Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

adásvételi,ilyesmi?amúgy a tied mennyit papál?négyütemű igaz?
el vinném. nem is lesz rajta műszaki tavaszig ha hozzám kerül
én monoron lakok ha itthon vagyok bármikor megtekintheted ill.kipróbálhatod.de csak ésszel! az a baj hogy a meló miatt nem nagyon tudok időt mondani hogy mikor.esetleg el is vinnéd műszaki nélkül?
hol és mikor tudom meglesni? ha olyan a helyzet, akkor a saját motorommal megyek
a lengőkarba befért csak a láncvédőt kellett megvágják kicsit hogy a gumi széle elférjen.így vettem.én szeretem a gyári dolgokat nem vágtam volna meg,dehát ezt mondtam az előbb hogy az előző tulajok...miként gondoltad a megtekintést?
hát arra nem lesz keret soha
sajnos ezek öreg gépek amiknél nem tudsz mit tenni az előző tulajok dolgaival.gyári állapotúra meg nincs pénzünk sajna
csak az akksiból vesz áramot igen.én így használtam igaz nem éjjel.nappal világítás nélkül
ja a gyári 160-as csupán. hogyan fért be a lengőkarba? :D
olajat eszegeti rendesen?

egyébként eljutottam oda, hogy megtekinteném, és felajánlanám megtekintésre a saját kétkerekűm
lánc kb még egy szezont elmegy,első gumi frankó,hátsóra én egy egy hétvégét pályázott gumit tetettem fel.jól tapad.nem gyári méret mert azt hiszem a gyárija talán 165 ezen 190es van
az ilyen mókolások basznak oda a rendszernek. abszolút nincs akksi töltés? csak az akksiból vesz áramot?
ha gond lenne vele megmondanám.nincs értelme a hablatynak.az előző gazdi kicserélte a komplett váltót benne.egy 50 körüli fazoné volt elöttem 11 évig.bár tett rá pár extra dolgot amit nem értek.pl.házilagos fokozatkijelző ami tökéletesen működik csak nem tetszik,meg plusz vízhőmérő óra amit én szívem szerint leszednék és ha megmarad le is kerül róla
ez rőzsedal lelkemben
igen ez szériaproblémája ennek a tipusnak.az aggodalom jogos,ez is ezt csinálta de az előző tulaj komplett váltót cserélt benne.így nem csinálja
majd most kiderül
hali!
a szériaprobléma... megeszi a 2-est és kidobálja
egyébként valóban nem könnyű.265 kg üresen a nagy vas
Jó döntés... nagyobb motor, nagyon hang, nagyobb teljesítmény, nagyobb élvezet! Szólj, ha van valami fejlemény...
szia.mi az aggodalom tárgya?mond nyugodtan!
úgy döntöttem meglesem a genesis-t. ha a leírt hibákon kívül nincs gondja, akkor benne leszek a cserében
Biztos, hogy van olyan...
van amelyik be is veszi
Nekem meg az sincs... csak B... majd azt mondom a rendőrnek, hogy ez egy autó...
nekem van a1-em... azt benézik a rendőrök
Ez a beszéd! :)
Bár mit kezdenék egy papíros motorral jogsi nélkül?!