Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most láttam a járgányod... ott guberálok épp.. (fzr400ast) esztergomba....
...és ez sajnos igaz is... behorpasztottam az előzőt, ez lett az öklözés következménye... vettem rá egy bontottat, aztán a nagy pakolásban olyan szépen felborítottam a motort, mint annak a rendje... ez az én formám... qrvára nem kellett volna megvenni rá a tankot, a horpasztottal is hirdethettem volna... :)
helyszűke miatt a tank bal oldala kicsit be van horpadva.... ahha....
Üdv!
Jót bizony! .Anno a Máv a Taurus mozdonyokat 800 millióért vette darabját! Szereljed a Kawáról is a lábtartókat :)
Tessék lehet nézelődni:http://www.sze.hu/~szenasy/VIL...
Ja, elfelejtettem tegnap a képet. Elég szar minőségű, de a felfogatás látszik, gondolom az érdekel.
Mondom én, hogy jó business lesz ez a mozdonycsere...
Kinek is kellettek a taposók?
8.000-ig Simson
értem,ha kikötöm,vagyis a szelep tengelyére nemteszem vissza a mozgató tányért,akkor az hogyan vagy mennyire befolyásolja a motor működését?
Egy mozdony mondjuk 100 tonna.
( van könnyeb is, de van nálunk is 140 tonnás is)

Namost, ha figyleembeveszed a vegyes hulladékfém felvásárlási árát,ami úgy nadgyjlyából 60 forint, /Kg, akkor egy jobb mozdonyért 6 gurigát ad egy jóképességű "huúláádííkfííím feevásárló"
D:)
valakit kupánvágok...
Biztosan jó ára van, úgyhogy mindenképpen jó üzletet csinálnék. Gondolj csak bele: 2 db első lábtartó egy mozdonyért... jó business.
nekem lábtartó kellene! nem csak a gumija .szerintem nem mert nekem rugós kellene ha jól tom az f-jé nem az de ha küldenél egy képet róla megmondom h jó e rá
mennyibe van egy mozdony?
Ebben a business-ben benne vagyok... :)
Szia Marci!
Örülök, hogy úgy néz ki, lesz megoldás a motor hibájára...

...egy forgalomban lévő Mátyás királyért...
Szia!
megveszem
NS125F-ről bontott jó hozzá? Az egyikről lejön a gumi taposó rész.
Érdekel? Párban egy Mátyás királyért odaadom.
hali 93-as nsr-re keresek jobb első lábtartót csak a taposó érdekelne
értem,ha kikötöm,vagyis a szelep tengelyére nemteszem vissza a mozgató tányért,akkor az hogyan vagy mennyire befolyásolja a motor működését?
Őő, nem vagyok képes megjegyezni, hogy melyik motorban miylen micsoda van.
Alapvetően kétféle vellanyos pover van.
Az egyik rendszerben tényéegesen egy vilalnymotor izé ránciglja a cuccot, a másikban pedig elektromágnes van, ami voltakáppen nem is motor, de azért annak szokátk hívni.

Ettől függetlenül mindkét cucc úgy műkszik, hogy egy (két) fordulaton (frekvencián) ad áramot a mozgatóegységnek, ami behúzza a povernyevet, vagy beforgatja a tnegelyt mint az nsr ben.

z kb egy impulzus, amíg 12 volt van a "motoron" utána rendszerint egy csökkentett értékű fesz tartja a helyén a nyelvet .

Ha zúg a cucc, tehát nm tudja abbahagyni a 12 voltos zakaszt, az rendszerint azért van, mert nem tud beforogni a heléyre mondjuk azért mert megtört a bowden vagy lekokxolt a power.
Az iylen tortúrát nem sokáig bírja, mert nem arra tervezik, hogy folymatosan áram alatt legyen, alapvetően így-ettől- szoknak tönkremenni a mozgatóegységek.

Maga az elektromos rész egyszerűen elelnőrizhető.

Kikötöd a cuccot a hengerből és megprüóbálod úgy.

Ha most járó motornál nem zúg, és behúz annyit, hogy a hengern a cucc rendes helyzetbe kerülne, akkor nyilván ahengerebn szorul a powerizé.
Ha terheletlenül is betegeskedik az a nagyobb gebasz.
jówanna.zugot..ezekszeŕint motorcsdre?
Mán vagy kurvarég montuk, hogy a powder motor műkszését nézzed megfele e.:)