Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztosan faszán fog kinézni... majd tegyél fel képeket, ha készen lesz!
natúr alu...most piros,de eléggé pattogzik fölfele...
az idomok meg fóliázva lesznek,nem festve...nyilván ilyennel...
milyen színű lesz?
...és nem motorozok...kiszedtem a kerekeket..le a gumit..elvittem a felniket ,homokszórni kb 6 napja..tegnap este voltam ott,és vissza is hoztam,ugyanugy ahogy elvittem,azt igérték szerda este készenvan (bár azt nem mondták melyik szerda este )...kromofág lesz a vége..
...hát itt még szar idő van, hűvös, borús... és azt hiszem itt a benzin sem lett olcsóbb...
:)
ideért a tavasz... olcsóbb lett a benzin... meg ilyenek...
Sziasztok!
Nagyon lapos az élet itt a fórumon... mindenki motorozik vagy mi van? :)
Nekem 8 Ezeért van egy gyári nsr karbim, ha érdekel irj
ha megtudod fizetni, akkor lehet rendelni újat
komplett karbit hamarabb találsz...alább valahol van is email cime annak, aki árul....
... a hirdetések között keress alkatrésznek vagy alkatrészként eladó nsr-t... egy próbát megér, hátha kiveszi neked valaki az úszót a karbiból...
Sziasztok srácok ! Az a helyzet hogy kéne nekem NSR úszó a közeljövőben valahonnan. ( Dellorto BHPH28 ) Nincsen valakinek elfekvőben ? Ha nincs akkor honnan tudok szerezni ? :)
szt én sem tudom... :)
ámerikai? én nem tudom miért ex500-ra emlékszek akkor
ZX500R...
neki egy kawasaki ex 500asa van. de egyébként igazat mondasz :) a manuálban annyit fűznek ehhez, hogy 2 fordulat az R-nek és 2,5 az F-ne
Köszi, majd megpróbálom hétvégén, végülis rosszabb nem lesz! :)
Mozgott mikor múltkor néztem a bowdent a tank alatt , kis késéssel követi a gázadást, bár annyira nem tudom precízen jól teszi e a dolgát
köszi a karburátor levesfőzés jól hangzik :)
Lehet hoyg megejtem, ha már le vannak szedve úgyis az idomok, festés céljából. Spórolok vagy 40 percet az idom le fel szereléssel
Sziasztok.

Elkezdtük motorgumikat árulni.
Mind új. 2012-2013as gyártás.

Rengeteg méretben, fajtában és stílusban.

Ha érdekel akkor adatlapomon van elérhetőség. Írj rám.
Szia
Én is épp vásárlás utáni nagy takarítást csináltam egy Nsr 125-ön mert nem igazán ment rendesen,de a keverék képző csavar gyári beállítási értéke teljesen be és 2/5 fordulat vissza nem másfél!próbáld meg nekem tökéletes lett a motor!