Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...lehet, hogy djklein gépe mégsem volt rendszámos? Nem találok róla rendszámos fényképet... 280-ért viszont drága szerintem...
Nem, akkor természetesen nem vettem volna le róla...
Igazából ennek is vannak külföldi papírjai, de mivel közel 120.000 HUF lenne a forgalomba helyezés, ezért meg sem próbálom, annyit nem ér... Akkor inkább a szabálysértési bírság...
de te úgy vetted papír nélkül.de ha rendszámmal vetted volna leveszed róla?
Én is vettem egyet, nincs rendszám se, meg jogsi se, de nem megyek félve...
Megtaláltam... a srác "djklein" nickre hallgat. Bár már csak egy képet hagyott fent az adatlapján a motorról, de ott van egy az egyben. A fórumot ha visszaolvassátok 2011. márciusig, akkor ott is láthattok képeket erről a motorról...
ezt se értem.vesz egy motort aztán félve megy vele mert nem iratja át meg nem akarja műszakiztatni?
Rendszámos volt még tavaly, szerintem csak nem akarta az új tulaj átíratni vagy műszakiztatni... mindjárt megkeresem kié volt ez a motor. Remélem megtalálom...
Papper nélkül 280?
Kicsit más téma, de ez a motor nem egyik fórumtársunké volt még tavaly? Csak qrvára nem jut eszembe a neve...
Ez az
papperos? .amúgy amikor 400 ast vettem nsr-t néztem először csak valamiért nagyon nem ment szegény és otthagytam.érdekelne az ezredes?
Valamelyikünknek csak sikerül...
az én apróságom papperos
Köszi! :)
na ez az egy probléma hogy nincs papír.egyébként bejövős a paripa.grat hozzá
Papírjai nincsenek... de itt van néhány kép:
esetleg fénykép a kawáról?
Kawa mellé? Nem, köszi... így sem fér el szerencsétlen motor sehol... :(
nincsen..kiskunhalason találtam ma...
Köszi az infot. Egy külsőleg fighter style-ban átalakított Kawasakim van (500ccm), max őt cserélném nagyobbra, de ráfizetni most nem tudok... őszinte leszek, nem is szeretnék...
Még nem tudom... miért?
Van nálad egy a Kawáért?
Sziasztok! Meg tudná mondani valaki, hogy JC22-es macskalámpás NSR-ben hol van az index relé? Hétfőn jön a LED-es index és valószínűleg a relét is cserélni kellesz...
Sziasztok.Bocs hogy soká válaszolok de munka az nagy úr.Szóval:februárban vettem a motort,de szerintem kb 1000km-t mentem vele.hogy mitől nincs töltés nem tudom de őszintén megmondom nem is kerestem a hibát,mert olyan ritkán használtam,hogy nem is nagyon zavart.Kb két hetente feltöltöttem az akksit és világítás nélkül jártam.ennyi.azért cserélnék és nem eladnék mert imádok motorozni,de nagyon félt a csajszi,meg 10km-re dolgozom és sokszor kedvem se volt azért beöltözni hogy beszaladjak melóba vele.a gép szedi a talpát eléggé,pedig ez a 130 lovas genesis.a nő meg tudja hogy szeretek menni ha nincs ott.engem érdekel normális csere de nem akarok ráfizetni,mert annyit nem használom,hogy megérje.kb ennyi.ha van értelmes ajánlat bármit meghallgatok!
téged nemérdekel egy honda vf 750f?
nekem egy normális motor....
Váltóalkatrészek, döglött, de újítható főci, újított főci, motorház öntvények , generátor, ilasmik.