Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Na még egy tűzimádó
Látom ám, hogy miket írkálsz!
holnap éjszakás leszek,ha véletlen hazakell tolnom ,akkor fölgyujtom ..aztán beirom ide...privilégium idevagyoda .
kitakaritottam,kompresszorral kifujtam,aztán motortisztitospré,megszáradt..csavarhuztam .és most jo,olyan volt mintha teleszorták volna fekete homokkal, a hajtomüből leengedtem az olajat ,azota hogy dugocserekor beleöntöttem a 7,5 decit,kb 2 evőkanálnyi hiányzik belöle.
Tekintsen be a kolléga úr a gyuladekli alá.
ottan sivatagi szárazségnek kell (ene) honolni.

Ha redba van, akkó kipuc mondjuk tiszta benzin és/vagy féktisztítóval, ajd pár nap múlva újra metekint.
Ha a szimmeringen olaj jelenik meg, vagy elkezd ismént oljaköd felgyölemleni a gyula alatt, akkó szimmeringes, oszt azé redvás a gyetrya.
(jellemzően a gyula oldali szimering döglik hamarabb, és mivel azt sokkal egyszerűbb ellenőrizni érdemes megtenni. Ha az gatya, akkor vélhetően a másik oldali is.)
Monnyuk, az látszik azért a gyertyán is meg a fejen is, ha váltóolajat éget, mert az iylen pikkelyes lerakódást csinál, feltéve, hogy nem szinti váltóolaj lakik benne.
Mondtam én, hogy gyula..(is D:)

Makesztem?
szia, Csoki ...a karbiban 140es főfuvi ,a subertü alulrol a 2ik rovátkába van,a keverékcsavar. 2,5re van kitekerve...és fekete a gyertya..kissé olajszagú....
nemcsak a hengerbe...a rezoba is volt.....a jeladó csavarja ki volt lazulva és mozgott..meghuztam,ma nemvolt vele gondom...
ömlik a benzin a hengerbe?
az elég fos, lehet hogy szarul van beállítva a karbi.
még ha nagyobb az áttétel akkor is mennie kellene 3.-ba rendesen.
cseréld ki azt a lánckereket meg kellene nézni egy gyertyaképet mikor már 80-al hasítt
Ne add fel! Engem is mindig ezzel nyugtattak itt a srácok... :)
lassan eljutok oda,hogy megszabadulok töle...
hidegen,melegen is van szikra...kb 1cm-ről áthúz...
Iylenkor meg kellene nézned, hogy melegen a szikra megy el, vagy mi a he.
Túletett motor szok leállni, de azt be lehet tolni általában.
Jó eséllyel gyula lesz az.

Első körben tehát nézz szikrát, ha megint leáll.
(ha nem akarod jelentsen megszivatni magad, akor hagyod letakart hűtővel az udvaron pöncögni, és ha leáll akkor lehet cikrát lesni. De persze, ha direkt szerecc copókázni, akor el is mehetsz messze és tolhatod vissza megint D:)

Tehát, gyertya csere után, ha továbbra semsincsen szkra, akor még melegen amíg nem indul, meg kellene mérni a jeladó és a gyulatek ellenállást.
(igazából jobb lenne feszt mérni, de azt nylván nem tudsz)
Valamint e trafóra is rámérhetnél.

Namostan, ha teljes kihülés után megest megméred, akkor a korábbi melegen mért értékeketől jelentsen különbözőt mutató az leszen a kuka.
Szia Imi!
Ne gyújtogass egyedül, az az én privilégiumom!
Nagyon sajnálom, hogy nincs sikerélmény az NSR-rel... azt meg még jobban, hogy nem tudok érdemben segíteni. Olvastam valamit régebben arról, hogy hidegen pöc-röff, ha bemelegszik, akkor meg semmi, de már nem emlékszem, hogy mi volt a diagnózis...
Majd a szakik tudod! De ha kell, természetesen segítek a gyújtogatós részében!
helo...ma megszivatott a járgány..megáltam a boltnál.nem indul...hazatoltam,hidegen mint a svájcióra...üzemi meleg lett,leállt és mig le nem hült,ujra nemindul el... kellene benzin..és gyujtó....
köszönöm,ha nyit a power akkor 80...
a gyári áttétel 13-35
az első lánckereket cseréld ki 13-ra és ha erős a motorod akkor megy majd 140-et.
3.-ba és 4.-be mennyit tud menni?
aki szakember, és jól dolgozik az nem ér rá fórumozni, mert sok munkája van
Ja,m aztán elolvassa valami szakember, és dzsihádot hiredet ellenem:)
1óra második mondat: minden kalapács:)
szerszám ismeret, 1. óra: "minden sörnyitó"
Köszi Zoli! Ezt is elmentem a "Szakiktól segítség" mappámba!
Látod Marci, ezt írtam tegnap... még nekem, hülyegyereknek is leírjátok úgy, hogy megértsem.
Amikor felteszek nektek egy kérdést itt a fórumon, és megjön rá a válasz, mindig eszembe jut Zoli egyik régebbi segítségének az első mondata (karbi szétszedés, tisztítás - nem tudom elékszel-e): "beteszel egy sört a hűtőbe..."
Újabb két oldal a Szentírásba.