köszi hogy figyelmeztetsz,nem gondolom hogy tiszteletlen lettem volna,nem ismerem egyébbként ,hogy ti szeretitek okés, biztos jófej de ha nem tudok érdemi dolgot válaszolni vki kérdésére akkor halgatok,vagy azt mondom nem tudom,és nem a cinket keresem a szavak között, de hát ez én vok nem vunk egyformák, ez az eggyik, a másik ha vaki csipkelődik, akkor nem kell megsértődni ha visszacsípik,
Nem tudom, hogy ismered-e Zolit... mi innen a fórumról igen. Őt így szeretjük, ahogyan van. Ha kekeckedős, akkor úgy! Légyszíves ne légy tiszteletlen ezzel a nyelvtani dologgal kapcsolatban!
Köszi!
igen , bár nem hivatalos mert ugyebár hátul 18 as , és nem 17 es mint elől, de nagyon nagyot mutat benne,ami most van bbenne az eredeti kerék azon egy 130 -as krosszgumi van , az is van kb annyira sujos,ez meg kb fele akkora felületen szalad , sztem jó lessz
semmi baj, de tul sok választásom nem marad vagy kiveszem a szilentet, és belűlről átdug egy csavar , vagy átmenőre átfúr a szilent fészke, az tuti fog , más ötletem nincs nem igen szakad ki az agy attól ha egy nyolcas furatot kap,
A powered biztosan jól működik? Bár akkor szerintem az összes sebességi fokozatban így viselkedne... Alapjárati keverékképző csavar beállítás nem lehet, ugye?
A lánckereket nekem is Marci számolta ki, nem értek hozzá, nem tudom a képletet. De egyre inkább a 66-os felé hajlok, mert akkor legalább lesz egy kis sebességem is.
nem 5.ben amikor eléri a 7000et ,akkor mintha féket huznám..6ba a 7000ig se pörög ki....a másik meg az áttétel volt...elöl és hátul mekkora fogaskerék legyen ,hogy ne 60-70nel döcögjek...
na szóval jöszi a segitséget, de itt a kép hogy lássátok ,megvan ugyebár az öt juk,az öt jukban 5 szilentbe ágyazott 9 mm -es belső átmérőjű persely, amik 30 mm-er mélyek,de nem átmenő a furat az agy széllén van egy 2mm-er mély 2,5 mmer szélles horony, de az fogná fel az egészet? nem tudom ilyennel még nem talákoztam ezért is kérdezek
Köszi!
Egyébként igazad van.
Tessék társasági életet élni közben!
A lánckereket nekem is Marci számolta ki, nem értek hozzá, nem tudom a képletet. De egyre inkább a 66-os felé hajlok, mert akkor legalább lesz egy kis sebességem is.
Nemsokára megjönnek a szakik, ők majd kielemzik neked... türelem!