Tiltott ez szépen még mielőtt elkezdtem tekergetni a csavarokat...
Ebből gondolom, hogy adhatnék még benzint, de nem vagyok benne biztos, majd megvárjuk, hogy a többiek mit mondanak...
Bár nem zavar, mert az üveghangon járatás, meg a tiltogatás már nem vélom, csak ma jutott eszembe, amikor kajakoltam neki egyet... :)
tényleg... arra nincs ötletetek, hogy miért nem tilt a Kawa?
Vagy olyan gyorsan nyomja, hogy nem hallom? Adjak még üzemanyagot neki a karbikon? Vagy azért nem tilt, mert levettem a fordulatszámmérőt? (bár szerintem ez hülyeség)...
Na lehet ötletelni...
...olyan, mintha nem pörögne ki rendesen, pedig visít és megy is rendesen...
Kabbe...!
Ja, köszi, a Kawa rendben, az a qrva benzincsap sem tréfál meg többször...
Baszki, ha belegondolok, hogy hány héten keresztül tekergettem mindent, hogy induljon... közben meg nem volt semmi baja... ma már én is csak röhögök rajta...
Ha benzin, akkor jövök a gyufával... nagyon szép tüzijátékot tudok csinálni! Szerintem motorból is tudnék... :)
Amúgy sziasztok! Csak bekukkantottam...
A szivato problemamra tud valaki valami okosat mondani?
Hiaba van raadva a szivato, inditasnal felporog a motor 2500ig, de utanna 5 mp mulva leesik 1500-ra es 5-10 mp mulva lefullad...
Legaláb feljegyezhetted volna, melyik hol állt mielőtt hozzányúlsz, hogy ha rossazbb, az alap állaotot vissza tudjad állítani.
D:)
Mit csináljak vele?
Tudna valaki nekem blokktartó csavarokat szerválni?
Elfáradt az egyik!
Ebből gondolom, hogy adhatnék még benzint, de nem vagyok benne biztos, majd megvárjuk, hogy a többiek mit mondanak...
Bár nem zavar, mert az üveghangon járatás, meg a tiltogatás már nem vélom, csak ma jutott eszembe, amikor kajakoltam neki egyet... :)
Vagy olyan gyorsan nyomja, hogy nem hallom? Adjak még üzemanyagot neki a karbikon? Vagy azért nem tilt, mert levettem a fordulatszámmérőt? (bár szerintem ez hülyeség)...
Na lehet ötletelni...
...olyan, mintha nem pörögne ki rendesen, pedig visít és megy is rendesen...
Ja, köszi, a Kawa rendben, az a qrva benzincsap sem tréfál meg többször...
Baszki, ha belegondolok, hogy hány héten keresztül tekergettem mindent, hogy induljon... közben meg nem volt semmi baja... ma már én is csak röhögök rajta...
Igen, néha én is belegondolok, hogy a gyufa elég ódivatú már... :)
Gázbowden, szivató bowden...
Nekem az a baja!
Valaki tudna nekem segíteni jc20-as NSR-hez első főfékhengerhez a fékfolyadékszint ellenőrző ablak (műanyag csavar) beszerzésében?
Köszi előre is!
y.de%252fitm%252fhonda-...
https://www.google.hu/search?q...(kgrhqf%
252c!hse-rcrilg7bp3i3w0os!~~60_35.jpg%3bhttp%253a%252f%252fwww.ebay.co.
uk%252fitm%252fhon...
Amúgy sziasztok! Csak bekukkantottam...
Hiaba van raadva a szivato, inditasnal felporog a motor 2500ig, de utanna 5 mp mulva leesik 1500-ra es 5-10 mp mulva lefullad...