Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kuplung rugó szettet vennék. Ötletek
Sziasztok!
Segítene nekem valaki vízpumpa szétszedésben
Előre is köszi
JC20
ezt még kutatom. fesz szabályzó jó, biztosítás rendben... talányok vannak
Akkor megvan a gépen, köszi! :)
Az alaplap mitől égett meg? Rövidzárlat?
még egy fél éve küldtem, akkor meg is köszönted :D

a CDI-nek nincs baja, de a gyújtás alaplap megpörkölődött egy picit
Nem jött mail...
Köszi, nézem a mailt... akkor lehet, hogy én emlékszem rosszul, de mindjárt visszakeresem... :)
Mi történt a motoroddal? CDI Game Over?
egyébként nem mondtam, de az én vasam is lehalt múlthét csütörtökön. azóta túl van egy CDI cserén, és most érkezik, hozzá a gyújtás alaplap
elküldtem neked a szervízkönyvet, abban másfél fordulat foglaltatik. én nem hiszem, hogy 2,5-et mondtam volna, szerintem azt valamelyik nsr-esnek írtam és összekeveredtünk
Na most akkor mennyi a fordulat?
Mennyire tekerjem?
az nsr? és ha hétfőn rántasz egy gázt, csütörtökig lehullik a fordulatszám alapjáratra? :D
nekem meg 4 fordulatra van kitekerve és jó
Na de most lépek, mert ki kell használni az időt amíg nincs itthon... XBox... :)
Jóéjt!
Most hívtam fel a feleségemet, Kőszegen van pár napig a szüleimmel. Mondtam neki a CBR-t... nem volt őszinte a hangja, mikor kijelentettem, hogy el kellene hozni azt a motort... :)
Szia!
Köszönöm, hogy osztozol az örömömben!
Először 1,5-t írtál, aztán 2,5-t... baszki, 2x állítottam be őket, úgyhogy remélem jól mondtad a 2,5-t akkor...!
nem tudom miért de szervízkönyvből 1,5re emlékszem a kawa keverékképző csavarjainál
Jaja, én is csodálkoztam rajta... A srác azt mondta reggel elvitték. Erre most megtaláltam a hirdetést olcsóbban ugyanazzal a telefonszámmal. Lehet, hogy előre levette a hirdetést, aztán mégsem vitték el... nem értem... Majd holnap felhívom...
olcsobban? akkor mégse kelt el? ...
- az idegbetegség örökletes
- én is a gyerekeimtől kaptam el...
Nem ez volt... az egy 600ccm vas volt... de már meg is találtam. A hirdető törölte és újra felrakta 20.000 HUF-fal olcsóbban. Lehet meg kellene vennem... akkor már kettő motor miatt lehetnék idegbeteg...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_500_f-7013462
Értem, de én a karburátorokon csak a keverékképző csavart állítottam. Most pedig vissza a 2,5 fordulatra, ahogyan többek közt Marci is írta.
Szerintetek mi a megoldás?
Amúgy nem hiszem, hogy így áll bosszút, eddig is ilyen volt... csak egyszerűen hozza a formáját...
Tegnap felraktak egy CBR-t 199.000 HUF-ért, ma meg amikor hívtam az eladót, már elvitték a motort... pedig de szép lett volna... egy Kawa meg egy CBR...
Ok koszi mindenkinek...nem akarom gyilkolni a gepet csak erdekelt hogy ilyennek kell e lennie.