Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó motorok. főleg, hogy ma is mennek. ebből jön le hogy karban tartva milyen hálásak
Menni eddig is ment, csak az indítás nem mindig jött össze elsőre...
De már akksi kivéve, nemsokára feltöltöm benzinnel a tankot és elrakom pihenni... Télen meg takarítás, kipuff égetés, stb...
Múlt hét pénteken este kimentem még vele... nagyon jó volt, egy kicsit megcsúsztattam a valagát... olyan szépen tette oldalra magát, hogy majdnem behugyoztam a gyönyörtől! Megszerettem ezt a qrva motort, nagyon kezes jószág...
most hogy megy a Kawa?
...legalább nem kell végigírnom a mondatot...
vagyok ily' alpári majom, hogy kimondjam
Köszi, igen. Ez lett volna a mondat vége...
és dagad a fasz
na abban nem csak hinnék, de félnék is tőle :D
Endre, hagyd csak fent a hirdetést, abból baj nem lehet. Télen mondjuk nem szívesen fizetik meg az emberek a jó motorokat, dehát jön majd a tavasz is...
Karmolás...? Akkor költs rá minél többet!
egyébként.... S Z I A S Z T O K..
van olyan karma amiben hiszek... ..mégegyfilléramotorodra és összekarmollak... ezt ma hallottam....
Látod Imi, ez már jó hozzáállás! Pont én pofázok, mikor minden apró gondnál fel akarom gyújtani a Kawát...
Dehát engem is mindig megnyugtattok...
Ja, Zoli belépői mindig hatásosak!
Karma, reinkarnáció, meg a f...szom...
Na szépen összejöttünk! :)
Sziasztok! Endre, Zoli végre!
A mag azért itt van... csak többnyire lapul mindenki...
épp arra gondoltam milyen jól jönne most egy poén Zolitól
hétvégén elmegyek nagyszénásra,ott van egy emberke aki árul-bont motort..megnézzük hátha az ő elektronikájával mást mutat ( bár még nemtud róla)
az ásót elöszedtem már... köszönöm,a kínja? még mindig nem tudok kihozni belőle 70nél többet... se 13/36.se 15/36os lánckerekekkel...fölpörög 6ba max 5ezerig,aztán ennyi (4ikbe 7500ig pörög max 90km/h )..a henger mérete 54mm a dugóé 53,97,fötengelyeken uj szimeringek,olaj se szivárog át..140es főfuvi,tű alulrol a 2ik rovátkába...nincs a szivotorokba folytás és a kipufogoba se..a dob nem gyári.hanem gyártott...
A "nagy érdeklődésre" való tekintettel nem hirdetem tovább a járgányomat.Két évig még marad utána meg....
Én nem hiszek a karmában, és már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban..
Sziasztok!
Ez így igaz!Jó fej az biztos!
köszönöm. de nekem semmibe sem kerül átdobni egy elektronikát az ő motorjára. két csavart nekem megér egy ember boldogsága. talán azért mert hiszek a karmában, nem tudom
Tök aranyos vagy Marci... Emlékszem, mikor nekem is felajánlottad, hogy ingyen megcsinálod, mikor kibuktam... Ez nagyon sokat jelent még itt a fórumon is! Kevés ilyen ember van, mint te!