én monoron lakok ha itthon vagyok bármikor megtekintheted ill.kipróbálhatod.de csak ésszel! az a baj hogy a meló miatt nem nagyon tudok időt mondani hogy mikor.esetleg el is vinnéd műszaki nélkül?
a lengőkarba befért csak a láncvédőt kellett megvágják kicsit hogy a gumi széle elférjen.így vettem.én szeretem a gyári dolgokat nem vágtam volna meg,dehát ezt mondtam az előbb hogy az előző tulajok...miként gondoltad a megtekintést?
lánc kb még egy szezont elmegy,első gumi frankó,hátsóra én egy egy hétvégét pályázott gumit tetettem fel.jól tapad.nem gyári méret mert azt hiszem a gyárija talán 165 ezen 190es van
ha gond lenne vele megmondanám.nincs értelme a hablatynak.az előző gazdi kicserélte a komplett váltót benne.egy 50 körüli fazoné volt elöttem 11 évig.bár tett rá pár extra dolgot amit nem értek.pl.házilagos fokozatkijelző ami tökéletesen működik csak nem tetszik,meg plusz vízhőmérő óra amit én szívem szerint leszednék és ha megmarad le is kerül róla
olajat eszegeti rendesen?
egyébként eljutottam oda, hogy megtekinteném, és felajánlanám megtekintésre a saját kétkerekűm
a szériaprobléma... megeszi a 2-est és kidobálja
Bár mit kezdenék egy papíros motorral jogsi nélkül?!