Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy hagyta itt, hogy töltésgondja van. szerintem zárlatos, de nem volt időm foglalkozni vele. mire hazajön június felé, addigra rendbe szedem. azt megakarja majd tartani, szóval gondoskodom róla amíg nincs itthon. az NSR-t meg el akarja adni, csak annyit szopott vele, meg költött rá, hogy 10 forintért nem adja. úgy van vele ha jó árat kap érte, akkor vigyék el 3-4 darabba, de nem éri meg neki elbontani sem teljesen. papíros mindene, csak ideiglenesen kivan vonatva
Bizony kár lenne... ha szaki lennék, nekemn is mennyivel könnyebb lenn...!
A Ninját is rádhagyta? Azzal mi a terved?
úgy teljes a válasz ha elmondom, hogy sajnálom levenni az én hengeremet, mert ez én motorom 3 hét állás után első tekerésre indul, és az a tekerés 2 másodperc. ezt kár lenne elrontani
az egyik jóbarát rám hagyott egy NSR-t Ninjával. ezt már említettem itt. és ezen a motoron csücsül. egyébként egyben van a motor és nagyon szépen megy. erősebb volt sokkal mint az én GYÁRI új hengeremmel a sajátom
Felteszed?
lehet inkább megtartom
mellon! friend! dru! freund! az új 150.000 + posta
Ahha...
Ha van esze, megveszi tőled 75-ért... és akkor nem éri csalódás...
láttam ilyet többet. de ehhez ugye felső tömítés szett, power szimering, dugó, gyűrű, csapszeg, zéger, tűgörgő, gépmunkák, békanyál, varjúhály
de ujjjj nem!
Szia!
Hengerszettet 20-ért? Henger, hengerfej, dugó, gyűrűk egyben 20-ért...? Érdekes...
De elhiszem, te is szaki vagy...
160as athenát, bárhol, de ezek mind szarok, perselyezni kell az összeset, plusz új dugó bele
Ahogy mondod!
Szia!
160-as Polini hengerszettet 20-ért? Hol?
Üdv!
Meg néhány szál gyufát is mellé :)

Ki ez a srác? 20-ért? Ha ilyen olcsón tudsz, akkor vedd meg... biztosan olyan is...!
A motor felpörög rendesen? 11000-ig? a power szeleppel vagy power elektronikával nincs gondod?
75.000
kompletten dugo gyűrű!
20.000 néztem a neten
a tied mondj árat!
mennyit adsz érte?
sziasztok!

honda nsr 125 kellene nekem ha tudtok polini 160 hengerszett.
üdv:krisz
sűrgős lenne!
hólnap megnezem..nem 626 van rajtam emlekeim szerint.
hülye vagyok. 639 a fojtott 626 a fojtatlan
a 626os az biztosan az
azt nemtudod véletlen,hogy a cdi-nél melyik számozás a fojtatlan?
körlámpásból nincs fojtott