Nem kettő van mindegyikben...? Amúgy nem emlékszem, hogy mekkorák voltak, mert hjamar megszabadultam a gyáriaktól...
Az olajmennyiségről meg... nem írok hülyeséget, majd Csoki megmondja, ő tutira tudja. Vagy lehet, hogy Endre is tudja...
Sziasztok!Az egyik jóbarátomnak a honda nsr 125 mocijában két elsö fényszóró van.Az lenne a kérdésem,hogy pontosan hány vattos égök valók bele?És még azt szertetném kérdezni,hogy mennyi olaj kell a váltóba?Köszönettel.
Előbb-utóbb ez lesz. Jönnek a hűvös őszi és a hideg téli esték, amikor benépesítjük a fórumot... alig várom, ilyenkor mindig tanulok valamit tőletek...
Szaktudás?!? De kedves vagy, köszönöm! Szaktudás nincs, amit a szerelésről tudok, illetve meg tudok csinálni egy motoron, azt többek közt innen a fórumról, a srácoktól tudom, nekik köszönhetem, hogy már nem verem rommá a motort, ha történik vele valami hiba.
A külső pedig csak fantázia és kézügyesség kérdése. Kézügyesség van, időm van minden télen, úgyhogy ki a kisházba és lehet idomot vágni, forrasztani, csiszolni, fényezni, stb...
Köszönöm a dícsérő szavakat, jól esett az elismerés!
Azta mindent! Nagyon szép motor! Mennyi időt és energiát illetve szaktudást emésztett fel az, hogy így átalakítottad?
Amúgy ma erre bukkantam, eléggé pöpec lett , hasonlít az új cbr nakedre http://www.motorhirdetes.com/m...
Mindegyik lámpát fel lehet tenni bármelyik motorra... csak lehet, hogy kell egy kicsit barkácsolni...
Az indexek nem maradnak ott, ahol most vannak. Nekem az NSR-en így voltak:
Jól van akkor leellenőrzöm a bovdeneket. Amúgy leakarom róla szedni az idomot, olyankor hogyan lehet megoldani az első indexet vagy azok úgyis a helyükön maradnak illetve csak specifikusan nsr lámpát lehet az nsr-re szerelni vagy bármilyen más honda lámpát is?
Kösz a válaszokat előre is.
Örülj neki, hogy repül a motorod! :)
Az meg, hogy nehezen irányítható... passz... Nem feszül valamelyik bovden a kormányzáskor? Vagy szorul a "nyak"...
Nekem könnyen irányítható volt... amíg megvolt... :)
van szikra? ha van, akkor lehet, hogy rosszkor van. azt strobival lehet kideríteni. (jeladó probléma). vedd kisebbre a gyertyahézagot, úgy is próbáld meg indítani, láttam már karon varjút. lehet akármilyen törés is a blokkban, de ahhoz vagy szkóp kell, vagy bontani
Az olajmennyiségről meg... nem írok hülyeséget, majd Csoki megmondja, ő tutira tudja. Vagy lehet, hogy Endre is tudja...
Na végre egy kis élet itt a fórumon
Szia!
De előtte kell egy ilyen Zippo... van egy, de azon nem Kawasaki felirat van.
A külső pedig csak fantázia és kézügyesség kérdése. Kézügyesség van, időm van minden télen, úgyhogy ki a kisházba és lehet idomot vágni, forrasztani, csiszolni, fényezni, stb...
Köszönöm a dícsérő szavakat, jól esett az elismerés!
Amúgy ma erre bukkantam, eléggé pöpec lett , hasonlít az új cbr nakedre
http://www.motorhirdetes.com/m...
Az indexek nem maradnak ott, ahol most vannak. Nekem az NSR-en így voltak:
Kösz a válaszokat előre is.
Légszűrőbe benzin és pöc-röff...
Az meg, hogy nehezen irányítható... passz... Nem feszül valamelyik bovden a kormányzáskor? Vagy szorul a "nyak"...
Nekem könnyen irányítható volt... amíg megvolt... :)
Jó állapotú nicasilos hengert vennék.Tud valaki eladót?
Szerintem semmi baj a motoroddal,az NSR nem Cbr