Ami jár, az jár... ti értetek hozzá, és mindig adtok segítséget, ha kell...
Én meg ugye botkezű gyerek vagyok, és még úgy is le tudtok valamit írni, hogy megértsem... úgyhogy ti vagytok a szakik!
Lehet, hogy dolgoznak... vagy azóta is azon törik a fejüket... vagy az X-faktort nézik... :)
Nekem már megadták a választ, ha marad a Kawa, akkor a 15-ös első mellé megy hátra a 66-os... aztán meglátjuk...
A plexit csak úgy tudom kiszerelni a helyéről, ha azokat a tartó szegecseket ( mert gondolom azok ) valahogy kiszedem? Ha jól látom az tartja egyben a fejidom 2 felét, máshogy nem jön szét, pedig szét kellene kapnom, mert van rajta mit javítani.
Tudtok ebben segíteni? Előre is köszi!
...na de látod, vannak olyan dilettánsok, akik elmennek... ezzel megnevettetnek és qrva jól érzem magam... csak a castingok után már kezd unalmas lenni többnyire...
elméletileg vagyis gyakorlatilag is , van öt darad tőcsavar vagyos tőcsavar szerű csavar aminek az eggyik vége bemegy a kerékagyban található szilentbe ami 9 es átmérőjű,van egy 2 mm es perem ami felütközik az agyon , hogy ne tudjon beljebb menni és van egy 2 cm-es 10 es szár amire aztán feltéve a fogaskereket, anyukával tudod rögziteni, na most a tőcsavar hiányában a szilent belsejébentalálható csőbe vágtam 10 es menetet, teljes hosszban, 24 mm-er, és kyvülről az öt darab imbuszcsavarral fel lett huzatva a fogaskerék , persze plussz rögzitésnek még a zégergyűrű is ott van ,így még annyi kottyanása sincsen mint a gyári 9 es csapnak tehát jó lett hálistennek, meg a srácnak aki beillesztette a linket az nsr rajzokról, nagyon hasznos , pontos méretek vannak rajta minden eggyes alkatrészről.
Én meg ugye botkezű gyerek vagyok, és még úgy is le tudtok valamit írni, hogy megértsem... úgyhogy ti vagytok a szakik!