Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nicns annak a drótnek egy behajlítása?
Az af1nek van.
Igen, ha lenne füle, vagy bármije, amibe bele lehet dugni a fogó végét...
Zégergyűrű-fogóval...
Urak!

Ha az NSR elsőtelóban benne van a becsúszószár, hogy lehet kivenni a szimeringet fogó zégert?
Emlkeim szerint a tizenix loerős változatokban kipu.membránház talán légyszűrő és vélhetően gyújtáselektronika lehet a ludas.
Ha lenne enseserem, mint ahogy nincs:) ezeket biztos vággjárnám mert önmagában a többi alkatrész nem indokolja a kisebb teljesítmányt.
Talán érdemes volna megnzni zt is, mit művel a powermotor, mert (aszszem valamelyik tzr250) ben a power hatodikban egy bizonyos sebesség elérése után szépen elkezd visszaflé mozogni.
hogy hol a fojtás a motorban
Háát, ha tök kiveszed a főfuvit, amiben uyge egy (mondjuk) 150 es kalibrált furat van, attól még a motornak alapjáraton illetve annak a közelében (szinte) tökéletsen mennie kell.

Ennek az a magyarázata, hogy alapjáraton alapvetően az alapjárati renccer dolgozik, a főfúvókát (szinte) be i s szögelhetnéd akor is menne. (mondjuk)

Namost, amikor elkezded húzni neki a gázt, akkor szép folymatosen átveszi az alapjárati rendszertől a motor táplálását a főfúvókával egybeépített tűsfóvóka.
(tűsfóvóka ez egy szabályozható áteresztésű fóvóka egy csőból meg egy kúpos tűből áll ahogy emeled a tűt, növekzsik az áteresztése.)

Natehát, ha kivetted a főfuvit, akor értelem szerűen akkor fog lefulladni a motor (olan gázállásnál) Amikor a tűsfúvókán át a hiányzó fűvúvóka miatt, már aránytalanul sokat fog kapni a motor.

ez úgy negyed és félgáz között lesz valahol kábé.
Korábban azért nem fúllad le-miközben uyge a fűfúvóka hiánya egy ordenáré nagy fúvókának felelne meg) mert a tűsfóvóka szállítása még sokkal de sokkal kisebb mint a fűfuvi szállítása eredetielg.

Amúgy mi volt a kárdés ? :)
Na mára nekem is ennyi...
Jóéjt!
Sziasztok!
francia lovári?
akkor jóccakát!
reggel 4kor ébresztő...vidékre megyek meloba
már most aludni készülsz?
http://youtu.be/MpltnLLNb7w egy kis álomba-ringató-zene ...
"kihívás végrehajtva", feladat teljesítve",stb...
miért nem beszélsz valami emberi nyelven? (Úszó erőd)
cselendzs kámplítid
hátha erre járnátok...akkor...
igen ezt mondtam,hogy a menet látszik benne.
igen,a futóról nálam lett levéve,azt mondta kiprobálta,itt beindult,de mikor mentem vele 6ikba váltva,mint mikor elmegy a gyujtás ugy lehörgött....aztán cibált,és csak sokára állt vissza rendes járásra...akkor gondoltam ugy hogy folytás lehet benne...amit itt tettem közzé...szétszedtem de semmi folytást nemtaláltam...ekkor jött a főfuvi csere ötlete
gyanitom azért fulladt egy idő mulva....
úgy vette a gépet, hogy nem volt benne?
olyan nincs benne....nem ment vele,ott áll a garázsába letakarva...mig tolokocsiba voltam,nemakartam vele bajlodni