Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt is szerepel egy 80km.es verzio http://de.wikipedia.org/wiki/H...
lehet ez az a bizonyos : http://metalgear.com.au/view_s...
ez azt hiszem a gyári lehet. ellenben szerintem erőtlen a motor. nincs benne fojtás, gyári karbi, gyári elektronika, jó áttétel, kiégetett kipu, új szimeringek, javított henger, új dugószett? minden oké, de mégsem
a dobtest 38cm hosszu,a belső cső átmérője 26mm
mindjárt megmérem, a hosszt és belsö cső átmérőt...
otthagytam neki azt amivel megvettem... = nemtudom megmondani.
az elözövel,ami rajta volt megvételkor,azzal max 90 volt..de kopott dugó-gyűrűvel...most uj dugó-gyűrű - kipuf..ugyancsak 80környéke..nekem az furcsa,hogy 4be elmegy 90ig..aztán 5-6 ba 60ig.
az előző alapján csinálta? vagy egy gyári alapján? csak mert a belső cső méret a lényeg, illetve a hossz. ezek fontosak nagyon
nem a gyári dob van rajta,hanem csináltattam,a mazsola sárkányrepülökhöz gyárt dobokat..gondolom jot tervezett-csinált.
nem,leszedtem a dobot, a rezot meg jol kiégettem..
kipuffod nem lehet teli?
ujak a szimeringek , ( gyujtás felöli oldalon.mikor beletettem utána kissé nehezen forgott a fötengely)..mindkét oldalon...a hengert meg hónolták..elvileg...
spirálisan volt karcos mikor visszakaptam...ha ez segit.
lehet...4be simán 90-100at visz..5-6ba lelassul 60környékére...
ha jól emlékszem a hengered meg lett munkálva? jah, igen, vagy főtengely szimering
vagy nem kap anyagot vagy nagyon rossz a gyújtásod. mivel könnyen indul, gyanítom a gyújtás jó, tehát nem kap nyálat. üzemanyagszint?
gyertykép....gyujtás jó,indul pöccre,még ugy is hogy egész éjjel azott....viszont max 60 amit kihozok belöle 13/36... 15/36 80/km..132es fuvi subertű alulrol a 2ik rovátkába...
mond el lelked gondját. gyónj meg mi nékünk
Bizony, Endrének igaza van! Bennem is mindig tartották a lelket!
Bár én is gondolkodtam, hogy télre veszek egy kis köbcentis autót... majd meglátjuk...
Kitartás Imi!
De akkor sem szabad feladni!
Ja az előző kicsit mellé ment .
Szevasz.
Nem szabad feladni!Még egy tömítéscserét és egy síkoltatást megérne a dolog szerintem.
feladtam..eladom a motort..veszek egy autót.
lehet hogy nem jól lettek lehúzva a csavarok vagy a hft volt rossz vagy rosszul berakva. vagy a henger is torz
Már én is gondoltam rá
Friss hengerfejezés után kb 100km és ismét forralta a vizet.
Tudtam, hogy nem csak egyedül én vagyok orvosi eset... :)