még nem gyújtottam fel egyik motoromat sem... az NSR-nél gondolkodtam el talán először komolyan a tüzijátékon... eddig csak ököllel, sípcsonttal, térddel történő feszkólevezetés volt a jellemző, de nagyon ritkán... :)
Van aki leszabályozzon, amikor kezd eldurranni az agyam... :)
Minden autómat, motoromat felteszem amikor megveszem vagy amikor elkészül. Hogy miért? Kíváncsi vagyok, hogy ér-e másnak is annyit, amennyibe nekem volt az átalakítással, az alkatrészekkel, stb...
Ha meg van komoly érdeklődő, akkor vigye... úgysincs benne már kihívás, ha egyszer elkészültem vele.... :)
Aztán jöhet a következő, átalakítom azt is és így tovább...
Ha pedig valakinek tetszik és kell, akkor vigye. Addig meg használom... :)
Lenne két alapvető kérdésem,amire gondolom,remélem csípőből fogjátok írni a válaszokat.
szóval: mi a különbség a macskalámpásoknál a R és az F között? Melyikbe van a JC 20 és melyikbe a JC 22 (Tudomásom szerint F a JC22,R a JC20)és egyáltalán miben más a 2 blokk?
Johó! kell berúgó határoló, berúgó tengely meg pár fogaskerék ezmegaz. Lehet hogy van nekem! De berúgókarom nincsen meg nemhiszem hogy mindenem megvan hozzá. Én a fordítottját csináltam: NSR önindítót tettem CRM-re. Érdekel az alkatrész?
Hehhe, ja, iszom bizony... :)