Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! :)
Hehhe, ja, iszom bizony... :)
Petró Rd be tesz nsr dugacsot
Kolega iszó' te eleget?
:)
még nem gyújtottam fel egyik motoromat sem... az NSR-nél gondolkodtam el talán először komolyan a tüzijátékon... eddig csak ököllel, sípcsonttal, térddel történő feszkólevezetés volt a jellemző, de nagyon ritkán... :)
Van aki leszabályozzon, amikor kezd eldurranni az agyam... :)
azért néha a kihívás eljutott odáig,hogy felakartad gyujtani a járgányt
Minden autómat, motoromat felteszem amikor megveszem vagy amikor elkészül. Hogy miért? Kíváncsi vagyok, hogy ér-e másnak is annyit, amennyibe nekem volt az átalakítással, az alkatrészekkel, stb...
Ha meg van komoly érdeklődő, akkor vigye... úgysincs benne már kihívás, ha egyszer elkészültem vele.... :)
Aztán jöhet a következő, átalakítom azt is és így tovább...
Ha pedig valakinek tetszik és kell, akkor vigye. Addig meg használom... :)
eladó a járgányod?
ha abból találsz gyárit... :) az már vashengerbe való. végy egy metejort
Meteor 54.50 lenne a legjobb!
Üdv Urak! NSR 125 54.50 dugattyút keresek,gyárit! Ha van valakinek eladó, kérlek jelezzétek! Előre is köszi!
én....de most...
Jó estét!
Valaki?
Akkor jól sejtettem. Annyi,h nekem volt idomos,macskalámpás de raiden-em fekete- lila.
R az macskalámpás
F az raiden, idom és plexi nélküli
blokk és váz ugyan az
Sziasztok!

Ha esetleg érdekel valakit, akkor eladó a gépezet.

http://www.kepesmotor.hu/honda...
megkeresem ma és írok. szerintem nincs meg hozzá minden!
Nálam az idommal nem igazán lesz gond.
Hello, Engem érdekel az alkatrész, ha valoban komplet, leszámitva a berugokart, De nagyon jo lenne tudni, hogy akkor valóban passzol e.

Ha egy Email címet adsz, akkor ott tudjuk folytatni!
Szóval az én birtokomba kerültön olyan adatok vannak,hogy
Váz: JC 20E...
Blokk: HI JC20E...
Power elktronika pedig a 78-as (az az erősebb tudom)
sziasztok!

Lenne két alapvető kérdésem,amire gondolom,remélem csípőből fogjátok írni a válaszokat.
szóval: mi a különbség a macskalámpásoknál a R és az F között? Melyikbe van a JC 20 és melyikbe a JC 22 (Tudomásom szerint F a JC22,R a JC20)és egyáltalán miben más a 2 blokk?

Köszi előre is.
csak ki kell húzni
a csúszópersely a szimeringbe akad meg
kézzel reszeltem ki a lyukat a CRM blokkra
láttam már NSR-en berúgót. hátrébb kell tenni a bordát
Mintha az idomtólnemynnira férne el a berugdaló.
Johó! kell berúgó határoló, berúgó tengely meg pár fogaskerék ezmegaz. Lehet hogy van nekem! De berúgókarom nincsen meg nemhiszem hogy mindenem megvan hozzá. Én a fordítottját csináltam: NSR önindítót tettem CRM-re. Érdekel az alkatrész?