Abenzin nem köpi le a gyertyát, iletve az elpárolog onnan hamar.
Am zárlatossá tesi a gyertyát az az olajkokyz mndjuk kopott motor miatt, illetve a lerakódó égéstermék, az eltekergetett karbi miatt.
Sziasztok!
Ma behoztam a Kawát az udvarról... Egyik barátom javaslatára kivettem a gyertyákat és gázégővel kiégettem... Visszatettem őket és pöc-röff... Na ehhez szóljatok hozzá! Beköpi a gyertyákat a benzin... Volt egy pitbike-om, azzal is ez volt a baj, és a karbifelújítás segített... Lehet, hogy ezt kéne ezzel is csinálni? Szerintetek?
Nem traktor ez, hogy 3000 alatt nyektessed.
Eleve az alapjáratnak valami 1500 körnékén kelelne lenni, nyilván nem lehet vele elindulni 2000-es fordulattal.
Mellesleg ez jl szadizza is a motort.
Sziasztok! Nem reg vettem egy jc22-es. Minden jol mukodik szeretem nagyon csak egy dillemam van. Nem tudom eldonteni hogy az en hibam e vagy a motore de allo helyzetbol nem igazan tudok kigyorsitani.Berakom eggyesbe es ha nem koncentralok hogy finoman induljak neha leis fullad ami piros lampanal eleg kellemetlen.Ha mar elindultam 2-3ezernel megindul mintha muszaly lenne. Szal en vagyok bena vagy valami nem tetszik a motornak ?
Köszi a bíztatást, majd meglátjuk... Kicsit higgadtam már, de még nem tolom be, most falusi sexben van része: eső veri, nap szívja... Úgyhogy most kínzom a napon, amíg nem akar beindulni! :)
Én és egy másik évtizedek óta simsonokkal foglalkozó faszi is jártunk már úgy, hogy már MINDENT kicseréltünk, csak az alaplapot nem, mert az ugye nem tud elromlani, hiszen csak egy fémdarab, és a hibajalenség magmaradt.
Amióta pár napot szoptam már ezzel, (meg eccer egy olyan megszakítóval, ami hol érintkezett az alaplappal hol nem, ötletszerűen) azóta ezeket alapból megcsinálom, még ha felesleges is.
Anyukám azt szokja mondani: ártani nem használ
Ha gyújtás problémád van , leáll meglepetésszerűen, nem indul olykor, csak nehezen, máskor meg simán, hol döcög höl nem, hol van alapjárat hol nem, akkor a következő eljárást javaslom.
Mielőtt további jelentős orális élményeket szerzel magadnak, húzzál közvetlenül egy testvezetéket a gyújtótekercs alaplapi felfogató anyája és a gyújtótrafó közé.
Igen sokat lehet bosszankodni a bizonytalan testelés miatt, változatos problémákat képes produkálni, mivel a gyújtás 3 helyen testelődik a gyári megoldásban.
Zud oylat a kis szemét, hogy ráteszed a világítást és csak akkor megy, vagy éppenhogy akkor leáll, behúzod a puklungot és akkor megy (vagy nemmegy) satöbbi satöbbi, minden iylen jelenség hátterében az áll, hogy a gyárban elfelejtették rendesen összetestelni a blokkot a vázzal.
További lehetséges örömforrás magnak az alaplapnak az oxidálódása ami ugyna ezt a trükköt képes előadni.
JAvítása a felfekvő felületek 8tekercs-alaplap és alaplap-blokk vizsonylatban üvegporos radírral való tisztítás.
Na nem feladni!Kawát betolni az esőről!Pihentesd pár napig a dolgot,lenyugszol,feltöltődsz és egyszer hopp !Jó lesz a moci! Ja és tűzgyújtási tilalmat rendelek el Neked!Megkérdezem én is a szerelőmet hátha tud valami jót tanácsolni!Nem feladni ok?Gurulunk mi még együtt!
a gyújtása rendetlen. tucatnyi gyertya és gyertyahézag, mindennel mást mutat. a komplett gyújtást át kell cserélgetni, nézni, mérni, de még nem volt időm, mert műtötték a kezem, és nem dolgozgattam egy hónapig
nálam megfordult már pár motor, de most van egy simson, ami komolyan a sátán motorja. egy simson, de leég a hajam tőle. vannak sajnos olyanok, amik kiszívják az ember vérét
Rendes tőled Marci, de túl sok keserűség ért már... szerelőmnél 3x voltam vele az elmúlt egy hónapban... egy másiknál 1x (őt többen javasolták), ő azt mondta, hogy ilyet még nem látott.... sok a keserűség... több ideg van benn, mint élvezet...
...nem nagyon piálok egyedül... társaságban mértékkel... :)
Asszony meg nem ez a bundás-aranyos típus... ezüstösek vagyunk. :)
Viccet félretéve, rengeteg pénz elment a f...szszopó eladók szar tákolt motorjainak meggyógyítására... aztán meg mikor mindegyik készen volt, eladtam, hogy tudjak venni egy nagyot... erre itt van ez a szarrakás... most voltam kint cigizni, szépen elázott... :)
Szegény feleségem, mit szól majd, ha hazajön a céges buliról... ő is mindig el van keseredve, mikor küzdök a motorral értelmetlenül... próbálna vígasztalni, de olyankor esélytelen... ő meg magában rágódik...
Am zárlatossá tesi a gyertyát az az olajkokyz mndjuk kopott motor miatt, illetve a lerakódó égéstermék, az eltekergetett karbi miatt.