igazából mivel nagyobb az átmérő, a Bernouli-törvény értelmében kevesebb üzemanyag kerül szállításra, tehát nem fogyaszthat olyan sokat. de az is biztos, hogy nem is megy
baszki, ha Zoli elolvassa ezt a főfuvi kivételt vagy anélkül járást, ő is ki lesz akadva... Amúgy ezt én sem értem... ment úgy rendesen a motor? Beindul egyáltalán? Vagy csak sokat iszik? Hogy van ez?
hogyan üzemel a motor? beindul és 40 litert fogyaszt, vagy nem indul, vagy mi a szöszmösz? főfúvóka nélkül jártál? :O hülye lehetek és nem érthetek valamit
mivel ez cv karbi, előferdülhet, hogy öreg a membrán, és merev, esetlegesen szakadt. tehát az alapjáraton, a szívócsőben keletkező depresszió nem képes már megfelelően működtetni a súber tűt, ami leálláshoz vezet. de a benzines gyertya mindenképpen arra utal, hogy kevés a levegő... viszont ettől függetlenül magasabb fordulaton kellene üzemelni a motornak, kell vennie a fordulatot. ha nem veszi, akkor a membránok rosszak illetőleg a karbik dzsuppisak
nem.. a 47es az a powerjet... énszerintem. és 52-es méretű azthiszem. a 13as munkadarabban van a főfuvi ami 132-es és van rajta egy tömítés ami piros, fekete, miegymás és szerintem klingeritből kell lennie vagy préselt papírból
Szia!
A jelenség az, hogy hidegindítóból egy kicsit befújok a légszűrőházba és pöc-röff... Másnap reggel csak teker és amikor kiveszem utána a gyertyákat, akkor tiszta benzines... tehát sok a benzin, kevés a levegő. A karbik ki lettek tisztítva, úgyhogy az alapjárati keverékképző csavarokat (levegő-benzin arány állító csavar) kell beállítanom. Van elméletileg valamilyen csuklónyakú qrvaanyja szerszám, amivel a karbisor kiszedése nélkül be lehet állítani... De már lehet, hogy van olyan cuccom, amivel beérek... két szélsőt megoldom sima ügy, a két belsőt meg egy kar segítségével azt hiszem meg fogom tudni oldani... ha meg nem, akkor beszerzek egy ilyen speckó szerszámot. Szóval 1 és 3/4 fordulatot kell kifelé tekerni? 1,5 fordulatot mondtak nekem, de elhiszem neked, úgyhogy holnap próba... Akkor viszont lehet, hogy emiatt is nem tartja meg az alapjáratot egy idő után, mert sok a benzin és belefullad a gép...
F...sza, köszönöm a segítséget!
úgyhogy faszán üzemel...
A jelenség az, hogy hidegindítóból egy kicsit befújok a légszűrőházba és pöc-röff... Másnap reggel csak teker és amikor kiveszem utána a gyertyákat, akkor tiszta benzines... tehát sok a benzin, kevés a levegő. A karbik ki lettek tisztítva, úgyhogy az alapjárati keverékképző csavarokat (levegő-benzin arány állító csavar) kell beállítanom. Van elméletileg valamilyen csuklónyakú qrvaanyja szerszám, amivel a karbisor kiszedése nélkül be lehet állítani... De már lehet, hogy van olyan cuccom, amivel beérek... két szélsőt megoldom sima ügy, a két belsőt meg egy kar segítségével azt hiszem meg fogom tudni oldani... ha meg nem, akkor beszerzek egy ilyen speckó szerszámot. Szóval 1 és 3/4 fordulatot kell kifelé tekerni? 1,5 fordulatot mondtak nekem, de elhiszem neked, úgyhogy holnap próba... Akkor viszont lehet, hogy emiatt is nem tartja meg az alapjáratot egy idő után, mert sok a benzin és belefullad a gép...
F...sza, köszönöm a segítséget!