Sziasztok!
Levegő-benzin arány gyárira állítva, de először csak hidegindítóval indult. Leállítás után 2 órával pedig pöc-röff...
Holnap délután ha hazaérek, akkor megint megpróbálom beindítani. Ha indul, akkor OK, ha nem, akkor levegőszűrő csere... Most viszont már sokkal tovább tartja az alapjáratot, közel negyed órán át... lehet, hogy még több levegő kell neki...?
A fejidomot is lejjebb engedtem, így nem néz ki szarul... tutti az volt a gáz az összképpel, hogy jóval magasabban volt a fejidom, mint a kormánycsutkák. Nekem így már teszik...
Néhány kép, ha még nem unjátok (a ledes sajnos nem lett jó minőségű, de már csak az oldalidomok hiányoznak):
Ha lenne nem lenne gond... Olyan, mintha egy sima zéger lenne, csak fül nélkül, és a középső rész (a hasánál ugye) megvastagodása nélkül...
Van 4 db, bár mind egy évjárat.
Azt láttam, hogy az ötküllős kerekűben már olyan füles drót van, de annak a sárvédő felfogatási pontjai is mások...
Valakinek ötlete ahhoz, hogy nsr 125öst berugosra áttalakitani hogyan lehet? a crm 125ös deknije jó rá? és illetve mik kellenének még hozzá?
Köszönöm a választ