Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Küldenél akkor képet? Az e-mail címem az adatlapomon. Köszi!
Külön jól néz ki, de a Kawán nekem sem tetszik valamiért...
Az lenne jó, ami az NSR-en volt... Acerbis Diamond... csak most nincs fölös 28.000 HUF-om, hogy vegyek egyet. :)
De így legalább van világítás, amíg nincs másik fejidom. Esetleg nincs valakinek cserébe egy Acerbis Diamond fejidom a Polisportom helyett? :)
ocsmá... izé:esztetikai szempontból kihívásokkal küzd a fejidom :)
Pedig errefelé sok a motoros, jól éreznéd magad... :)
Akkor jól láttalak!
Sziasztok!
Nem tétlenkedtem ma, bekötöttem a világítást, feltettem a fejidomot és a hátsó lábtartókat. Valamiért ez a Polisport streetfighter fejidom nem tetszik nekem a motoron. Szemből még csak-csak elmegy, de oldalról... nem tudom... valamiért olyan érzésem van, hogy nem illik a Kawához... Ja és a két oldalidom még mindig átszabás alatt, az később lesz csak kész...
Dobok néhány képet véleményezésre, de csak finoman a kritikával, mert elmegy a kedvem az egésztől!
14 éves koromban 250 es trophyval mentem,soha nem volt semmi gond,amivel estem az mindíg kis fos robogók voltak,a kis kerék miatt.
kontrás bicoval kur..va nagyot lehet esni..föleg ha az elsö kerék elszabadul...voltam vagy 7 éves,ugrattam,és kiesett az elsö kerék...még a villa is elhajlott
...arról nem is beszélve, hogy mit kell itt ennyit kategorizálni,segédmotor ,nagymotor és kész,babettával előbb meg lehet halni mint nagy motorral mert a fék rosszabb mint egy kontrás biciklin.Vicc az egész...
Köszi....Azért ez hihetetlen ami ebbe az országban megy.A motorok 60 százalékának nincs rendes papírja, 20 százalékának van de 50 esként használja,maradék az 50-es.Akárki akármit mond ilyen törvényt normális ember nem hoz,miért nem lehet elvinni műszakira egy motort ami rendben van,kell csinálni hozzá papírokat és kész,persze itt is pénzbeszedés megy,nehogy a kisembernek jó legyen.Ennyi szerencsétlen idiótát egy rakásra,szerintem egy sem ült motoron.
Ha 86-os az csak ns nem nsr.Az nsr-t 89-től gyártják
hazaköltöztem.5 évet huztam le járőrként egy .......... cégnél
nálunk az egész megyébe nincs ennyi motoros,mint itt a videon...
ha egy napig áztattad a lamellákat akkor jól felszívták magukat, majd nyomás alatt kicsit összébb mennek, illetve bekopnak. a holtjátékra figyelj, hogy nehogy elfüstöld az új lamellákat
Nem tudom mi lehet a gond...mert eddig a 6 helyett csak 5 lamella volt bennt és 2 fém volt egymás mellett...azt hittem azért csúszik...de vettem bele nsr lamellákat,bele is raktam mind a 6-ot ahogy kell...most nem csúszik a kuplung..viszont 1-esbe viszi a motort...mintha nem emelne ki..vagy nem tudom
Igen én
Nem én voltam:)

Asszem belekoxolt a power és nem mozdult, amit a gazgi addig erőltetett, míg a tengelyt beletörte.
Még ettől sem kellett volna szétvágni, de szétvágta:)
Toretto! Megkérdeztem, itt vannak felsorolva azok, amik megmaradtak neki:
- oldalidom alatti tárolódoboz
- hűtő
- légszűrő ház
- komplett kipufogó
- ülés (kis részen szakadt)
- főtengely, hajtókarral
- lábtartók
- fordulatszámmérő
Ha valami érdekel, akkor neki írj a motor001@mailbox.hu-ra.
Üdv!
Köszi, hogy belinkelted őket!
Jó sokan voltatok! Az első videón esetleg te vagy az NSR-rel 0:54-nél a kép bal szélén?
jaja nekemis az van.. ma állítok rajta;)
Hali
érdeklődnék.
van egy papírok nélküli nsr-en.. Hogy tudnám lepapirozni?
mért lett félbevágva?
Érdeklődő kedvű uraknak betettem egy félbefúrészelt nsr hengert az rg80 topikba
ha nem lennének meghúzva azok a csavarok akkor nem szorítaná össze a lamellákat a rugók vagyis csúszna a kuplung
más gond lesz ott
Sajna nem tudok róluk semmit