Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor 100-110km/h körül lesz a végsebességem?
100 körül saccolom
Megelőztél... :)
Tehát akkor 70
Mennyivel csökkenne a végsebesség kb? 50-60 km/h?
Biztosan nem kell nagyobb? Csak mert amerikai oldalakon 60-70-eseket használnak...
ja és ez minimum kell. 70 lenne a legjobb
ha szeretnél játszani, akkor 50
Sziasztok!

Zoli, köszönöm! Mekkorát ajánlotok hátra? Találtam egy srácot, aki lézerrel kivágja, megcsinálja.
mi közül kell kiszűrni a motorokat?
Sziasztok segítsetek légyszives vásároltam egy nsr125-öt és nem tudom milyen benzin szűrőt vegyek hozzá,a sima motor szűrő nem jó!
Köszönöm!
Zoli jól szól, de fájtereknél, akik űzik is ezt a dolgot majdnem mindegy, csak a többszörösre figyelnek, mert a gyakori gázadások szétgyepálják a láncot mindenképpen.
erről még nem hallottam, érdekes dolog.
Na, akkó elmagyarázom:)

Belsőégésű mtoornál a hajtás az szakaszos, nem egyneletes.
Ha maradék nélkül osztható az áttétel, akkor mindíg uygan az a láncszakasz kapja a főciről a kakaót, és szépen szétnyújta szakaszosan a láncot, aminek az elsz az eredménye, hogy helyenként laza, helyenként meg feszes lesz a lánc.
Namost, ha nem osztható, akor meg a lánc úgymond "körbemegy" és nem csak egyhelen , mindíg gyna ott nyúlik.
Bocs, természetesen nem egész számú többszörös! :)
16/47 vagy 16/63 vagy 62
Csak már fáradt vagyok.... de értem. Köszi!
Jóéjt!
Azt hiszem értem... de ha 32-esnél nagyobbat akarok, akkor lehetne mondjuk az áttétel 16/48 vagy 16/64? :)
Előre is köszönöm a segítségedet!
Most viszont lépek, holnap meló és aludni is kellene!
Örülök, hogy újra látlak itt és még egyszer köszönöm!
Jóéjt!
Azámokat csak mondtam, de remélem érted, ne legyen sima t9bbszö9rös.
Namost, mittomén, ha 16-32re jönne ki, akkor egyel ksiebbet választasz hátra és tshók, nemigen fogod megérezni seggel.
Milyen áttételt javasolsz? 1,5 szeres vagy 2,5 szeres vagy nagyobb?
Nem értek hozzá, tudod, ezért elfogadom, amit javasoltok. Még csak terv, de ha marad a Kawa, akkor télen megint vár rá egy kis átalakítás.
Szeretnék hegyesebb farokidomot csinálni, egy másik (koponya) fejidomot, lehet, hogy fehér színt is kapnak az idomok, a bal csutkára egy pót-fékkart, meg nagyobb lánckereket. Ez az elképzelés télre... de még csak tervezgetek.
Viszont minden jó tanácsot, segítséget szívesen fogadok tőletek.
Ő igen.
É snem illik lánchajtásban mondjuk 16/32es áttételet megvalósítani, magyarul ne legyen egész számú többszörös amit kitaláltál.
Márszüval úgy van értve, hogy láncszemre, nem szemértékre D:)

A láncok jellemzően x-y-z szemmel készülnek, ha hosszú szedni kell belőle.
Nemár... komolyan? Méretre nem lehet? A többi fighter is szemre vette?
igen, szemre.
Tudom... de azt tudok venni méretre, nem?
lehet találni, de ha csináltatod szerintem gyorsabban megvan. ha nagyobb a lánckerék hosszabb lánc kellhet