Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Imi tudja, és mondja. 35/35-ös izzók, a helyzetjelzők meg 5 wattosak
Na tessék.... Imi is tudja... csak én felejtettem el qrva gyorsan... öregszem...
7dl elég bele..
Nem kettő van mindegyikben...? Amúgy nem emlékszem, hogy mekkorák voltak, mert hjamar megszabadultam a gyáriaktól...
Az olajmennyiségről meg... nem írok hülyeséget, majd Csoki megmondja, ő tutira tudja. Vagy lehet, hogy Endre is tudja...
Sziasztok!Az egyik jóbarátomnak a honda nsr 125 mocijában két elsö fényszóró van.Az lenne a kérdésem,hogy pontosan hány vattos égök valók bele?És még azt szertetném kérdezni,hogy mennyi olaj kell a váltóba?Köszönettel.
Előbb-utóbb ez lesz. Jönnek a hűvös őszi és a hideg téli esték, amikor benépesítjük a fórumot... alig várom, ilyenkor mindig tanulok valamit tőletek...
Üdv!
Na végre egy kis élet itt a fórumon
Rendben!
Szia!
De előtte kell egy ilyen Zippo... van egy, de azon nem Kawasaki felirat van.
ha egyszer ujra odáig jutsz ,hogy ,a q..rva anyját fölgyújtom ...akkor tedd stílusosan
Szaktudás?!? De kedves vagy, köszönöm! Szaktudás nincs, amit a szerelésről tudok, illetve meg tudok csinálni egy motoron, azt többek közt innen a fórumról, a srácoktól tudom, nekik köszönhetem, hogy már nem verem rommá a motort, ha történik vele valami hiba.
A külső pedig csak fantázia és kézügyesség kérdése. Kézügyesség van, időm van minden télen, úgyhogy ki a kisházba és lehet idomot vágni, forrasztani, csiszolni, fényezni, stb...
Köszönöm a dícsérő szavakat, jól esett az elismerés!
Azta mindent! Nagyon szép motor! Mennyi időt és energiát illetve szaktudást emésztett fel az, hogy így átalakítottad?
Amúgy ma erre bukkantam, eléggé pöpec lett , hasonlít az új cbr nakedre
http://www.motorhirdetes.com/m...
Mindegyik lámpát fel lehet tenni bármelyik motorra... csak lehet, hogy kell egy kicsit barkácsolni...
Az indexek nem maradnak ott, ahol most vannak. Nekem az NSR-en így voltak:
A könnyeim is majdnem kicsordultak a dícsérő szavaktól... köszönöm!
De jó fej és rendes tag ám!
Csak vigyázz ezzel az emberkével:KiCoFighter!Szeret tüzeskedni ha gyufát-öngyújtót emleget akkor ne fogadj neki szót
KiCo.féle indítás ez jóó
Jól van akkor leellenőrzöm a bovdeneket. Amúgy leakarom róla szedni az idomot, olyankor hogyan lehet megoldani az első indexet vagy azok úgyis a helyükön maradnak illetve csak specifikusan nsr lámpát lehet az nsr-re szerelni vagy bármilyen más honda lámpát is?
Kösz a válaszokat előre is.
önindító is teker és semmi? Próbáltad a "KiCo-féle indítást"? :)
Légszűrőbe benzin és pöc-röff...
Örülj neki, hogy repül a motorod! :)
Az meg, hogy nehezen irányítható... passz... Nem feszül valamelyik bovden a kormányzáskor? Vagy szorul a "nyak"...
Nekem könnyen irányítható volt... amíg megvolt... :)
van szikra? ha van, akkor lehet, hogy rosszkor van. azt strobival lehet kideríteni. (jeladó probléma). vedd kisebbre a gyertyahézagot, úgy is próbáld meg indítani, láttam már karon varjút. lehet akármilyen törés is a blokkban, de ahhoz vagy szkóp kell, vagy bontani
Minden van es mindent kap:S es nem nemtekergettem, gozom snics mi baja lehet. Leginkabb elektronikai hibatol felek, ott milyen lehetosegek vannak?
Szevasztok!
Jó állapotú nicasilos hengert vennék.Tud valaki eladót?
Szevasz.
Szerintem semmi baj a motoroddal,az NSR nem Cbr
Csak kiderülnek itt a turpisságok