Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosabban ?!
valakinek NSR blokkalkaltrészek?
nekem van egy tényleg hibátlan NSR-em egy az egyes cserére. csak esztétikai gondjai vannak, de minden idomja megvan, csak az öregségtől érintésre törnek a hasidomok. igazolhatóan gyári (Honda Genuine Parts) hengerszettet kapott 2000 km-el ezelőtt. pöcc-röff, nagyon jól megy, 4 litert eszik. mindene világít, visszajelez, nyit, működik
Sziasztok! Meg tudná mondani valaki, hogy JC22-es macskalámpás NSR-ben hol van az index relé? Hétfőn jön a LED-es index és valószínűleg a relét is cserélni kellesz...
Feszszabályzó vagy generátor... Mióta van nálad a motor?
Sziasztok.csak azért szeretném lecserélni mert az asszony félt nagyon és tudja ha nem ül mögöttem akkor őrület van.Ami hiba van:telószárszimmering cserés és valamiért elment a töltés.Amúgy pöcc röff
250-350 közt megy...használtauton néztem...müszaki nélkül..kb 80nal kevesebbért...szerintem..
egy yamaha buzi barátom szerint a fézer minden
Na várjunk csak, nehogy elkapkodjuk!
Mennyit érhet az FZR?
beállok a sorba
Én is odaadnám érte a Kawát... ha jól muzsikál az FZR...
odaadom erte az nsr.t..
Papíros.Törzskönyves.csak lejárt műszaki
Mik a feltételek?
Papíros?
fzr 1000
De... én cserélnék nagyobbra... miét? Mid van?
Sziasztok srácok.Valaki nem gondolkodik azon,hogy nagyobb gépre cserélne?
Sziasztok srácok!Valaki nem gondolkodik véletlenül azon,hogy nagyobb gépre cserélne?
...visszatérve a hirdetésemre... azért lássuk be, qrva kevés becsületes hirdető van, én legalább leírtam a frankót az indítási nehézségekről... ugye milyen qrva rendes gyerek vagyok? :)
Ha jössz vissza Pestről, akkor megihatnánk egy szörpöt valahol... legalább megismerhetnénk egymást személyesen is...
Foglalózd le, mert qrva sok az érdeklődő! Kb. 2-3 hete beszéltem a sráccal, és már akkor is azt mondta, hogy másnap írjak, mert sokan keresik és több ígéretet kapott telefonon, hogy jönnek és viszik a gépet...
Végreeee! Nem kell egyedül rendszám nélkül nyomnom... már csak költöznöd kell errefele!
aha ezt nézem..2 hét mulva megyek pestre,lesz futóm és elhozom ha meglesz még
Ez az?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_400-7240581
Ha a sárgát nézed, akkor vedd meg!
Én is kérdeztem a srácot, 99.000 HUF-ért hirdeti, természetesen papírok nélküli, de ha alku nélkül venném, akkor M0 halásztelki lehajtóig ingyen elhozná... Ha te is ezt a motort nézed, akkor vedd meg, mert qrva jó vétel....