Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

MOTOROM BONTÓDIK:
(de vihető egyben is a hirdetésben írt áron.)

http://aprod.hu/hirdetes/honda...
Na mi volt?
már megoldódott, a probléma ,
köszi a segitséget,
Irigylem a türelmedet! Én sosem állnék neki a főzésnek.
Ha időben szólsz és eljössz érte, akkor adok körtét szívesen. Qrva sok van és mi csak esszük. Idén két hordónyi rohadt el...
Szia
Szerintem jobban járnál ha letöltenéd a szerelési utmutatót. Abba minden benne van az elejétől a végéig. Igaz hogy angolul van de használható. Képek alapján el tudsz igazodni rajta.
http://www.manualedereparatie....
nemragadtam rá.. szét kellett mérnem kicsi üvegekbe....
sűrített levegős kompresszor?
Sajnos nem szokatlan, hogy az iyles szótárak összeállítói elfeljtenek megkérdezni valakit aki ért a témához....

Lásd még: robbanómotor.
Nézd a sok kis köbcentis. Még ott a gyűrű a variátorába azt makacskodik.
Precíz... nagyon precíz... ezt már szeretem!
A mai nap témájához: Zolinak mûszaki értelemben igaza van. Viszont a magyar nyelvben kizárólag az anyacsavar szóösszetétel szerepel. Lásd, A Magyar Helyesírás Szabályai 139. Old. Akadémiai Kiadó
tudom...
ezért írtam...
Időnként, amikor elszakad a cérna, hogy mellécsapkodok állandóan mint egy vak tetőfedő, akkor rám szoknak szoóni.
Nem szokok kifogást emelni...
Kötekedni meg nem szoktam,sőt, még grammarnáciskodni sem (lletve csak fácsén,de azt előre bejelentem D:) és még csak szakbarbárkodni sem szoktam, nem szólok rá senkire, hogy nem ék, hanem retesz, meg nem hajtókar, hanem hajtórúd, mert a tübbség nem profi szerelő(énsem) mindemellett a profik is szoknak zöldségeket beszélni, én meg pláne, hihi:)
De ez az anyacsavar mit megütötte a szememet és tökre jóindulatból említettem meg, mintegy e passant.
köszi
Szia!
http://www.cmsnl.com/honda-nsr...
sok jó ábra van fennt :)) remélem sok zöldfülű társamnak segít :D
addig is sziasztok jó fórumozást, pacsi
igen igen ,egybe esik persze,sztem átfúrom hacsak vki nem tudja a tutit
Nyugi, biztos, hogy lesz megoldás, kapsz majd tőlük használható jó tanácsot! Én mindig kaptam, mikor már ott tartottam, hogy felgyújtom a motort...
A két képből kiindulva qrvára olyan, mintha az első képen lévő 5 lyuk (ahova az imbuszok valók) pontosan illeszkedik a második képen lévő 5 db furatra. Tehát ha összerakod őket, akkor a furatok ugyanoda esnek. Ahhoz pedig, hogy fixen álljon, csavarok kellenek bele. De hangsúlyozom, ezt csak laikusként gondolom...
hidd el nem is ált szándékomban megsérteni nekem sem sem téged sem őt, csak megköszönni tudom hogy próbál vki segiteni megoldani a dolgot azért jöttem ide hogy vannak tőllem okosabbak akik esetleg láttak v szereltek esetlegesen találkoztak már hasonlóval, tehát köszi mégegyszer a segitséget,hátha lessz vmi ötlet,
Nézd, ez egy fórum, egész jól összeszokott csapat van, sok minden szóba kerül, mindenről beszélgetünk, így nyelvtani dolgokról is. Nem hinném, hogy megsértődött, nem olyan típus. :)
Biztos van valami dolga, de majd visszajön...
Ötletem, nem tudom... mondom, nekem imbusz csavarok voltak a lyukakban. Bár a felniből kiindulva, olyan lehet, mint amilyen nekem is volt. Akkor pedig imbuszok kellenek... Én nem szedtem szét az enyémet, nem tudom hogyan van összerakva...
Marci is fog tudni okosat mondani neked, mert ő ráadásul szerel is!
jelenleg félkész állapotában van a motor , de rakok majd fel,neked nincs ötleted a problémára?