Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagyok ám itt!
még nem de már elkezdtem szétszedni.
majd ha már nem lessz hideg akkor folytatom.
Jóéjt!
Jó éjt! Sziasztok pápá
...ha mégis odakerülnél, és lesz olyan durva hóhelyzet, mint tavaly, akkor itt a fórumon elő is tudunk venni érte...

De te ennél többre vagy képes!
Ez van .Hátha találok a közelben valamit.A közútkezelőségnek is írtam már de nem válaszoltak, majd megkeresem őket személyesen is.Hóesés után 2 nappal én is tudnám vezetni a hótoló autót
Értem... kár, hogy messze laksz, Bp-n a Közterület Felügyelőségnél ismerek valakit, tudott volna segíteni szerintem...
Megfordult a kobakomban de marad a mostani meló sajna(lassan 29 éve csinálom de már piszkosul unom) így nem kell gyorsan a mani.De ha lesz egy kedvező sofőri állás azonnal pattanok .Így várjuk NSR Emesével a szezont
Akkor megvan az NSR... jól van. A műltkori hozzászólásod miatt aggódtam egy kicsit, amikor azt írtad, hogy lehet el kell adnod a motort...
NSR unatkozik a garázsban . Hornet az még csak álom de a remény...
Szia!
Tudtam, hogy itt vagy valahol megbújva, leskelődve...
Mi van az NSR-rel? Vagy már Hornet-tel? :)
Sziasztok
Én leskelődni? Igeeennn!Szoktam!
Nem, mi...?
én se leskelődök...
Begyógyítottad már a sebeit?
hello
meg van még mindegyik motor.
addig tologasd behúzott kuplunggal amíg ki nem emel... mondjuk rakd 3-ba vagy 4be, kuplung be és toljátok előre-hátra... le van tapadva, ki fog ugrani.
nem emel ki teljesen. állítsd be a pontos holtjátékot a karnál. egyébként ilyen hidegben a besűrűsödő olaj miatt gyakran előferdül a tapasztalataim szerint
Egy olyan problémám van hogyha sebességbe rakom a motort nem járó motornál és be húzom a kuplungot nem működik szóval meg se lehet mozdítani a motort, de ha jár a motor tökéletesen működik a kuplung mi lehet a baja ?
Szia Csoki!

Végre egy régi arc! Az ifjak közül azt sem tudom, hogy ki kicsoda...
A többiek motoroznak vagy mi? Vagy leskelődnek, ahogyan Endre is szokta...
Megvan még a nagyvas?
Nagyon szépen köszönöm!
le kell tölteni egy service manualt és abból meg tudod csinálni.
gyárilag 28-as van rajta.