont, ha minden jól megy :))