Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak most regisztráltam. Jómagamnak is nsr-em van , de én eléggé vadnak érzem. Mivel Cbr 125-ön tanultam az nsr sokkal nehezebben vezethető számomra, mintha tényleg külön életet élne. Sajnos még berúgós fajta. Van lehetőség , hogy önindítót rakhassak bele és viszonylag olcsón? Illetve normális ez, hogy ilyen vad a motor. Nagyon gyors motor az biztos, mert simán lehet vele 130-al menni, a cbr már 100-nál kipörgött, viszont az irányítása számomra katasztrófa. Mindenkinek ilyen vagy csak az én motorommal van baj? Köszi a válaszokat!

Üdv, Krisztián
Szikra van? Benzint kap? Olajozás műxik? Nem ragadt meg?
Alapjárati keverékképző csavart nem tekergetted?
Nekem hirtelen elsőre ennyi...
mind a 20at leírjam? lehet szerkezeti vagy villamos probléma is. ezeken belül meg van pár lehetőség
Sziasztok ismet! remelem tudtok segiteni mert ismet uton hagyott a szeretett macskalampas nsrem. Az utcakat jarva egyszer csak megallt a motor mint ha fejbe vagtak volna es azota nemgyul be. Probaltam mas gyertyat, kipucoltam a karburatort, a benzin slagokat legszurot. egyeb tippek hogy mi lehet a baja?
Elore is koszonom
én is napjában több alkalommal is fellesek, de nem mindig tudok belefolyni a dolgokba
...nem múlik el úgy nap, hogy ne nézzek be ide...
Tudtam, hogy más is van itt rajtunk kívül, aki leselkedik...!
jó hát én is leskelődök no
Szevasz!
Úgy mint én de legalább benned bízhatok
...és nem látok senkit...
Itt vagyok, csak nem vagytok sehol... Minden este felnézek...
"körötte csend amerre ment és néma tartomány"

Eltűntetek
értem, köszi
csak nekem 125R kellene. :/
amúgy szép a moci :)
a körlámpás elejét át lehet alakítani cicalámpásra? O.o
Köszönöm :))
Az öngyújtó attól még nálam van... Sosem lehet tudni, hogy mikor fog kelleni...!
Na ennek örülök Akkor most nem kell zsebben tartani az öngyújtót Jó éjt!
mikor kemény fagy lesz,tegyél bele vizet..majd az kinyomja a horpadást....valahol láttam hogy rezoval is csinálnak ilyet... ha jol emlékszem...
De most lépek... hosszú volt a mai nap. Jóéjt! Sziasztok!
Tényleg, múltkor sikeresen behorpasztottam kicsit a tank bal oldalát. Van valami ötletetek, hogyan lehet visszanyomni? Vagy lehet egyáltalán?
Persze, minden fasza vele! Télen kap egy új farokidomot... jó hegyeset... :)
Semmi baj
... .. .. bocsi...