Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üresben ha a gázt húzod, akkor 7000 fölött kakukk?
Ezt csak 5.-ben csinálja? 5. alatt minden OK?
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
A buell meg felborul alapjáraton
úgy hogy a csavarok simán egy lyukba vannak..leveszed a lánckereket,és a csavarok kiesnek...
Szia!

Nekem akkor is marad az amerikai autóm... :)
Amúgy tényleg elég ijesztő így kívülről nézve...
Szevasztok!
Na ezért nem veszek HD-t
http://totalbike.hu/magazin/2013/09/20/halalos_imbolygas/
Csinálj képet róla, mert fel nem foghatom, hogyan lehet, hogy nincs benne csavar...
Tisztelettel olyan, hogy anyacsavar, olyan nincsen.
CSavaranya van.
köszi a választ, arra gondoltam én is csakhogy a kerékagyban van 5 juk de a lukak, nem átmenőek,magyarul nem tudom hogy a fenébe csavarozták fel,
Meg az öt masszív anyacsavar.
sziasztok, segitségre lenne szükségem hátha vki tud ,
azt szeretném kérdezni hogy a honda nsr 125 hátsó lánckereket mindössze a zégergyűrű tartja a helyén?
Sziasztok, jó reggelt
üzemanyagszintjelzőt szeretnék csinálni Honda NSR-hez (ha jól tudom a 98asból kispórolták)
Megoldható lenne? Szerintetek belekezdjek? Köszi a segítséget előre is. :)
jó reggelt .. nekem meg nincs megoldás...
Köszi Marci!
Akkor szerintem elég a 66-os is... rendőrök elől nem kell vele menekülni, de sebességem is lesz, meg kerékre is áll a motor gázrántásra. :)
66-os lánckerékkel 130 lesz a végsebességed, 70-essel meg 120
Ügyesen megoldottad!
Sziasztok!
Már vagy 10 éve megvan az Nsr-je a fiamnak, de idõrõl-idõre elmegy a hátsó telóból a nyomás. Most lett tele a som, ezért kitaláltam a megoldást. Kiröhögni tilos, mert müködik. A képen nem látszik, hogy a zártszelvény lett átfurva és ahhoz lett rögzítve a Danuvia telo.
Jó munkát! Vigyázz magadra!
ott még nemtartok.. majd holnap elolvasom a megoldast..
.ha lesz.. ( most megyek ejszakara melozni )
Imi... sajnálom... én nem értek hozzá, hülyeséget meg nem akarok írni, de a szakiknak biztosan akad egy-két jó ötletük majd. :)
Én csak biztatni tudlak, ha meg eleged van, akkor benzin + öngyújtó!
Sziasztok!
Csoki, a mostani az 15/42 végsebességre 200-210km/h volt, amíg volt rajta óra. :)
Bár én nem tudom hogyan kell ezt kiszámolni, de akkor 15/66 vagy 15/70 lesz a módosított... majd még meglátjuk.
Milyen képlet alapján számítható ki?
jó reggelt csak pislogok..mint béka a nokedlibe ...kiszámolni az áttételt...nekem elöl 16 hátul 36 fogas a lánckerekem...max 70et megy (.a 100km /h
az álom nekem ).. ...valamint..ha eléri 5ikbe a 7000 fordulatot..mintha nemnyitna a power...szétszedtem,jól van összerakva,gyujtás ráadásakor zár...akkor nyilván nemnyit ki? ugy lelassul hirtelen 7000 fordulatkor mintha fékeznék tanács? megoldást szivesen fogadok...
ezt ki tudod számolni
meg kell nézni hogy mekkora áttétel van most rajta és azzal mennyi a végsebesség.
aztán ebből már valahogy lehet számolni az új áttétellel.
Jóéjt!
...és köszönöm...!