Hello keresek ns125-re hengert ha van esetleg valakinek olyan ami jó szóljon mert az enyém megadta magát sajnos és itt a szezon és nincs motorom.Előrre is kössz.
Üdv.:Dénes
ma délután beindítottam és semmi olyan szépen szólt... ezt általába hidegen meg esténként csinálja de csináljak róla videót? nagyon fura hangot ad ki és van olyan hogy 3ezerrőlis lefullad meg volt amikor betoltam kiengedem a kuplungot és akkorát durrant.... :(
Sziasztok! Van egy Nsr-em eladóba! 89-es duplakereklámpás. Gyári állapotban meg rengeteg alkatrészem. Jelenleg nem rendszámos de rendszámozható. Kérésre le tudom rendszámozni.
Üdv srácok.
Az lenne a kérdésem,hogy mi lehet az oka annak hogy beinditom a motort ,szépen jár alapjáraton ,aztán amikor oda huzok neki ledadog 4000-5000-es fordulaton és neki áll durrogni.Aztán gondol egyet elforog 8000 -ig is.Viszont jelenleg max 5000-ig csak.Két Hondám van mindkettőnél ez a jelenség áll fennt.Bár a másiknál menetközben csinált olyat hogy ledadogott,aztán egyszer csak meglodult és azota minden rendben van vele.Gondolom dugulása lehetett neki és kidolgozta magábol a dugulást.A másik motorom pedig eddig szépen ment gond nélkül ,de tegnap egyik pillanatrol a másikra elkezdete ezt a durrogást és nem forog 5000-fölé.
Mi lehet a gond?
Valakinek egy vadonatúj 130/70/18 Dunlop D251 féláron?