A dugattyúm vertex 2000km t ment és volt némi hónolás is előtte. Lehet hogy nem kap elég benzint ? Légszűrő szivacs is egy szezont ment.
Apropó van egy eladó majdnem komplett blokkom ,JC20, generátor és fedél nincs rajta , meg az olajzó műanyag fogaskerék nincs benne. Van némi gond vele a kettest nehezebben veszi be, de azért működik rendesen.
jobb esetbe csak be kell álítani és kipucolni a karbit meg a légszűrőt
roszabb esetbe dugattyú csere
macskalámpások szoktak hasonlót produkálni mert azok gyárilag le voltak folytva
igen 500ccm alatt 15000ft az eredetiség vizsga
lefényképezik a motort meg az alváz és motorszámot és adnak egy papírt
ha megveszed a motort 24 órán belül biztosítást kell kötnöd
én megvétel után 3 nappal kötöttem a biztosítást és ezért pluszba 500ft-ot felszámoltak a 3 napra, eszem-faszom megáll
Motorosnak sem mondhatom magam, mert eddig csak 3 év "tapasztalata" van mögöttem, de hát valamikor el kell kezdeni, későn érő típus vagyok. Türelmes meg végképp nem... :)
Bár feleségemnek sokat köszönhetek, sokat tompít az indulataimon, évről-évre egyre kevesebb dolgon húzom fel magam... De ha egyszer valaki felb...ssza az agyam úgy rendesen, akkor ő is arrébb megy inkább...De gondolom ezzel mindenki így van... :)
ha ezzel a világítással egyszer valaki megkoccol hátulról, akkor ott helyben szétbontom az autóját az arcával együtt... baszki, qrva jó fénye van élőben...
Most voltunk kint cigizni, lefényképeztük azt, ami a legjobban tetszik a motoron... a led-helyzetjelzőket és a kék ledvilágítást... A helyzetjelzőnek brutál erős fénye van... ha ezzel nem vesznek észre az utakon, akkor semmivel. :)
A képek kissé rossz minőségűek, de a lényeg látszik azt hiszem:
Jaja, szerintem se illik az összképbe...
Már írtam két Acerbis Diamond hirdetésre, mert azzaql fasza lesz. Az NSR-emen volt olyan, az nagyon tetszett...
Vagy ha ennek a tetjéből levágok a kormány szintjéig? Mert szerintem attól néz ki faszul, hogy a fejidom teteje magasabban van, mint a kormány...
Tényleg... Kawa ügyben... csak úgy indult ma, hogy a légszűrőre fújtam hidegindító sprayt... ez mitől lehet?