elküldtem neked a szervízkönyvet, abban másfél fordulat foglaltatik. én nem hiszem, hogy 2,5-et mondtam volna, szerintem azt valamelyik nsr-esnek írtam és összekeveredtünk
Most hívtam fel a feleségemet, Kőszegen van pár napig a szüleimmel. Mondtam neki a CBR-t... nem volt őszinte a hangja, mikor kijelentettem, hogy el kellene hozni azt a motort... :)
Jaja, én is csodálkoztam rajta... A srác azt mondta reggel elvitték. Erre most megtaláltam a hirdetést olcsóbban ugyanazzal a telefonszámmal. Lehet, hogy előre levette a hirdetést, aztán mégsem vitték el... nem értem... Majd holnap felhívom...
Nem ez volt... az egy 600ccm vas volt... de már meg is találtam. A hirdető törölte és újra felrakta 20.000 HUF-fal olcsóbban. Lehet meg kellene vennem... akkor már kettő motor miatt lehetnék idegbeteg...
Értem, de én a karburátorokon csak a keverékképző csavart állítottam. Most pedig vissza a 2,5 fordulatra, ahogyan többek közt Marci is írta.
Szerintetek mi a megoldás?
Amúgy nem hiszem, hogy így áll bosszút, eddig is ilyen volt... csak egyszerűen hozza a formáját...
Tegnap felraktak egy CBR-t 199.000 HUF-ért, ma meg amikor hívtam az eladót, már elvitték a motort... pedig de szép lett volna... egy Kawa meg egy CBR...
Segítene nekem valaki vízpumpa szétszedésben
Előre is köszi
JC20
Az alaplap mitől égett meg? Rövidzárlat?
a CDI-nek nincs baja, de a gyújtás alaplap megpörkölődött egy picit
Mi történt a motoroddal? CDI Game Over?
Mennyire tekerjem?
Jóéjt!
Köszönöm, hogy osztozol az örömömben!
- az idegbetegség örökletes
- én is a gyerekeimtől kaptam el...
Szerintetek mi a megoldás?
Amúgy nem hiszem, hogy így áll bosszút, eddig is ilyen volt... csak egyszerűen hozza a formáját...
Tegnap felraktak egy CBR-t 199.000 HUF-ért, ma meg amikor hívtam az eladót, már elvitték a motort... pedig de szép lett volna... egy Kawa meg egy CBR...