Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én emg váűlazsoltam
Ja, bocs, elfelejtettem, de most pótolom: feher0404 = KiCoFighter
Csak nemrégiben nem akart beengedni a feher0404-gyel, ezért kellett csinálnom egy újat. De mindkettő én vagyok. :)
Véletlenül se higgyétek, hogy skizoid vagyok... :)
Szia!
Köszi! Már kezdtelek hiányolni, de komolyan!
Fel kell tegyem a streetfighter fejidomot, a két hátsó lábtartót, a helyzetjelző ledeket és a féklámpa ledsort, meg a két oldalidomot és kész... :) Csak a két oldalidomot még csiszolni és fényezni kell. Ezek a melók kb egy hét alatt készen is lesznek...
Milyen volt a felvonulás? Képek vannak? Esetleg videó a neten?
Szevasz!
Látom már megint tüzeskedni akartál!NA de örülök,hogy nem került rá sor!Pár nap és itt a tavasz,csavard neki majd de csak ésszel!Én beüzemeltem már 2-án a Télűző találkozóra ami Kiskunhalason volt.Király volt nagyon!Csak a tél nem tudja hogy mi már elűztük innen! Ja és kezd kialakulni a Kawád!
Ja, beindult! :)
Köszi a segítséget, és a tanácsokat is, holnap megnézem mit csinál ha indítás után elzárom a benzincsapot.
Nagyon el voltam már keseredve, sok mindent kipróbáltam, hogy induljon, de semmi... mindenesetre jól meg kell majd hajtanom, ha jó lesz az idő, hogy kidolgozza a kipuff a lerakódásokat...
küldtem emailt ...
Régi trükk:

Ha van benzincsap a motoron, allor elindítod, és elzárod a csapot.

Ha csak simán döcögni kezd majd megáll akkor az alapjárati karburálás kb jó.

Ha viszont elkezd emelkedni a fordulat (és nem csak pár pillanatra) és így áll le, akkor skat kap alulra, és szép lassan belefullad a benzibe azért áll le nyitott csapnál.

De ezt a sokalást érezni is, ha mielőtt leállna, megpróbálod életbentartani gázzal, és előbb csak harákol, mielőtt rendesen venné a tüzet, akkor sokat kap, idő kell míg kidolgozza a felesleget.

Sajna többhengerös motornál ez azért nehezebb, de azért kb így van.
Na beundult a trakesz?
:)

Kiderül bizony... már alig várom, hogy mehessek...
nem pár e(ezert) akartam irni :
jó idő jön...elmész vele pár e kmert és kiderül
Az alapjárati csavar megvan, próbáltam is állítani, de ha egy kicsit leveszem, akkor nagyon lecsökken, ha meg egy kicsit ráteszem, akkor nagyon magas...
Remélem csak járatni kell a hosszú téli álom után...
ilyen gondom nekem is volt..csak tul magas alapjáratra állitotta a szerelö a motort....valahol alább van kép a csavarrol amit tekergettem odavissza mire beállt 1200 ra melegen...
miért ne lett volna jó? :)
nemadok ötletet ...amit adtam eddig az szinte egyse volt jo
Sziasztok!
Van jó hírem, meg rossz hírem is...
A jó hír az, hogy a Kawasaki ZX500R életre kelt az új gyertyáktól (amúgy NGK DR8ES a gyárija)! Yeah!
A rossz hír viszont az, hogy így a feleségemnek ígért tüzijáték elmarad! :)
Köszönök minden segítséget, ötletet, nagyon rendesek vagytok, hogy tartottátok bennem a lelket!
Jöhet a szezon! :)
Azért valami kis hiba mégis van... nem tartja meg az alapjáratot a Kawa... ha esetleg erre is van ötlet, akkor szívesen fogadom a jótanácsokat! :)
NGK BR9 EIX 3981...ez a gyári gyújtás....a maszek gyujtás - gyufa -benzin..
kawa ex500-as van neki. de az nsr-é br9ecs
6-7 nél nyit,ha a jelöléshez állìtod. Én macskalàmpról beszélek.
Br9ecs ha jól emlékszem. Néha az új is rossz arra figyelj.
huhh köszi:)
most olyan 8ezernél nyit.. de kell állítani rajt;)
bár most nemtom kipróbálni a hó miatt:(
Kíváncsi vagyok, hogy holnap mi lesz az újakkal...
remélem csak ennyi a baja...
ad,csak gyenge is lehet..
Persze, de ad szikrát egy rossz vagy öreg gyertya?
idővel a gyertya is elhasználodik..