Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Valakinek ötlete ahhoz, hogy nsr 125öst berugosra áttalakitani hogyan lehet? a crm 125ös deknije jó rá? és illetve mik kellenének még hozzá?

Köszönöm a választ
Nekem eddig minden telóümat rángatni kellett picit. kikocogtatni mert a felső csúszógyúrú paszentosabb.
Látszik a felső széron egy csúszógyűrű, az akadhat be, tehát tényleg rántani kell.
Ja, én se. Na majd Gergő megtekergeti holnap.
Köszi!
Én ebben nem látok smemit ami akadna, csak a felső szár műanyag"gyűrűje legfeljebb.
Ha a csavarok kintvannak, annak jönnie kell.
Felhívnám a figyelmet hogy két műveletet felcserélt a csoki

a B jelű csavart az imbusz UTÁN kell meglazítani.
Köszi, azt hogy találom meg?
Manuálban az van hogy hirtelen rántsd ki. Gondolom a csúszópersely akadhat valamiben belül...
Csoki fotógalériáját nézd meg, ő lefényképezte lépésről-lépésre a telószimering cserét...
Én is az alapján csináltam...
Itt e van több is, szeirntem benne lesz, hogy m van benne bévül.

http://www.manualedereparatie....
nsr manuálonnme látszik eseglet?
Ügyi vagyi:)

Nem emlékszem, nincs azön fölül vaami kicsavarható szirszar?

Fordítottaknál(tudom, hogy az eneseré nem fordított) a dugó alatt van két fél íves fos amit ki kell venni.
Igen, hasonlóan kijött a genya. A csavarhúzó állandóan kipattant, de egy kis tűreszelő már beleakadt (a recéi miatt ugye...).

Kettes szàmú kérdésem: a telószárat tényleg csak ki kell rántani? Csak mert hiába ráncigálom...
olvastamláttam mi van felétek.... gondoltam azért nemvagy itt vagy 2 hete már ..
Azért nem vagyok olyan gonosz, hogy a gyerek játékát elvegyem
Sziasztok!
Levegő-benzin arány gyárira állítva, de először csak hidegindítóval indult. Leállítás után 2 órával pedig pöc-röff...
Holnap délután ha hazaérek, akkor megint megpróbálom beindítani. Ha indul, akkor OK, ha nem, akkor levegőszűrő csere... Most viszont már sokkal tovább tartja az alapjáratot, közel negyed órán át... lehet, hogy még több levegő kell neki...?
A fejidomot is lejjebb engedtem, így nem néz ki szarul... tutti az volt a gáz az összképpel, hogy jóval magasabban volt a fejidom, mint a kormánycsutkák. Nekem így már teszik...
Néhány kép, ha még nem unjátok (a ledes sajnos nem lett jó minőségű, de már csak az oldalidomok hiányoznak):
szánkód nincs?
Zégerfogóva?l
Még jó hogy van az embernek motorja, különben 15.-én nem tudtam volna bemenni melóba.
A net szolgáltatók meg be.... -ja 5 napig semmi szolgáltatás
Ha jól emlékszem alá tudsz nyúlni egy kicsi csavarhúzóval és kitudod feszíteni.
Kretén megoldás..
(olasz D:)
Ha lenne nem lenne gond... Olyan, mintha egy sima zéger lenne, csak fül nélkül, és a középső rész (a hasánál ugye) megvastagodása nélkül...
Van 4 db, bár mind egy évjárat.
Azt láttam, hogy az ötküllős kerekűben már olyan füles drót van, de annak a sárvédő felfogatási pontjai is mások...

Majd próbálok képet lőni.