Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem sikerül feltenni!
www.youtube.com/watch?v=LZvTIE...
www.youtube.com/watch?v=N
8pMhM...

indavideo.hu/video/Motoros_telzo_Kiskunhalason
Megkérdezem holnap és beírom neked ide a fórumra...
attól függ..milyen alkatrészei vannak :)
Öcsémnek NS125F-hez vannak valami megmaradt alkatrészei... esetleg érdekel?
joccakát!
passz...
Heló!
Lenne egy kérdésem! Honda NSF kiemelőcsapágynál a négy csavar,ami a kuplungkosárba megy bele,annak teljesen meghúzva kell e lennie,vagy azzal lehet állítani a kuplungot? Mert behuzom a kart,elszakat a bovden,nem emel ki a kuplung :S
nem voltál messze, de most már igen... jobb ott? Vagy ne kérdezzem, hogy miért költöztél le?
az.. ...és joéjt
hülye...
1 éve még 1203 volt...
6775...és ez nem pinkod
nem látom az adatlapodon, hogy honnan vagy...
lehet... én annyira uj vagyok,hogy még olyat se láttam itt ,aki közelebb lenne 50km-ternél hozzám...
jó srácok ők is...
roluk olvastam itt mikor idejöttem augusztusban..de nemláttam még egyiköjüket sem...
Jut eszembe... Enzoval, Zsandarral mi lehet? Tudtok róluk valamit vagy teljesen eltűntek a színről?...
dee az a legjobb ha veszel egy motort kosárban ..ellátunk tanáccsal,hogy hogy rakd össze,aztán jot virulunk ha valami nem megy ,ha a mi irányitásunkkal szereled vagy tuti mocid lesz vagy végképp leteszel róla...
...akkor rosszul mondtam, bocs! :)
pedig a forró vizzel lehet jo kávét fözni ..
csörgés-zörgés mentes legyen a blokk hangja, könnyű legyen a kuplung, finom legyen a váltó, ne forrjon fel a víz, pörögjön ki pirosig, legyen benne erő a legnagyobb sebességi fokozatban és ne jöjjön fehér füst a kipuffból... én erre figyelnék, a többi az nem olyan vészes, ha javítani kell. Ezt is innen a fórumról, a srácoktól tudom. Ha valami fontosat kihagytam volna, akkor kérném a szakikat kiegészíteni... Köszönöm! :)
nemjott valasz
sziasztok,szeretnék tanácsot kérni.Most vásárolnék egy Honda NSR-125,86-os gépet,mire figyeljek vételnél,vagy ha megyek vele mit figyeljek ?..köszi