Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs szűrője. ezért csere előtt legyen üzem meleg, hogy a kosz minél inkább kifolyhasson
Ahhoz nincs sajnos. Csak duplaköröseim voltak eddig és kockások. Üdv
Le akarom cserelni az olajat a valtoban, kell olajszurot is cserelni? Egyaltalan van a valton olajszuro?
95-os macskalampas. Van legbeomlo csoved?
Milyen NSR-ed van? Vaterán honda4022 néven vagyok fent.. Üdv
Ja különben is kormányvéget lehet félreértettem, azt hittem neked végsúly kell közben lehet hogy nem az.
A többire meg google t tudom ajánlani, akik bontanak attól végigkérdezgetni. Légbeömlőcső az enyém is olyan nekem is egy kis műanyag hiányzik onnan, még nem tudom mi lesz vele egyenlőre nem használom a nagy fém légbeömlő csövet (kb 30cm 5cm átmérővel) ---bár lehet tiéd nem olyan
szimeringeknél xD

olajleeresztőnél... nincs más megoldás. vagy fecskendő kiscsővel és turkeszolod hogy elég mélyre dughasd
Lehet, hogy hulye kerdes, de ha tul sok olaj van a valtoban, hogy lehet legegyszerubben es legkevesebb kosszal leengedni belole? Koszi.
ittasan nemhogy motorozni...,de forumozni se szabad..
Az a baj, h tok mind1, hogy all a szivato, csak nagyon kis ideig porog fel, utanna lefullad, ha nem adok gazt...
egy kicsit tájszólásos vagyok, és elképzeltem, ahogy ezt a szemembe mondja... így azt deriváltam le, hogy vagy berakódott a rezója, vagy hogy elvan dugulva a főfuvi mert kevesel :D
nem. hagyni kell egy fél szívatót ha úgy van egy fél percig, utána elég lesz neki a nyál amit az alapjárati körről kap
Egy kis gondom van, hatha tud valaki valami okosat mondani, probaltam rakeresni a hibara a forumon, de nem talaltam hasonlot.

Szoval az a helyzet, hogy szivatoval szepen, pocre indul a motor, fel is porog rogton 2500-3000-ig, de ez csak kb 10 mp-et tart, utanna visszaesik a fordulat 1500 kornyekere es gondolom ez hidegen keves neki, lefullad. Ha ma meleg nincs gond az alapjarattal, meg massal se.
A szivato beallitasan kellene valamit valtoztatni?

Koszi!
Vegulis vettem indexet es szerencsere talaltam kormanyveget is :), de nem ott. Vateran regebbihez volt kormanyveg, az enyemhez nem lett volna jo.
Mostmar csak legbeomlo csovet es annak a tarto konzoljat keresem, erre tipp? :)
én annyit értettem meg belőle hogy begyullad meg lefullad
Te MArci, ebből hogy értettél meg bármit is?
rezót ki kell takarítani, főfúvókát szintúgy
HeLLo!Kerlek Segitsetek most vettem uj Szett-et a Honda nsr 125-be es mikor begyujtom konnyen gyullad de ha huznek ra egy kis gazt lefullad es akkor is lefullad magatol ha a sokk bevan zarva nyitva kell legyen a sokk hogy elindujjon ez igy van ha meleg ha hideg a mototor segitsetek kerlek!
HeLLo!Kerlek Segitsetek most vettem uj Szett-et a Honda nsr 125-be es mikor begyujtom konnyen gyullad de ha huznek ra egy kis gazt lefullad es akkor is lefullad magatol ha a sokk bevan zarva nyitva kell legyen a sokk hogy elindujjon ez igy van ha meleg ha hideg a mototor segitsetek kerlek!
Kormányvéget pedig láttam , aznap néztem át a kínálatot ----3- eladó is volt
3 pénzért kaphatsz viszonylag normális indexeket. csak a kormányvég ami nehézkes lehet
Ha itt lenne, nem irtam volna ide...
sziasztok! macskalámpás NSR-hez keresek váz bal első oldalát
gyárilag acél övben vannak réz lemezek