Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gatya a powermotor ugye?
jo reggelt.megoldodni latszik a problémám..mikor ráadom a gyújtást.. 'zzz' a hang..mikor leállitom a motort.. 'zipzup' ...amikor a gyújtás rajta vam.de nemjár a motor akkor a power(vagy szervo) kb 2mm huz -visszaemged a jobb oldali bowdenen és zúg folyamatosan..
Na ez a beszéd! :)
Sziasztok!
Kösziiii!Akkor Hornet!
Sziasztok! Szeretném az NSR faridomot kicserélni egy másik faridomra. Nekem valahogy nem jön be a fara. Egy kecsesebb, vékonyabb idomot szeretnék mint például egy GSXR-en van. Mennyire lenne ez nagy meló? Sokat kellene vágni a vázon? Vagy az idomon kellene farigcsálni? Egyáltalán ha a vázat megvágom az befolyásolja a menetteljesítményt?
Köszi Márton :)
Szerintem teljesen mindegy, hogy ki hány éves, ha jól érzed magad a bőrödben és a motorodon, akkor tök mindegy, ki mit gondol. Ha meg a Hornet tetszik, akkor akkor tetszik és kész. Szerintem jól fogsz kinézni rajta!
el kell vinni vizsgára. kell olyan ember aki levizsgáztatja neked mint fojtottat. ez pár 10.000 forint
Jó reggelt! :)
mennyibe fáj az, hogy egy 22kW-os motor Papíron a fele legyen? (pl. papíron legyen folytva, de a gyakorlatba ne) a B125 miatt lenne fontos :)
Sziasztok! Jó éjt!pápá
Nem nagy darab szerencsére.Csak közel 50 éves leszek mire összejön az ára ha így haladok Hogy néz ki egy 50-es pacák egy Horneten?De chopper,cruiser valamiért nem tetszik(tudom ez az én ízlés ficamom)
Na léptem, jóéjt nektek!
Földbirtokos vagy? Az is jó... hozza a lóvét, csak locsolgatni kell... :)
Lesz új ruha is, meg Hornet is.
Bakker tényleg!Abban kellett volna permeteznem ,bele a bélést és gyerünk.Na majd jövőre
Az lehet csak a manit költöttem el amit az idén félretettem .Paprikaföldre fejlesztettem a locsoló berendzést.
Melléd kellett volna tenni a ruhát is a napra, és akkor talán az is hozzád tágult volna...
Sajna én tágultam.
De nem a ruha tágult, hanem Endre... ha jól értem.
egyszerű hőtágulás
Most nézem... kitágultál? Csak nem felszedtél néhány kilót nyáron?
De lesz szíved eladni... addigra még több vonzó Hornet lesz fent. :)
ez igen
Köszi Tavasszal meg már nem lesz szívem eladni!Én még nem rakom el a vasat,bár nem volt beindítva már 2 hete.Nincs motoros ruha most éppen,nélküle meg nem megyek.A nyáron sokat voltam a napon és kitágultam kicsit .Vagyis Cölöp-műveknél van bővítés céljából
Karbantartva... igen. Nálam végülis csak megvertem, megrúgtam, kib...sztam az esőre gondolkodni, meg majdnem felgyújtottam...
Úgy emlékszem, hogy az eső után gondolta meg mahgát, és fogta fel, hogy én alapvetően szeretem őt, meg hát qrva sok idő és energia van abban, ahogyan most kinéz. Lehet, hogy lepörgött előtte az eddigi élete és a lehetséges jövője, ha szopatna...