Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jójó
bejelölöm a képen amit nemtaláltam.
azt kitudod tekerni a csavarból
az maga a főfúvóka... azt hittem az atomiserre gondolsz. a fúvóka az pici
csak a 132es főfuvi van benne
ami a képen 49-essel van jelölve az hiányzik...
a főfuvi, amit az úszóház levételekor tekersz ki az 132-es.a tű megvezetőjének méretét nem tudom pontosan, de azzal nem szokott gond lenni. mi a baj?
meg persze a neve- tipusa is érdekelne.
jo hogy ittvagy...amibe a súbertű belemegy az nsr karbijába,annak milyen méretűnek kell lennie?
és az alapjárati levegő csavarjai a karbi alján vannak a szívócsonk felé... ki kell venned a karbisort
én meg ma odavoltam utánnaérdeklödni,motor vétel céljából... majdnem vettem a NAV-nak egy motort
na már most, neked cv karbid van, tehát sok dolgot nem tudsz állítani. az alapjárit levegőt tudod tekercselni, azt tedd meg 1 és egy 3/4 fordulatra. ha így nem üzemel a motor, akkor karbi puceválkozás, mehet vissza, ugyan erre kitekered és dridridriiii
hja, már ötletelek...
erősebb drót végét kalapáld el....aztán talán meghajtogatva megoldható....
be tudnám állítani, de a problémám az, hogy nem férek hozzá...
sajna ebben nemtudok segiteni... ...fényképezd le vagy jelöld alkoholos filcel,hogy hogy állnak a csavarok ..hogy esetlegesen vissza tudd állitani..
tudom, ezért szeretnék több levegőt adni neki, de nem férek oda csavarhúzóval. Valami speckó cucc kell hozzá vagy le kell szedni a karbisort?
nekem nemhiányzik egy kerekem se...
sok benzin,kevés levegő...a hideginditó keveredik a benzinnel...azért indul könyebben.
Sziasztok! Szakik, segítsetek!
Valószínűleg sok benzint kap a gép. Az alapjárati keverékképző csavarok (benzin-levegő arány) állításához van valami speckó szerszám vagy mindenképpen ki kell vennem a karbisort ahhoz, hogy beállítsam?
Halló ha valakit érdekel van egy eladó első kerekem gumival.
Üdv.
JC22-es ez a váz (amit bemásolt a srác), ha jól emlékszem...
Eredetileg is 6 volt benne,akitől vettem ő vett ki belőle egyet úgy,hogy 2 acél volt egymás mellett..
a vaterán láttam kb 3 hete egy nsr vázat...de hogy melyik fajtához való...
Hell!
Jó szar minőségű kép, de annyi látszik, hogy macskalámpás... én nem tudok ilyet...