Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

odabasz
nemtudjátok hogy mi lehet a gáz? teljesen fel lett újjítva motorikusan az nsr-em új csapágyak szimering dugó gyertya aztmodnta a "szerelő" hogy vegyek bele új akksit és akkor pöccröff na ugye vettem új akksit és első 2 nap tutivolt utánna meg megin csak tolásra indul... ja és amíg fel nem melegszik alacsony fordulatszámon csattogó hangot ad ki üresbe és ha megyek vele akkor rángat is.
megnyitotta a csapot.... forgattyús térben állt a víz, pipa
Mi volt végül az NSR-rel? Hogyan indult be?
Vagyok... most jöttem a benzinkútról... autóval ráadásul. Nekem az annyit iszik, mint két motor... :)
hol vagytok emberek? motoroztok ilyen benzinár mellett?
poros volt...
Szevasz!
Jaajj szegény moci !Ennyire azért ne tartsd tisztán.
megoldodott..mukodik.
belehet rakni rossz a hengerfejpakolást. az is gond, ha bekened valamivel. ha rosszul rakod be, nem úgy forog a víz, máris forralja, vagy elköpi valahova. ha repedt a henger, vagy hengerfej, akkor szárazra kell törölni és figyelni a folyást. víz nélkül, olajos hengerfallal karbi nélkül indítózz. így hajt a pumpa(vedd le a rezót is). ha köpi valahol, ha az előzőleg kiszárított gyertya szmötyis, akkor vagy a forgattyús térben áll a víz és felhajtja, vagy a hengert repedt, vagy a hengerfej, vagy a pakolás szar. így tudod megnézni hogy tényleg víz-e a víz
ki van furva 2es furóval a rezom,hogy..
ember..

A rezó, a motor része, kb annyira vesz részt a vezérlésben, mint a vezérműtengelyen a bütyök.
Most kb lereszelted a bütyök tetejét.
A rezó, nyomásváltozásokkal működik, ha kífúrod, pont ott vész el a nyomás, ahol erre a leg érzékenyebb a motor.
Hihetetlen, hogy miket ki nem találtok kedves felhasználók..

HA a víz a hengerbe jut, akor lehet tömítetlen a víztér a fejnél, illetve repedt (szétfagyott például) a henger valahol, ahol észre sem veszed.

A megpucolt fej égéstér részét ha beolajozod vákony olajjal, a repedés megjelenik rendszerint,

A henge már nehezebb eset, el tud repedni kívülről láthatatlan helyen is.

Persze, mielőtt még kidobod a hengerszetett, tömcicsere és síkbamunkálás még eljátszandó.
Meg bizony Jó éjt!
A héten vettem két új joyt hozzá... az idei mérlegem 4 db joystick... :)
Ennyit megérdemlek...
Jóéjt!
Csak össze ne verd
Na mindenki lelép?... Akkor én is... kicsit még tolom az XBox-ot...
Jóéjt!
Én is lépek! Sziasztok pápá
Aztán ha beindul, légtelenítsd le a hűtőrendszert...!
Mossa a fene.Majd lemossa aki akarja
fárasztásképp....joéjt
na ma jd holnap megnézem...lehet csak kevés K2-es paszta kell alá vagy rá..és jo lesz...
Nehogy felgyújtsd b..szd meg! Te nem lehetsz olyan állat, mint én! :)
HFT-t csak egyféleképpen tudod feltenni, hogy rendesen passzoljon.
Legalábbis az én két régimet nézegetve csak egyféleképpen lehet...