Olajzás fordulat függő a fűfuvi meg csak hogy mennyi benzin megy az olajhoz azt szabályozza , nem hinném hogy károsodott , ha a főfuvi kisebb akkor ugyanannyi az olaj csak a benzin kevesebb de hagyom magam meggyőzni ha elmogyorózod, hogy miért gondoltad. Mondjuk én alacsony fordulatszámokon megyek vele 5-6000 városban kényelmesen, bár azért odahúzogatok neki eccer eccer. És ezt a karbit (26-os dellorto) nekem olyan szerelő rakta be aki elvileg ért hozzá motorszerelő, versenyeznek is vannak motorjaik. És nem volt óccó hozzáteszem a karbi+szerelés.
Keresek cicalámpás NSR 125-höz polini hengerszettet. az se baj ha zsír új csak jó legyen. válaszokat a fórumra várom. továbbá keresek még hátsó lánckereket mert valami brutál kicsi van rajta és nem lehet slungal elindulni a géppel.
igen mondjuk olvasgattam itt hogy 28-as van hozzá gyárilag. Az egész csak azért merült fel mert 6.ban csak 90km/h t megy. 5-ben 120 a legtöbb. Most hogy kicseréltem a 105-öst 133-asra kicsit jobban megy 6.ban talán 100-at is max gázon
Hali
nsr 125 (macskalámpáshoz) keresek hengert dugóval gyűrükkel és tömítésekkel!
ha valakinek van használható akkor legyenszíves írni:)
lehetőleg ne csillagászati áron:) mert az öcsém fizeti......
sok a meló, meg a család is leköt.
A múlt hetem kicsit pocsék volt.
hétfőn elfeküdt alattam a moci egy kavicsok kereszteződésben, én meg álltam, és néztem mint hal a szatyorban. Oda a friss festés
szerdán csapágy csere a hátsó kerékben, a jobb oldali széttörött.
Még szerencse, hogy lassan mentem, olyan volt mintha defektet kaptam volna.
vedd le a karbit, és töltsd föl benzinnel a befolyónál. ha fel lehet tölteni, akkor nincs ilyen problémád. takarítsd ki a szuszogót szerintem. és nézd át a karbit, hogy megvan-e mindene, átjárható-e mindene
Keresek cicalámpás NSR 125-höz polini hengerszettet. az se baj ha zsír új csak jó legyen. válaszokat a fórumra várom. továbbá keresek még hátsó lánckereket mert valami brutál kicsi van rajta és nem lehet slungal elindulni a géppel.
Főfúvóka 105 a másik 50-es jók e?
nsr 125 (macskalámpáshoz) keresek hengert dugóval gyűrükkel és tömítésekkel!
ha valakinek van használható akkor legyenszíves írni:)
lehetőleg ne csillagászati áron:) mert az öcsém fizeti......
A múlt hetem kicsit pocsék volt.
hétfőn elfeküdt alattam a moci egy kavicsok kereszteződésben, én meg álltam, és néztem mint hal a szatyorban. Oda a friss festés
szerdán csapágy csere a hátsó kerékben, a jobb oldali széttörött.
Még szerencse, hogy lassan mentem, olyan volt mintha defektet kaptam volna.
ti mint tőlem okosabbak :)
Egy 96-os NSR 125 R-t akarok átalakitani F-re. csak leveszem az idomot? fel rakom a másik lámpát, a másik órát, és késsz is ?