...és nem motorozok...kiszedtem a kerekeket..le a gumit..elvittem a felniket ,homokszórni kb 6 napja..tegnap este voltam ott,és vissza is hoztam,ugyanugy ahogy elvittem,azt igérték szerda este készenvan (bár azt nem mondták melyik szerda este )...kromofág lesz a vége..
Sziasztok srácok ! Az a helyzet hogy kéne nekem NSR úszó a közeljövőben valahonnan. ( Dellorto BHPH28 ) Nincsen valakinek elfekvőben ? Ha nincs akkor honnan tudok szerezni ? :)
köszi a karburátor levesfőzés jól hangzik :)
Lehet hoyg megejtem, ha már le vannak szedve úgyis az idomok, festés céljából. Spórolok vagy 40 percet az idom le fel szereléssel
Szia
Én is épp vásárlás utáni nagy takarítást csináltam egy Nsr 125-ön mert nem igazán ment rendesen,de a keverék képző csavar gyári beállítási értéke teljesen be és 2/5 fordulat vissza nem másfél!próbáld meg nekem tökéletes lett a motor!
az idomok meg fóliázva lesznek,nem festve...nyilván ilyennel...
:)
Nagyon lapos az élet itt a fórumon... mindenki motorozik vagy mi van? :)
Lehet hoyg megejtem, ha már le vannak szedve úgyis az idomok, festés céljából. Spórolok vagy 40 percet az idom le fel szereléssel
Elkezdtük motorgumikat árulni.
Mind új. 2012-2013as gyártás.
Rengeteg méretben, fajtában és stílusban.
Ha érdekel akkor adatlapomon van elérhetőség. Írj rám.
Én is épp vásárlás utáni nagy takarítást csináltam egy Nsr 125-ön mert nem igazán ment rendesen,de a keverék képző csavar gyári beállítási értéke teljesen be és 2/5 fordulat vissza nem másfél!próbáld meg nekem tökéletes lett a motor!