Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vegyél ki egy napot te is...
Tényleg... Kawa ügyben... csak úgy indult ma, hogy a légszűrőre fújtam hidegindító sprayt... ez mitől lehet?
Én is melóztam volna vasárnap is, de kiveszek egy nap szabadságot...
Bőven megér ennyit...
tényleg...én meg melozok mind3 nap :/ pedig készültem...
hali
érdekelne egy ilyen papíros váz;)
Autó-Motor-Tuning-Show
péntektől vasárnapig, de csak vasárnap tudunk kimenni...
amts?
meló, alvás, vasárnapi AMTS útvonal és programtervezés...
Nekem van mentségem...
sehol senki? ..... hozzatok igazolást hogy hol jártatok....
Felém is fellelhetők némi blokklkatrészek ócsón.
A dugattyúm vertex 2000km t ment és volt némi hónolás is előtte. Lehet hogy nem kap elég benzint ? Légszűrő szivacs is egy szezont ment.

Apropó van egy eladó majdnem komplett blokkom ,JC20, generátor és fedél nincs rajta , meg az olajzó műanyag fogaskerék nincs benne. Van némi gond vele a kettest nehezebben veszi be, de azért működik rendesen.
jobb esetbe csak be kell álítani és kipucolni a karbit meg a légszűrőt
roszabb esetbe dugattyú csere
macskalámpások szoktak hasonlót produkálni mert azok gyárilag le voltak folytva
sziastok

Ha 6 ban nincs benne erő mi lehet a probléma ? 5-ben kimegy 120-ig max az NSR125 ----6 ban meg nem bír gyorsulni megy vissza a sebesség.
ezek nem normálisak,komolyan mondom.
igen 500ccm alatt 15000ft az eredetiség vizsga
lefényképezik a motort meg az alváz és motorszámot és adnak egy papírt
ha megveszed a motort 24 órán belül biztosítást kell kötnöd
én megvétel után 3 nappal kötöttem a biztosítást és ezért pluszba 500ft-ot felszámoltak a 3 napra, eszem-faszom megáll
nemtudom hogy mennyi lamellának kellene lenni de ha eddíg 5 volt benne akkor mért raktál bele 6-ot?
vegyél ki 1-et aztán próbáld meg hogy megy
sziasztok.....hát nem mostanában foglalkoztam az átírási költségekkel de ha jól tudom kell eredetvizsga is ami 15000...létezik?
Motorosnak sem mondhatom magam, mert eddig csak 3 év "tapasztalata" van mögöttem, de hát valamikor el kell kezdeni, későn érő típus vagyok. Türelmes meg végképp nem... :)
Bár feleségemnek sokat köszönhetek, sokat tompít az indulataimon, évről-évre egyre kevesebb dolgon húzom fel magam... De ha egyszer valaki felb...ssza az agyam úgy rendesen, akkor ő is arrébb megy inkább...De gondolom ezzel mindenki így van... :)
pedig a motorosok türelmes emberek...
ha ezzel a világítással egyszer valaki megkoccol hátulról, akkor ott helyben szétbontom az autóját az arcával együtt... baszki, qrva jó fénye van élőben...
a hátsó az jo lesz..látszik is..föleg ha nem vak aki utánnad megy
Most voltunk kint cigizni, lefényképeztük azt, ami a legjobban tetszik a motoron... a led-helyzetjelzőket és a kék ledvilágítást... A helyzetjelzőnek brutál erős fénye van... ha ezzel nem vesznek észre az utakon, akkor semmivel. :)
A képek kissé rossz minőségűek, de a lényeg látszik azt hiszem:
Jaja, szerintem se illik az összképbe...
Már írtam két Acerbis Diamond hirdetésre, mert azzaql fasza lesz. Az NSR-emen volt olyan, az nagyon tetszett...
Vagy ha ennek a tetjéből levágok a kormány szintjéig? Mert szerintem attól néz ki faszul, hogy a fejidom teteje magasabban van, mint a kormány...
a moci fasza lesz..de a fejidom...háátőőőőizé... nem mutat jól ..