Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenesetre az jó jel, hogy röfög, szerintem, mert eddig ez sem volt...
Ma háromszor szedtem ki és tettem be a gyertyákat, 2x égettem ki. Amikor kivettem indítózás után taknyosak voltak, úgyhogy lehet, hogy valami a gyertyákkal lehet... Szikra van, megy nekik a benzin, de nem robbantja be...
Tudom milyen kell bele, most is gyári van benne... Lehet, hogy öregek a gyertyák? Létezik ilyen?
Holnap megtudjuk, amikor beleteszem az újakat.
tipp volt..
ird be a gugliba a motorod nevet..pl nsr gyujtogyertya..ott kiadja milyen kell bele..
Sziasztok!
Jöttem a fejleményekkel, ha még nem unjátok...
Kiégettem a gyertyákat, viszzatettem őket, és tröff-tröff,tröff,tröff...
Már hörög, de még mindig nem ébredt fel... Kicsit bizakodó lettem ettől, mert holnap jönnek az új gyertyáim... Lehet, hogy csak ennyi volt a baj? Kellenek az új gyertyák? Dehát ezek is adnak szikrát... nem értem...
megoldás : a "hülye" vezetö...
A motoron az olajpumpa hibáját 99% ban a gázkar -ülés-lábtartó között elhelyezkedő alkaltrész idézii elő:)
Az olajpumpa nagyon de nagyon ritkán szokott galibát okozni.

Mucsán azért kötögetik ki, amiért az elektronikus gyújtást megszakítósra cserélik, ami uygne sokkal szarabb, de azon "lássa" a paraszt, hogy működik.
(ileltve ezt hiszi:)
Mindez azért, mert az átlagos műszaki intelligencia akkora amekkora..
haverom kínálja 220.000-ért. 160-as henger, meg generál. asso werke dugó, koyo csapágyak. igen jól megy. külseje csúnya, de semmi baja.
sok a "ha"..
Van nálam 2 db zsír 17 és 18.000Km-t futott Rs 125 olasz papíros,ha gondolod...
Az NSR-em nem eladó :D
mi tud elromlani egy olajpumpán?
elég egyszerű szerkezet, ha tiszta és mindíg van benne olaj akkor nagyon tartós szerkezet
köszönöm az infót :) ezt magunktól is tudtuk,,,csak azt mondtam nem véletlen...ez egy, nem túl pici ,,,hibalehetőség,de persze aki akarja bízza csak rá az olajpumpeszra
Jólvan...
mikor volt pl.dugó-gyürü- csapágyak-szimeringek cserélve...ezt is vedd figyelembe...
Versenymotorokn nem ezért nicns olajpumpa.
(az utcaiakon van!)

Azért nincs, mert digitális gázzal megy, akkor meg felesleges.
Itt picit nagyobb hó van :D
Egy kérdést lefelejtettem, ami fontosabb mint hogy én keverem vagy a gép.
60.000 futott km az sok egy NSR-nél?
Mert annyit futott, és 295ezer ft-be kerül amit néztem.
Külsőre jó, de tudom, hogy az nem minden.
hull a hó és hózik... kijárási tilalom van?
persze,vedd le a kis fedelet ott lehet játaszani,de am össze van jelölve úgy a gyári.
Keverd Te,ha jót akarsz magadnak! Az a tutti! Öreg 2-t ez már ehhez,,,nem véletlen,hogy nem bízzák a véletlenre a crossoknál sem...
Basszus... rossz gyertyákat kaptam, csak szombaton tudják kicserélni őket... Qrvára nem akar ez összejönni nekem... :(
Megtaláltam, ilyen trafóim vannak:
Ez egy GPX gyújtótrafója, az enyém hasonló... Ha ezen a képen jók a jelölések, miszerint a bal oldali az 1-es és a 4-es hengeré, a jobb oldali pedig a 2-es és a 3-as hengeré, akkor az enyém rosszul van összerakva.... pont fordítva. Emiatt nem tudom, hogy ki merjem-e cserélni, mert egy qrva szó nem esik a manualban sem a gyújtókábelek számozásáról és a trafóimon sincs semmilyen jelzés...
Szerintetek megpróbáljam eszerint? Nem értek nagyon hozzá és nem tudom, hogy okozok-e nagyobb galibát annál, mint ami van. :)
Hogy érted, hogy jól vannak-e kötve? A sorrend? Ebben a felállásban, ahogyan most van, már indult 2x... Meg a gyújtókábelek hosszából ítélve sem lehet másképpen kötni...
Nem tudom... Teszek fel képet, ez olyan trafó, mint az enyém: