Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a félreértések elkerülése végett. nagyobb fúvókán több üzemanyag szállítódik, de csak egy bizonyos szintig. egy idő után csökken mennyiség
igazából mivel nagyobb az átmérő, a Bernouli-törvény értelmében kevesebb üzemanyag kerül szállításra, tehát nem fogyaszthat olyan sokat. de az is biztos, hogy nem is megy
még egyszer, hogy letisztázzuk. nem így néz ki a csavar?
baszki, ha Zoli elolvassa ezt a főfuvi kivételt vagy anélkül járást, ő is ki lesz akadva... Amúgy ezt én sem értem... ment úgy rendesen a motor? Beindul egyáltalán? Vagy csak sokat iszik? Hogy van ez?
nem fogok kapkoni, tanultam már tőletek annyit... úgyhogy a legnyugodtabb pillanatomban fogom elkezdeni. :)
magasabb fordulaton semmi gond... nem áll le, nem dadog...
úgyhogy faszán üzemel...
ebből már csak 7 végén lesz valami....
azért ne kapkodd el. karbik zárnak és az üzemanyag szint is jó?
ne pocsékold a benzint.. holnap megint emelik az árát
azzal sem lesz gond. de ilyet még nem hallottam. no sebaj. azt tekerjétek be és gyönyörűen fog haladni a motor
Jó a membrán, a karbi pedig ki van pucolva... Adok neki több levegőt és szerintem pöc-röff... ha nem, akkor tudjátok... benzin, gyufa...
140est vettem
ma jött meg a főfuvi tőle..KÖSZÖNÖM...nemvolt benne semmi...
megtaláltátok a fojtást Zolitól kérjetek egy gyári főfuvit és megduplázódik a végsebesség
ez a kollégám motorja,amibe a multkor a folytást kerestük....
hétvégén lefényképezem,és fölteszem....belül van menet de csavar nincs benne
hogyan üzemel a motor? beindul és 40 litert fogyaszt, vagy nem indul, vagy mi a szöszmösz? főfúvóka nélkül jártál? :O hülye lehetek és nem érthetek valamit
értem..de ha a munkadarabba nincs semmi ,akkor azt hogy cseréljem ki?
mivel ez cv karbi, előferdülhet, hogy öreg a membrán, és merev, esetlegesen szakadt. tehát az alapjáraton, a szívócsőben keletkező depresszió nem képes már megfelelően működtetni a súber tűt, ami leálláshoz vezet. de a benzines gyertya mindenképpen arra utal, hogy kevés a levegő... viszont ettől függetlenül magasabb fordulaton kellene üzemelni a motornak, kell vennie a fordulatot. ha nem veszi, akkor a membránok rosszak illetőleg a karbik dzsuppisak
nem.. a 47es az a powerjet... énszerintem. és 52-es méretű azthiszem. a 13as munkadarabban van a főfuvi ami 132-es és van rajta egy tömítés ami piros, fekete, miegymás és szerintem klingeritből kell lennie vagy préselt papírból
Szia!
A jelenség az, hogy hidegindítóból egy kicsit befújok a légszűrőházba és pöc-röff... Másnap reggel csak teker és amikor kiveszem utána a gyertyákat, akkor tiszta benzines... tehát sok a benzin, kevés a levegő. A karbik ki lettek tisztítva, úgyhogy az alapjárati keverékképző csavarokat (levegő-benzin arány állító csavar) kell beállítanom. Van elméletileg valamilyen csuklónyakú qrvaanyja szerszám, amivel a karbisor kiszedése nélkül be lehet állítani... De már lehet, hogy van olyan cuccom, amivel beérek... két szélsőt megoldom sima ügy, a két belsőt meg egy kar segítségével azt hiszem meg fogom tudni oldani... ha meg nem, akkor beszerzek egy ilyen speckó szerszámot. Szóval 1 és 3/4 fordulatot kell kifelé tekerni? 1,5 fordulatot mondtak nekem, de elhiszem neked, úgyhogy holnap próba... Akkor viszont lehet, hogy emiatt is nem tartja meg az alapjáratot egy idő után, mert sok a benzin és belefullad a gép...
F...sza, köszönöm a segítséget!
ha a főfuvit cserélem nagyobbra,akkor a 47-el jelöltet cserélem,vagy nem?
nemtudom megjelölni, a képszerkesztöm hibát jelez
ami 13-mas jelölésű az megvan,de ami 45 és 49-cel az nincs benne..