Menni eddig is ment, csak az indítás nem mindig jött össze elsőre...
De már akksi kivéve, nemsokára feltöltöm benzinnel a tankot és elrakom pihenni... Télen meg takarítás, kipuff égetés, stb...
Múlt hét pénteken este kimentem még vele... nagyon jó volt, egy kicsit megcsúsztattam a valagát... olyan szépen tette oldalra magát, hogy majdnem behugyoztam a gyönyörtől! Megszerettem ezt a qrva motort, nagyon kezes jószág...
Endre, hagyd csak fent a hirdetést, abból baj nem lehet. Télen mondjuk nem szívesen fizetik meg az emberek a jó motorokat, dehát jön majd a tavasz is...
az ásót elöszedtem már... köszönöm,a kínja? még mindig nem tudok kihozni belőle 70nél többet... se 13/36.se 15/36os lánckerekekkel...fölpörög 6ba max 5ezerig,aztán ennyi (4ikbe 7500ig pörög max 90km/h )..a henger mérete 54mm a dugóé 53,97,fötengelyeken uj szimeringek,olaj se szivárog át..140es főfuvi,tű alulrol a 2ik rovátkába...nincs a szivotorokba folytás és a kipufogoba se..a dob nem gyári.hanem gyártott...
köszönöm. de nekem semmibe sem kerül átdobni egy elektronikát az ő motorjára. két csavart nekem megér egy ember boldogsága. talán azért mert hiszek a karmában, nem tudom
Tök aranyos vagy Marci... Emlékszem, mikor nekem is felajánlottad, hogy ingyen megcsinálod, mikor kibuktam... Ez nagyon sokat jelent még itt a fórumon is! Kevés ilyen ember van, mint te!
De már akksi kivéve, nemsokára feltöltöm benzinnel a tankot és elrakom pihenni... Télen meg takarítás, kipuff égetés, stb...
Múlt hét pénteken este kimentem még vele... nagyon jó volt, egy kicsit megcsúsztattam a valagát... olyan szépen tette oldalra magát, hogy majdnem behugyoztam a gyönyörtől! Megszerettem ezt a qrva motort, nagyon kezes jószág...
Dehát engem is mindig megnyugtattok...
Karma, reinkarnáció, meg a f...szom...
Sziasztok! Endre, Zoli végre!
A mag azért itt van... csak többnyire lapul mindenki...