1712345 cm vagyok és 65 kiló. ha épp nem megyek a motorral, akkor nehéz megtartani. tologáltam 100 meg 100 motort, mentem is rengeteggel, ami mondjuk nehéz pl.: fj1100, ami súlyosabb is mint a genesis. de engem könnyen lefektet egy ekkora motor
Sziasztok!Van nsr 125öshöz való japán gyári vadonatúj teleszkóp csúszócsapágy szettem, de csak az egyik telóhoz való van meg.A másik valahova eltűnt.Viszont INGYEN adom.Ha valakit érdekel írjon.
amennyit használnám elég lenne.nekem mindig is tetszettek az nsr-ek.néztem is anno igaz az fiatalabb volt.nem látom értelmét tartani a nagy vasat úgy hogy alig használom.persze nem akarok motor nélkül maradni! .ha nem tudom elcserélni megmarad és tavasszal megcsinálom amit kell és levizsgáztatom.szeretem egyébként.persze nem egy mai szupersport de szeretem mikor a gizda jancsi gyerekek a zsír új 600 assal meglepődnek az ezredesen mikor elindul.gondold át tárgyalj ősökkel és meglátjuk.ha meg marad jövőre összegurulunk valahol és motorozgatunk
előferdülhet, hogy szülői befolyásra nem engedhetem meg magamnak a 130 lovat féltenek sajnos az ősök, és mivel elég sokat motorozhatok, tudom mit megy ami 100 paci felett van, ezért tartok tőle én is neked nem lenne túl kicsi egy NSR?
én meg keveset motorozok szakmámból kifolyólag.én kamionozok.nem azért kérdeztem hogy van e jogsid hogy bántsalak csak azért ez nem 30 ló és nem akarnám hogy gondod legyen. .no hogyan gondoltad a dolgot?engem érdekelne a biznisz!
20 éves leszek mostanság, és szakmámból adódóan sokat motorozom. voltam több honda-safety oktatáson 600-as hornettel. vezethettem, sok szép nagy motort. jogsim az nincs, de nem várok még 4 évet
szia.no akkor!gondolom olvastad amit a motorrol leírtam.ez mind helytálló.ha bármi kérdésed van még tedd fel nyugodtan.amit nem írtam az az hogy esztétikai hiba van egy kicsi:eldölt az udvaron,nincs törés az idomokon,nem hiányzik semmi,de van rajta karcolás ami nem vészes.ezt a korrektség kedvéjért írom le.a vizsga lejárt egy hónapja de ha most kimennék,akkor is pöccre indulna ezt garantálom.milyen módon gondoltad a cserét azon kívül,hogy egy az egybe?volt már ezres géped?
De ha meg lesz az FZR-ed, akkor adok érte egy Kawát, ha kell, az kisebb...
Mihez vagy kicsi? :)