Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz ezek nekem is megvannak
kicsit részletesebbre gondolok
Sziasztok!

A kovetkezo alkatreszeket keresem macskaszemu NSR 125-hoz:
- jobb elso kormanyveg
- elso indexek

Ha valaki tud beszerzesi helyet, legyszi szoljon.
Koszi
Koszi!
Sziasztok! nem akar valaki venni közületek egy jó Honda Xr 400-as mocit? Eladom, mert aszfaltszaggatót veszek
ha érdekelne esetleg valakit, erre az email cimre irjon: sangi86@freemail.hu
Köszönöm
igen,de a két karika közt is klingerit van..
Rézkarika való oda nem?
zöld klingerit (3mm) meg piros fbs minkét oldalra..
amúgy írtam neked emailt
mondom, beállítás szempontjából lényegtelen hogy mekkora karbi, legfeljebb kevésbé megy.
A danuviát asszem 16 os karbival szerelték.
A csupasz-naked verzió gyengébb egyébként? A szerelő aki feltette rá a karbit azt monda azért kell rá csak 26-os mert gyengébb.
nemsokára szét lesz szedve, gugatyú csere lessz.
klingerit lap vagy O gyürű is megfelel tömítésnek?
ezeket találtam: link
link
link
Nem oylan joe az, ha a rezóból elmegy a nyomás...

Ha lepucolod fémtisztára, még a prosztó fbs sel összerakba is sokáig nem ereszt.
nekem eléggé olajos azon a környéken minden mert nem tömít rendesen a tűzkarika.
azon kívül semmi gond, csak tankolok és megy.
a leg kisebb gond hogy olajos, műszakilag legyen jó
Sziasztok!

Egy macskaszemes NSR-t szeretnek venni es az a kerdesem, hogy egy hasznalt NSR kipuffogoja szaraz kell legyen? Ha olajos a leomlo, ahol a motorral talalkozik, az a motor betegsegere utal?
Azert kerdezem, mert volt egy NSR-em regen, ami sajnos eleg beteg volt es annak olajos volt a leomloje.

Koszi a valaszokat!
Úgy szokott lenni, hogy ha az egy éles, kis fordulatszámtartomynú probléma(mondjuk 2-300 fordulat) ez eléggé garantáltan elektronikai guzmi

Szélesebb, több ezres tartományú bohockodást bármelyik okozhat, keverékkpzés, vagy vellany.
A te esetedben inkább karburálás (is) lesz.

A legnagyobb probléma, hogy az iylen későtinédzser motorknak rendszerint nem egy, hanem két-három, különbözően súlyos baja van általában, ha vlamit megjavítasz, a másik két három dolog továbbra is cirkuszolni fog, esetleg teljesen hasonló tüneteket produkálva.

Ezen leginkább egy általános műszaki felmérés segít.
-Sűrítési végnyomás mérés
-KArter tömítettség mérés (mennyire ereszt el)
-Mechanikai vizsgálat (csapágylógások)
_gyújtásvizsgálat
-karburátor kibelezés

Az átlag felhazsnáló, nem szokta, de kb innen kellene indítani, egy 20 év körüli motor hazsnáltaát, mert különben jö9nnek a meglepik sorban.
urak
ns250r mc11-hez keresek szervízkönyvet vagy katalógust,netet már átnéztem de nemtaláltam,
ha valakinek van infója kéném ossza meg
kösz
Na majd beszélek evvel a sráccal aki itt jelentkezett hátha tud valami okosságot ő szerelget motorokat és pesti. Mondjuk az egész probléma abból lett , hogy csodálkozom hogy kisebb fordulatról nem húz a 6.sebesség 90-en felül már meg van halva. De van egy olyan gondja hogy 5-7000 közt van egy luk a gyorsulásgörbén ott dadog, lehet hogy elektronikai gond is bejátszik, vagy még mindig nem kap elég benyát .
Jól beállított de túl kicsi porlasztótól nem lesz(lenne) semmi baja.
Hát nem tudom a szerelő aki fúrta (vagy hónolta vagy hogy hívják a nicasilos hengert) az háromszor mérte le még vissza is vittem hozzá amikor megvolt a dugattyú, hogy mérje össze . Azt tudom hogy 53,97 vagy 53,98 volt ami jó lett volna bele de ő a kisebbet ajánlotta, az is lett megvéve . De már nem emlékszem a hézagra mennyit számolt talán 0,06mm-t , holott a manual 0,04-0,049-t ír---de ebben a hézagban nem vagyok biztos, ő meg azt mondta a tapasztalat azt mutatja ennyi kell .
nekem ugy tünik jóval kissebb a dugó-gyűrű,mint maga a hengerbe való ...hiába hőtágulás,csak átszivárgott az üzemanyag...vagy az olaj égett rá szépen...
na most már kezd a f..om tele lenni az egésszel
Szerelővel megcsináltatom 35 ezerért-- rak bele belevaló porlasztót dellorto 26-ost beállítja , aztán kiderül most 1 év múlva, hogy nem is 26-os porlasztó való bele hanem 28-as . És emiatt kevés benzint kap és szétcseszi megégeti a 30-ezer ft os új dugót.
De most így jobban megy a 133 as fűfúvókával, amit kicseréltem a 105-ös helyére-- bár így is dadog 5-7-ezres fordulaton .
Ha meg visszavinném neki hogy elcseszte biztos szemembe röhögne. Egy ilyenért hogy amiatt ment tropára a dugattyú mert kisebb porlasztót rakott bele, kevés szerelő ismerné el és vállalná a felelősséget .
AZ első képen azért mintha lenne valami:)
Meg szépen le is égett, az sem véletlen.
Ja igen közben eszembe jutott, hogy hallottam valahol ezt is hogy a benzin is hűti a hengert. Méretek a napokban egy kompressziót kíváncsi vagyok. Egyébként 1000km t ment a vertex dugóval amikor megnéztük , az autószerelő azt mondta nincs vele gond .Le is fotóztam.
Az olaj az egy dolog, a motor belső hűtése meg egy másik, azt abenzin párolgása-hőelvonása adja. Ha kevés a zacc, könynebben megfő akármennyi olaj is van benne, akár töük hideg motornál is.