Mindenesetre az jó jel, hogy röfög, szerintem, mert eddig ez sem volt...
Ma háromszor szedtem ki és tettem be a gyertyákat, 2x égettem ki. Amikor kivettem indítózás után taknyosak voltak, úgyhogy lehet, hogy valami a gyertyákkal lehet... Szikra van, megy nekik a benzin, de nem robbantja be...
Sziasztok!
Jöttem a fejleményekkel, ha még nem unjátok...
Kiégettem a gyertyákat, viszzatettem őket, és tröff-tröff,tröff,tröff...
Már hörög, de még mindig nem ébredt fel... Kicsit bizakodó lettem ettől, mert holnap jönnek az új gyertyáim... Lehet, hogy csak ennyi volt a baj? Kellenek az új gyertyák? Dehát ezek is adnak szikrát... nem értem...
Az olajpumpa nagyon de nagyon ritkán szokott galibát okozni.
Mucsán azért kötögetik ki, amiért az elektronikus gyújtást megszakítósra cserélik, ami uygne sokkal szarabb, de azon "lássa" a paraszt, hogy működik.
(ileltve ezt hiszi:)
Mindez azért, mert az átlagos műszaki intelligencia akkora amekkora..
köszönöm az infót :) ezt magunktól is tudtuk,,,csak azt mondtam nem véletlen...ez egy, nem túl pici ,,,hibalehetőség,de persze aki akarja bízza csak rá az olajpumpeszra
Itt picit nagyobb hó van :D
Egy kérdést lefelejtettem, ami fontosabb mint hogy én keverem vagy a gép.
60.000 futott km az sok egy NSR-nél?
Mert annyit futott, és 295ezer ft-be kerül amit néztem.
Külsőre jó, de tudom, hogy az nem minden.
Ez egy GPX gyújtótrafója, az enyém hasonló... Ha ezen a képen jók a jelölések, miszerint a bal oldali az 1-es és a 4-es hengeré, a jobb oldali pedig a 2-es és a 3-as hengeré, akkor az enyém rosszul van összerakva.... pont fordítva. Emiatt nem tudom, hogy ki merjem-e cserélni, mert egy qrva szó nem esik a manualban sem a gyújtókábelek számozásáról és a trafóimon sincs semmilyen jelzés...
Szerintetek megpróbáljam eszerint? Nem értek nagyon hozzá és nem tudom, hogy okozok-e nagyobb galibát annál, mint ami van. :)
Hogy érted, hogy jól vannak-e kötve? A sorrend? Ebben a felállásban, ahogyan most van, már indult 2x... Meg a gyújtókábelek hosszából ítélve sem lehet másképpen kötni...
Nem tudom... Teszek fel képet, ez olyan trafó, mint az enyém:
Ma háromszor szedtem ki és tettem be a gyertyákat, 2x égettem ki. Amikor kivettem indítózás után taknyosak voltak, úgyhogy lehet, hogy valami a gyertyákkal lehet... Szikra van, megy nekik a benzin, de nem robbantja be...