Ja, bocs, elfelejtettem, de most pótolom: feher0404 = KiCoFighter
Csak nemrégiben nem akart beengedni a feher0404-gyel, ezért kellett csinálnom egy újat. De mindkettő én vagyok. :)
Véletlenül se higgyétek, hogy skizoid vagyok... :)
Szia!
Köszi! Már kezdtelek hiányolni, de komolyan!
Fel kell tegyem a streetfighter fejidomot, a két hátsó lábtartót, a helyzetjelző ledeket és a féklámpa ledsort, meg a két oldalidomot és kész... :) Csak a két oldalidomot még csiszolni és fényezni kell. Ezek a melók kb egy hét alatt készen is lesznek...
Milyen volt a felvonulás? Képek vannak? Esetleg videó a neten?
Szevasz!
Látom már megint tüzeskedni akartál!NA de örülök,hogy nem került rá sor!Pár nap és itt a tavasz,csavard neki majd de csak ésszel!Én beüzemeltem már 2-án a Télűző találkozóra ami Kiskunhalason volt.Király volt nagyon!Csak a tél nem tudja hogy mi már elűztük innen! Ja és kezd kialakulni a Kawád!
Ja, beindult! :)
Köszi a segítséget, és a tanácsokat is, holnap megnézem mit csinál ha indítás után elzárom a benzincsapot.
Nagyon el voltam már keseredve, sok mindent kipróbáltam, hogy induljon, de semmi... mindenesetre jól meg kell majd hajtanom, ha jó lesz az idő, hogy kidolgozza a kipuff a lerakódásokat...
Ha van benzincsap a motoron, allor elindítod, és elzárod a csapot.
Ha csak simán döcögni kezd majd megáll akkor az alapjárati karburálás kb jó.
Ha viszont elkezd emelkedni a fordulat (és nem csak pár pillanatra) és így áll le, akkor skat kap alulra, és szép lassan belefullad a benzibe azért áll le nyitott csapnál.
De ezt a sokalást érezni is, ha mielőtt leállna, megpróbálod életbentartani gázzal, és előbb csak harákol, mielőtt rendesen venné a tüzet, akkor sokat kap, idő kell míg kidolgozza a felesleget.
Sajna többhengerös motornál ez azért nehezebb, de azért kb így van.
Az alapjárati csavar megvan, próbáltam is állítani, de ha egy kicsit leveszem, akkor nagyon lecsökken, ha meg egy kicsit ráteszem, akkor nagyon magas...
Remélem csak járatni kell a hosszú téli álom után...
ilyen gondom nekem is volt..csak tul magas alapjáratra állitotta a szerelö a motort....valahol alább van kép a csavarrol amit tekergettem odavissza mire beállt 1200 ra melegen...
Sziasztok!
Van jó hírem, meg rossz hírem is...
A jó hír az, hogy a Kawasaki ZX500R életre kelt az új gyertyáktól (amúgy NGK DR8ES a gyárija)! Yeah!
A rossz hír viszont az, hogy így a feleségemnek ígért tüzijáték elmarad! :)
Köszönök minden segítséget, ötletet, nagyon rendesek vagytok, hogy tartottátok bennem a lelket!
Jöhet a szezon! :)
Azért valami kis hiba mégis van... nem tartja meg az alapjáratot a Kawa... ha esetleg erre is van ötlet, akkor szívesen fogadom a jótanácsokat! :)
Csak nemrégiben nem akart beengedni a feher0404-gyel, ezért kellett csinálnom egy újat. De mindkettő én vagyok. :)
Véletlenül se higgyétek, hogy skizoid vagyok... :)
Köszi! Már kezdtelek hiányolni, de komolyan!
Fel kell tegyem a streetfighter fejidomot, a két hátsó lábtartót, a helyzetjelző ledeket és a féklámpa ledsort, meg a két oldalidomot és kész... :) Csak a két oldalidomot még csiszolni és fényezni kell. Ezek a melók kb egy hét alatt készen is lesznek...
Milyen volt a felvonulás? Képek vannak? Esetleg videó a neten?
Látom már megint tüzeskedni akartál!NA de örülök,hogy nem került rá sor!Pár nap és itt a tavasz,csavard neki majd de csak ésszel!Én beüzemeltem már 2-án a Télűző találkozóra ami Kiskunhalason volt.Király volt nagyon!Csak a tél nem tudja hogy mi már elűztük innen! Ja és kezd kialakulni a Kawád!
Köszi a segítséget, és a tanácsokat is, holnap megnézem mit csinál ha indítás után elzárom a benzincsapot.
Nagyon el voltam már keseredve, sok mindent kipróbáltam, hogy induljon, de semmi... mindenesetre jól meg kell majd hajtanom, ha jó lesz az idő, hogy kidolgozza a kipuff a lerakódásokat...
Ha van benzincsap a motoron, allor elindítod, és elzárod a csapot.
Ha csak simán döcögni kezd majd megáll akkor az alapjárati karburálás kb jó.
Ha viszont elkezd emelkedni a fordulat (és nem csak pár pillanatra) és így áll le, akkor skat kap alulra, és szép lassan belefullad a benzibe azért áll le nyitott csapnál.
De ezt a sokalást érezni is, ha mielőtt leállna, megpróbálod életbentartani gázzal, és előbb csak harákol, mielőtt rendesen venné a tüzet, akkor sokat kap, idő kell míg kidolgozza a felesleget.
Sajna többhengerös motornál ez azért nehezebb, de azért kb így van.
:)
Kiderül bizony... már alig várom, hogy mehessek...
Remélem csak járatni kell a hosszú téli álom után...
Van jó hírem, meg rossz hírem is...
A jó hír az, hogy a Kawasaki ZX500R életre kelt az új gyertyáktól (amúgy NGK DR8ES a gyárija)! Yeah!
A rossz hír viszont az, hogy így a feleségemnek ígért tüzijáték elmarad! :)
Köszönök minden segítséget, ötletet, nagyon rendesek vagytok, hogy tartottátok bennem a lelket!
Jöhet a szezon! :)
Azért valami kis hiba mégis van... nem tartja meg az alapjáratot a Kawa... ha esetleg erre is van ötlet, akkor szívesen fogadom a jótanácsokat! :)
most olyan 8ezernél nyit.. de kell állítani rajt;)
bár most nemtom kipróbálni a hó miatt:(
remélem csak ennyi a baja...